14 Nyttige programmer til at Installere på Din Nye Telefon

53
Billede: Gizmodo

Du stirrer ned på din skinnende, uindpakkede, helt nye smartphone—så hvad gør du nu? Hvor skal du begynde med de hundredtusindvis af apps ved hånden? Disse er de apps, vi altid installere først på alle nye iOS-eller Android-enhed.

Vi har fokuseret på, utility apps og forsøgt at styre fri af sociale medier, sms apps, og media apps som Netflix og Spotify. Du har sikkert allerede fået dit firma favoritter, for så vidt som disse typer af apps. Disse er mere praktisk anvendelige apps, der ikke er helt så kendt.

1) Dropbox

Billede: Screenshot

Stigningen i iCloud, OneDrive, et al har måske taget nogle af glansen af Dropbox, som var den første app for at korrekt håndtere synkronisering og cloud-backup, men det er stadig den bedste mulighed for at dele filer og flytte dem rundt mellem platforme, og selvfølgelig for at sikkerhedskopiere dine fotos. Du vil sandsynligvis ønsker at punge ud til 1 TB lagerplads selv, for $9.99/month.

 • Freemium til Android og iOS

2) Google Fotos

Billede: Screenshot

Vi har intet imod Apple Fotos per se, men Google Billeder virker perfekt på tværs af Windows, mac os, Android og iOS, og vil ikke koste dig noget som helst, hvis du ikke har noget imod en smule resizing. Disse betragtninger, plus alle Google ‘ s smart-billede anerkendelse og et par smarte redigeringsværktøjer, betyder, at det er vores standard valg til håndtering af billeder og videoer.

 • Freemium til Android og iOS

3) Mørk Sky

Billede: Screenshot

Vejr apps er overalt og du har sikkert allerede har et forudinstalleret på din telefon, og hvis ikke, kan du bare Google “hvad er vejret?”. Hvad gør Mørke Himmel værd at se, selv, er dens hyperlokale, intelligent prognoser, der kan give dig en meget nyttig heads up, hvis regnen kommer (eller stoppe). Det tager en masse gætterier ud af at forudsige vejret.

 • $2.99/år for Android, $3.99 til iOS

4) IFTTT

Billede: Screenshot

Hvad er der tilbage at sige om IFTTT (Hvis Det Så er)? Ændre din telefon tapet på en tidsplan, slå Wi-Fi fra, så snart du når til det kontor, sende til flere sociale netværk på én gang, og få notifikationer om specifikke app prisen falder, åbner Google Maps, når du har brug for til at forlade et møde, skal du sikkerhedskopiere dine iOS kontakter til Google, og så videre, og så videre…

 • Gratis til Android og iOS

5) Evernote

Billede: Screenshot

Evernote ‘ s stjerne har voksbelagt og waned noget på tværs af sine ni års historie, men vi fortsætter med at elske den for dens cross-platform synkronisering, fleksibilitet, og det væld af funktioner, den tilbyder, nogle som du måske har glemt—som håndskriftsgenkendelse, presentation mode for den store skærm, og let til efterretning klipning fra næsten hvor som helst.

 • Freemium til Android og iOS

6) Instapaper

Billede: Screenshot

Der er meget lidt at vælge mellem dette og Lomme, men vi har valgt Instapaper som en renere og mere fokuseret på de to. Noget på nettet du ikke har tid til at læse det samme, sende over til Instapaper, og det vil være der venter på dig i en annonce-fri, ren, klar, format, der gør dig ikke ønsker at smide din telefon ud af det nærmeste vindue.

 • Gratis til Android og iOS

7) Microsoft Word

Billede: Screenshot

Okay morfar—installation Ord kan føles som et skridt tilbage i tiden, men Microsofts mobile apps er mere smidig end du måske tror, og der Ord på bestyrelsen sikrer, at du kan se alle de e-mail-vedhæftede filer korrekt. Plus, hvis du ønsker at notere ned nogle ideer eller starten af den store Amerikanske roman er på farten, så Ordet er en af dine bedre muligheder.

 • Gratis til Android og iOS

8) SwiftKey

Billede: Screenshot

Du kommer til at gøre en masse for at skrive på din mobile enhed, og SwiftKey tager teksten (og emoji) input til det næste niveau med funktioner, såsom AI-drevet autokorrektur, mulighed for at stryge til-at-type, og en bunke af tilpasninger, der hjælper dig med at gøre dit keyboard til din egen. Der er også integreret støtte til at skrive i mere end 150 forskellige sprog.

 • Gratis til Android og iOS

9) CamScanner

Billede: Screenshot

CamScanner er ikke enestående i at være i stand til at vende dine papirdokumenter til digitale versioner med et snap af kameraet i din smartphone, men det er den bedste app, vi har fundet til jobbet: smart afgrøde og auto-enhance har lige arbejde, med et minimum af besvær, og hvis du stumpen op til $5 om måneden, kan du få OCR-tekstgenkendelse plus en masse andre ekstra godter.

 • Freemium til Android og iOS

10) Google Translate

Billede: Screenshot

En app, der bør virkelig ikke har brug for nogen introduktion, Google Translate er allerede meget, meget god til at få tekst, lyd og billeder, der er oversat fra et sprog til et andet, og det er kun kommer til at blive klogere over tid med Google ‘ s AI forbedringer. Ren og nem at bruge, og med mulighed for caching nogle sprogpakker til offline brug, når du roamer, så godt.

 • Gratis til Android og iOS

11) Søvn Cyklus

Billede: Screenshot

Sleep Cycle er ikke enestående i, hvad det gør, men i form af støtte til både Android og iOS, og den ligefremme måde, det fungerer på, er det svært at slå. Du er sikkert bekendt med den idé, men hvis du aldrig har prøvet det, give Søvn Cyklus en go: Det analyserer din søvn kvalitet, mens du døse til at vække dig på det mest optimale tidspunkt, baseret på dine mønstre af søvn.

 • Freemium til Android og iOS

12) ExpressVPN

Billede: Screenshot

Du er sikkert bekendt med fordelene ved at bruge en VPN-forbindelse (Virtuelt Privat Netværk), især når den er tilsluttet til offentlige wi-fi, og ExpressVPN er en af de førende valg for mobile fra et meget, meget stort område. Dens intuitive interface, pengene-tilbage garanti, valget af VPN-steder og lynhurtig support er nogle af grundene til, at det skiller sig ud.

 • Gratis til Android og iOS, kræver abonnement (fra $12.99 for en måned)

13) Citymapper

Billede: Screenshot

Hvorfor har du brug for en offentlig transit-app, når jeg har fået Apple Maps og Google Maps, som du måske tror. Godt, så gjorde vi, indtil vi rent faktisk er installeret og anvendt Citymapper: Det gør hopping fra bus til tog til sporvogn over en metropol, så ligetil, at det føles som magi, og det er fyldt med gode ideer, som et signal, når din stop er på vej op.

 • Gratis til Android og iOS

14) Pocket Casts

Billede: Screenshot

Picking en podcast app ‘en er en form for subjektive valg, som uanset om du foretrækker en Apple eller Google’ s musiktjeneste, men vi vender tilbage til Pocket Casts. Interfacet er smart, app ‘ en er spækket med nyttige funktioner som intro springe og let episode clean-up, og der er for nylig moderniseret web-interface for, at der automatisk synkroniserer med din telefon.

 • $3.99 til Android og iOS
SHARE