14 Nuttige Apps te Installeren op Je Nieuwe Telefoon

47
Afbeelding: Gizmodo

Je staren naar uw glanzende, onverpakt, nieuwe smartphone—dus wat doe je daarna? Waar moet je beginnen met de honderdduizenden apps binnen handbereik? Dit zijn de apps die we altijd eerst installeren op een nieuwe iOS-of Android-apparaat.

We hebben gericht op nut apps en geprobeerd om te sturen duidelijk van sociale media, messaging apps en media apps als Netflix en Spotify. U hebt waarschijnlijk al hebt u uw bedrijf favorieten zover deze soorten apps zijn betrokken. Deze zijn meer praktisch bruikbare apps die niet zo goed bekend.

1) Dropbox

Afbeelding: Screenshot

De opkomst van iCloud, OneDrive, et al zouden hebben genomen wat van de glans van Dropbox, die de eerste app correct verwerken van de synchronisatie en cloud back-up, maar het is nog steeds de beste optie voor het delen van bestanden en ze te verplaatsen rond tussen de platformen, en natuurlijk voor het maken van back-ups van uw foto ‘ s. U zult waarschijnlijk willen vork uit voor 1TB aan opslag maar voor $9,99 per maand.

 • Freemium voor Android en iOS

2) Google Foto ‘ S

Afbeelding: Screenshot

We hebben niets tegen Apple ‘s per se, maar Google Foto’ s werkt perfect in Windows, mac os, Android en iOS, en het kost je helemaal niets als je het niet erg een beetje van de grootte te wijzigen. Die overwegingen, plus alle van Google ‘s smart image recognition en een paar handige gereedschappen voor het bewerken, dat het onze standaard keuze voor het beheren van foto ‘s en video’ s.

 • Freemium voor Android en iOS

3) Dark Sky

Afbeelding: Screenshot

Weer apps zijn overal en u waarschijnlijk al hebt geïnstalleerd op je telefoon; als niet, u kunt gewoon Google “hoe is het weer?”. Wat maakt Donkere Hemel zeker de moeite waard is, is echter de hyperlocal, voorspellende prognoses die kan geven u een zeer nuttig heads-up als er regen op komst is (of stoppen). Het vergt veel van het giswerk uit van het voorspellen van het weer.

 • $2.99/jaar voor Android, $3,99 voor iOS

4) IFTTT

Afbeelding: Screenshot

Wat is er nog over om te zeggen over IFTTT (Als Dit Dan Dat)? Wijzig uw telefoon behang op een rooster, zet ook je Wi-Fi uit te schakelen zodra u bij het kantoor, posten naar verschillende sociale netwerken in één keer, je krijgt waarschuwingen over specifieke app prijs daalt, start Google Maps wanneer je moet vertrekken voor een vergadering, een back-up van uw iOS-contacten van Google, en zo verder, en zo verder…

 • Gratis voor Android en iOS

5) Evernote

Afbeelding: Screenshot

Evernote ‘ s ster is geworden en nu nog iets over de negen jaar geschiedenis, maar we blijven onze liefde voor de cross-platform synchroniseren, de flexibiliteit, en de gastheer van de functies die het biedt, sommige van die, bent u misschien vergeten—zoals handschriftherkenning, presentatie-modus voor het grote scherm en easy note knippen van zowat overal.

 • Freemium voor Android en iOS

6) Instapaper

Afbeelding: Screenshot

Er is zeer weinig te kiezen tussen deze en Zak, maar we hebben gekozen voor Instapaper als het schoner en meer gericht zijn van de twee. Alles wat op het web dat je geen tijd hebt om onmiddellijk gelezen, stuurt u dan naar Instapaper, en het zal er op u te wachten in een ad-free, schoon, helder, formaat dat maakt u niet wilt dat om te gooien uw telefoon uit het dichtstbijzijnde raam.

 • Gratis voor Android en iOS

7) Microsoft Word

Afbeelding: Screenshot

Oke opa—installatie van Word kan voelen als een stap terug in de tijd, maar Microsoft ‘ s mobiele apps zijn flexibeler dan je misschien denkt, en die Woord van de raad van bestuur zorgt ervoor dat u kunt bekijken met al die e-mailbijlagen goed. Plus, als u het wilt noteren een aantal ideeën of het begin van de grote Amerikaanse roman over de gaan, dan Word je één van je betere opties.

 • Gratis voor Android en iOS

8) SwiftKey

Afbeelding: Screenshot

Je gaat om het doen van een veel te typen op uw mobiele apparaat, en Google neemt die tekst (en emoji) ingang naar het volgende niveau, met functies zoals AI-aangedreven autocorrectie de optie van swipe-to-type, en een stapel van aanpassingen die u helpen uw toetsenbord van uw eigen. Er is ook geïntegreerde ondersteuning voor typen in meer dan 150 verschillende talen.

 • Gratis voor Android en iOS

9) CamScanner

Afbeelding: Screenshot

CamScanner is niet uniek in staat om uw papieren documenten om in digitale versies met een knip van je smartphone, maar het is de beste app die we hebben gevonden voor de job: De smart gewas en auto-verbetering van de functies werken, met een minimum aan gedoe, en als je het rooien van $5 per maand kunt u OCR tekstherkenning plus een heleboel andere extra goodies.

 • Freemium voor Android en iOS

10) Google Vertalen

Afbeelding: Screenshot

Een app die moet echt geen behoefte aan een introductie, Google Translate is al erg, erg goed in het krijgen van tekst, audio en afbeeldingen vertaald van de ene taal naar de andere, en het is alleen maar slimmer de loop van de tijd met Google AI verbeteringen. Schoon en gemakkelijk te gebruiken, en met de optie van caching enkele taalpakketten voor offline gebruik tijdens roaming.

 • Gratis voor Android en iOS

11) Slaap Cyclus

Afbeelding: Screenshot

Sleep Cycle is niet uniek in wat het doet, maar in termen van ondersteuning voor zowel Android en iOS, en de eenvoudige manier waarop het werkt, het is moeilijk te verslaan. U bent waarschijnlijk bekend met het idee, maar als je nog nooit hebt geprobeerd, geven de Slaap Cyclus gaan: Het analyseert je slaap kwaliteit terwijl u sluimeren om je wakker te maken op het meest optimale moment, gebaseerd op de patronen van de slaap.

 • Freemium voor Android en iOS

12) ExpressVPN

Afbeelding: Screenshot

U bent waarschijnlijk bekend met de voordelen van het gebruik van een VPN (Virtual Private Network), vooral wanneer het is aangesloten op het openbaar wi-fi, en ExpressVPN is één van de belangrijkste keuzes voor de mobiel van een zeer, zeer groot gebied. De intuïtieve interface, de geld-terug-garantie, de keuze van de VPN-locaties en de snelle support zijn enkele van de redenen dat het opvalt.

 • Gratis voor Android en iOS, abonnement vereist (van € 12.99 per maand)

13) Citymapper

Afbeelding: Screenshot

Waarom moet je een openbaar vervoer-app, wanneer ik heb Apple Maps en Google Maps, zou je denken. Nou, dat deden wij ook, totdat we daadwerkelijk geïnstalleerd en gebruikt Citymapper: Het maakt hoppen van de bus op de trein naar tram aan de overkant van een metropool zo eenvoudig dat het voelt als magie, en het is vol met goede ideeën, zoals een waarschuwing als je stop komen.

 • Gratis voor Android en iOS

14) Pocket Casts

Afbeelding: Screenshot

Het kiezen van een podcast app is een soort van een subjectieve keuze, zoals of u de voorkeur aan Apple of Google ‘ s music service, maar we komen terug naar Pocket Casts. De interface is slim, de app is volgepakt met handige functies zoals intro overslaan en gemakkelijk aflevering clean-up, en er is een onlangs vernieuwde web interface, die automatisch wordt gesynchroniseerd met uw telefoon.

 • $3,99 voor Android en iOS
SHARE