14 Nyttige Apps å Installere på den Nye Telefonen Din

54
Bilde: Gizmodo

Du stirrer ned på din skinnende, pakket inn, splitter nye smarttelefon—så hva gjør du nå? Hvor begynner du med hundrevis av tusenvis av apper på fingertuppene? Dette er appene vi alltid først installere på alle nye iOS-eller Android-enhet.

Vi har fokusert på verktøyet apps og prøvde å styre klar av sosiale medier, meldinger, apps, og media apper som Netflix og Spotify. Du har sannsynligvis allerede fått fast favoritter så langt som disse typer programmer er bekymret. Disse er mer praktisk nyttige apps som ikke er fullt så kjente.

1) Dropbox

Bilde: Skjermdump

Fremveksten av iCloud, OneDrive, et al kanskje har tatt noe av glansen av Dropbox, som var den første appen til riktig håndtere synkronisering og nettskyen som sikkerhetskopi, men det er fortsatt det beste alternativet for å dele filer og flytte dem rundt mellom plattformene, og selvfølgelig for å sikkerhetskopiere bilder. Du vil sannsynligvis ønske å fork ut for 1 tb lagringsplass selv, for $9.99/month.

 • Freemium for Android og iOS

2) Google Bilder

Bilde: Skjermdump

Vi har ingenting mot Apple Bilder per se, men Google Bilder fungerer perfekt på tvers av Windows, mac os, Android og iOS, og vil ikke koste deg noe i det hele tatt hvis du ikke tankene litt av endring. Disse vurderinger, pluss alle Google ‘ s smart bilde anerkjennelse og et par pene redigeringsverktøy, mener det er vår standard valg for å administrere bilder og videoer.

 • Freemium for Android og iOS

3) Mørk Sky

Bilde: Skjermdump

Vær apps er overalt, og du sannsynligvis allerede har en forhåndsinstallert på telefonen, hvis ikke, kan du bare Google “hva er været?”. Hva gjør Mørke Himmelen verdt en titt, om du vil, er dens hyperlocal, logisk prognoser som kan gi deg et svært nyttig heads up hvis regn kommer (eller stoppe). Det tar mye av gjetting ut av å forutsi været.

 • $2.99/år for Android, $3.99 for iOS

4) IFTTT

Bilde: Skjermdump

Hva er det igjen å si om IFTTT (Hvis det Da)? Endre telefonens bakgrunnsbilde på en tidsplan, slå Wi-Fi av så snart du kommer til kontoret, legge til flere sosiale nettverk på en gang, få varsler om appen prisen synker, starter Google Maps når du trenger å forlate et møte, bør du sikkerhetskopiere din iOS-kontakter til Google, og så videre, og så videre…

 • Gratis for Android og iOS

5) Evernote

Bilde: Skjermdump

Evernote ‘ s star har vokset og avtok noe på tvers av sin ni år lange historie, men vi fortsetter å elske det for sin cross-platform synkronisering, fleksibilitet, og en rekke funksjoner som tilbyr det, noen som du kanskje har glemt—som håndskriftgjenkjenning, presentasjon modus for den store skjermen, og enkel merk utklipp fra omtrent hvor som helst.

 • Freemium for Android og iOS

6) Instapaper

Bilde: Skjermdump

Det er veldig lite å velge mellom denne og Lomme, men vi har valgt for Instapaper som renere og mer fokusert på de to. Noe på nettet du ikke har tid til å lese umiddelbart, send over til Instapaper, og det vil være der og venter på deg i et ad-gratis, ren, klar, format som gjør deg ikke ønsker å kaste telefonen ut av det nærmeste vinduet.

 • Gratis for Android og iOS

7) Microsoft Word

Bilde: Skjermdump

Alright granddad—installere Word kan føles som et skritt tilbake i tid, men Microsofts mobile apps er mer smidige enn du kanskje tror, og etter å ha Ord på styret sørger for at du kan vise alle dem som e-postvedlegg på riktig måte. Pluss, hvis du ikke ønsker å skrive ned noen ideer eller starten på den store Amerikanske romanen er på farten, så Ordet er et bedre valg.

 • Gratis for Android og iOS

8) SwiftKey

Bilde: Skjermdump

Du kommer til å gjøre mye for å skrive den inn på din mobile enhet, og SwiftKey tar som tekst (og emoji) innspill til det neste nivået med funksjoner som AI-drevet autokorrektur, valget av sveip-til-type, og en haug av tilpasninger som hjelper deg med å gjøre tastaturet ditt eget. Det er også integrert støtte for å skrive i mer enn 150 ulike språk.

 • Gratis for Android og iOS

9) CamScanner

Bilde: Skjermdump

CamScanner ikke er unike ved at de er i stand til å slå dine papirdokumenter til digitale versjoner med et bilde av kameraet i smarttelefonen, men det er den beste app vi har funnet for jobben: smart beskjære og auto-forbedre funksjoner bare arbeid, med et minimum av oppstyr, og hvis du stampe opp $5 i måneden kan du få OCR-tekst anerkjennelse pluss en haug med andre ekstra godbiter.

 • Freemium for Android og iOS

10) Google Translate

Bilde: Skjermdump

En app som egentlig ikke trenger noen introduksjon, Google Translate er allerede veldig, veldig god på å få tekst, lyd og bilder oversatt fra et språk til et annet, og det er bare kommer til å bli smartere over tid med Google ‘ s AI forbedringer. Ren og enkel å bruke, og med mulighet for caching noen språkpakker for frakoblet bruk i utlandet (roaming) i tillegg.

 • Gratis for Android og iOS

11) Søvnsyklus

Bilde: Skjermdump

Sleep Cycle er ikke unik i hva det betyr, men i form av støtte for både Android og iOS, og den enkle måten det fungerer, det er vanskelig å slå. Du er sannsynligvis kjent med ideen, men hvis du aldri har prøvd det, gi søvnsyklus en gå: Den analyserer din søvnkvalitet mens du døse å vekke deg på den mest optimale tidspunktet, basert på mønstre av søvn.

 • Freemium for Android og iOS

12) ExpressVPN

Bilde: Skjermdump

Du er sannsynligvis kjent med fordelene ved å bruke en VPN (Virtual Private Network), spesielt når du er koblet til wi-fi, og ExpressVPN er en av de ledende valg for mobil fra et veldig, veldig stort felt. Det intuitive grensesnittet, sin pengene-tilbake-garanti, valg av VPN steder og rask støtte er noen av grunnene til at det skiller seg ut.

 • Gratis for Android og iOS, – abonnement (fra $12.99 en måned)

13) Citymapper

Bilde: Skjermdump

Hvorfor trenger du et offentlig transport app når jeg har fått Apple Maps og Google Maps, tenker du kanskje. Vel, det gjorde vi, helt til vi faktisk er installert og brukt Citymapper: Det gjør hopping fra buss til tog, trikk over en storby så grei at det kjennes ut som magi, og det er overfylte med gode ideer, som et varsel når stoppe kommer opp.

 • Gratis for Android og iOS

14) Pocket Kaster

Bilde: Skjermdump

Plukke en podcast app er en slags subjektive valg, for eksempel om du foretrekker Apple eller Google ‘ s musikktjeneste, men vi kommer stadig tilbake til Lomme-Tv. Grensesnittet er smart, programmet er fullpakket med nyttige funksjoner som intro-avspilling og enkelt episode clean-up, og det er en nylig oppgradert web-grensesnitt for, som automatisk synkroniseres med telefonen.

 • $3.99 for Android og iOS
SHARE