7 Væsentlige Kontroller at Gøre, Før at Droppe Din Gamle Telefon

95

GearBest.com INT
Billede: Darren Orf/Gizmodo

Det er sæson for at give og modtage gaver, og om en anden person har generøst købte du en smartphone, eller du har besluttet at forkæle dig selv, er det tid til at sige farvel til din gamle telefon og møde fremtiden med din ny. Men vent—vi har fået et par kontrol, du har brug for at gøre først.

Vi kommer ikke til at dække hele processen med at skifte telefoner her, og det er heldigvis en masse lettere end det plejede at være, takket være de funktioner til sikkerhedskopiering nu er indbygget i Android og iOS, og apps, som Google Billeder. I stedet vil vi flag syv ting, du måske ikke har indset, er du nødt til at tænke over.

1) Din to-faktor-koder

Billede: Screenshot

To-faktor-autentificering er en af de vigtigste og mest effektive sikkerhedsforanstaltninger kan du indstille om dine forskellige konti, men det betyder, at du stoler på din telefon til at generere koder til at logge på apps såsom Gmail på nye enheder.

Nogle gange koder bliver sendt via SMS, og nogle gange du har brug for en godkendelse app, men i begge tilfælde, sørg for, at du ikke stoler på din gamle telefon, når du slippe af med det.

I tilfælde af SMS, der betyder, at bytte dit SIM-kort eller opdatere dit mobil nummer i dine forskellige hensyn sider. For kode-generering af apps, læse instruktionerne inde i app ‘ en, og inde i dine konti for nærmere oplysninger om, hvordan du får alt det flyttet til en ny telefon—vejledningen for Google konti, der er her.

2) Din chat-historie

Billede: Screenshot

Med så mange instant messengers gør det runder nu, det kan være let at glemme at tage alle dine samtaler med dig, når du skifter telefoner (hvis du ønsker at der er—måske du hellere vil starte med en ren tavle).

For nogle apps, som Facebook Messenger og Instagram Direkte, alt bare igen, når du logger ind på den relevante app på din nye telefon. Til forskellige andre apps, det er ikke så ligetil, så det er værd at dobbelt-tjekke. I WhatsApp, for eksempel, er du nødt til at gå til Samtaler og Chat backup fra Indstillinger for indlæg i app-menuen.

Sms-beskeder kan være en smule frustrerende at gemme og gendanne. På iOS, er de inkluderet i iCloud eller iTunes backup skal du har sat op på Android, er bare om den bedste app, vi har fundet til jobbet er SMS Backup+. Hvis du skifter mellem Android og iOS, kan du eksportere dine tekster for at bevare dem for eftertiden, men du er der er ingen måde at lægge dem tilbage op på din nye telefon.

3) Din browser data

Billede: Screenshot

Du har sikkert ikke give meget tanke til de ting, du har gjort i din browser eller på din smartphone—din nye telefon vil komme med en forudinstalleret, og installere tredjeparts dem er ligetil—men du kan bare ønsker at dobbelttjekke, at du tager med dig alt, hvad du har brug for.

Til Android, der indeholder de filer, du måske har hentet til din enhed, som du kan se ved at indlæse Indstillingerne app og derefter trykke Opbevaring, Filerog Downloade (eller ved at bruge tredjeparts fil manager af dit valg). Browsere på iOS kan ikke direkte at downloade filer (undtagen fotos) til opbevaring, så der er intet at bekymre sig om der.

Sørg for, at din browser er til at synkronisere alle dine data såsom adgangskoder og browseroversigten også, hvis du ønsker at bringe dette op på din nye telefon: Google Chrome finde de Indstillinger post i menuen, og tryk derefter på din Google-konto øverst. På Firefox til mobil, igen sync og log-in løsning er den øverste på Indstillinger – skærmen.

4) Dine lokale filer

Billede: Screenshot

Så meget af vores ting sidder i skyen nu, og så mange apps trække alt, hvad de behøver fra nettet, at det er let at glemme alt om de filer, der kan få venstre bag. Heldigvis er både Android og iOS nu omfatter begrænset fil ledere af deres egne, men der er ingen let måde at kontrollere, at du har fanget alt, før du tør din telefon.

På iOS, skal du bare trykke på appen Filer, og på Android, skal du gå til Opbevaring derefter Filer fra appen Indstillinger. Se for mapper, der er oprettet af applikationer, som måske ikke nødvendigvis medtages i sikkerhedskopieringer: Tænk over, podcasts, for eksempel, eller data, der er gemt af din fitness eller sove tracking apps på din telefon.

Fotos og videoer var sandsynligvis først på dit sind for, hvad du vil overføre til din nye enhed, men er dine foto-og video-backup værktøj valg at fange alt, hvad? Tænk over screenshots (hvis du vil have dem) og billeder sendt til din instant messenger-programmer (hvis du vil have dem).

5) Din gaming high scores

Billede: Screenshot

Med lidt held, de spil, du spiller, vil bevare dine high scores, og bringe dem tilbage, når du logger ind på den samme apps på din nye enhed, men dette er ikke altid tilfældet, især ikke for spil, der ikke bruger rammer, der leveres af Apple og Google.

Alle du virkelig kan gøre i denne situation, er at tjekke med bygherren eller de spil ‘ s support-sider for at se, hvordan situationen er, og eksportere eller gemme dine nuværende fremskridt og høje scores, hvis du har brug for. Igen, du kan være ude af lykke, hvis du skifter mellem iOS og Android, og vil sandsynligvis nødt til at købe spillet igen, hvis det ikke er gratis.

Et program som iExplorer ($39.99 til Mac eller PC) eller Helium (gratis til Android) kan være i stand til at hjælpe, men det afhænger af, hvordan spillet er blevet sat op, og hvor tilgængeligt dens filer. Spillet udvikler kan måske også være i stand til at give dig mere information.

6) Din registrerede enheder

Billede: Screenshot

Nogle apps som Spotify og Google Play Musik, sætte en begrænsning på antallet af enheder, du kan bruge på én gang, eller i det mindste downloade offline indhold til på én gang. Kør gennem apps på din gamle telefon og se, om dette kunne gælde for noget, du har fået.

De fleste af den tid, deaktivering af din gamle enhed vil ikke kræve, at du rent faktisk har enheden med dig, men det er bedre at være sikker end ked af det. Hvis du kan logge ud og afinstallere app ‘ en og derefter gøre det. I virkeligheden, gå gennem dine apps én efter én, og afinstallere dem er en god måde at kontrollere, at du ikke har overset noget.

Apple anbefaler også, at du afmelde iMessage hvis du flytter til en Android-telefon for at sikre du kan få SMS-og MMS-beskeder på din nye enhed. Du kan nu gøre det uden din originale iPhone, men deaktivering kan være forsinkede.

7) Dit intelligente hjem controllere

Billede: Adam Clark Estes/Gizmodo

Hvis du bruger din eksisterende telefon til at styre din smart hjem, så du ønsker at sikre, at kontrol er blevet overført til din nye telefon før du skrotte din gamle, ellers kunne du have din smart lys, der fører dig på en lystig dans hver aften med ingen måde at slå dem fra.

Heldigvis, hardware-producenter ved, at mennesker, der skifte telefoner fra tid til anden, og som regel gøre processen temmelig smertefri, især hvis du administrerer dine enheder via HomeKit eller Google Hjem ca. Det er dog stadig værd at gøre sikker det relevante apps er oppe og køre på din nye telefon, mens du stadig har adgang til de samme indstillinger på den gamle.

Hvis du er forvirret, eller er der noget der ikke overføres korrekt, kan dine bedste port of call er producenten bag den hardware, eller den tilknyttede support fora på nettet. Dette bør ikke være et stort problem, men det er noget andet, for at tjekke om.


GearBest.com INT

SHARE