Mod Bedre Dom, Jeg Har Lavet Min Egen Vape Juice

91

GearBest.com INT
Billede: Bryan Menegus/Gizmodo

På trods af aggressivt halt marketing, klamt YouTube til at være evangelister og usikker juridisk status, vaping er kommet for at blive. Undersøgelser har endnu ikke fastlagt de langsigtede virkninger ved indånding af temaet af smag, men det er sandsynligvis mindre skadeligt for en sund lungefunktion end traditionelle cigaretter.

Teenagere tror, at det er cool. Voksne—som undertegnede—som helhed ikke, men det kan være en mere effektiv nikotin ophør af end patches, tandkød, sugetabletter, forsøger meget hårdt, spise solsikkefrø, eller en hvilken som helst anden metode, din underlige onkel hævder at have anvendt til at stoppe tilbage i ’86.

Som enhver, der er gået ind i en af de mursten-og-mørtel vaping specialbutikker kan bevidne, eliquid (også kendt som den lige så forfærdeligt “saft”) kan være meget dyrt. Vapers som regel har mere end én smag på hånden, da smagsløg til at vænne sig til de fleste juice efter et stykke tid (det kaldes “vaper tungen.”) Mens saft, der kan vare et stykke tid, to flasker af de ting kan nemt løbe $50.

Heldigvis ingredienser i vape juice er billigt og nemt opnås og DIY samfund har arbejdet for at skabe hundredvis af opskrifter, der kan gøres for øre, som nogen er villige til at engagere sig i en lidt trial and error.

Ingredienser

Hver eliquid er fremstillet af tre base ingredienser: vegetabilsk glycerin (VG), propylenglycol (PG), og koncentrerede smag, som alle er sandsynligvis i de ting, du allerede bruger. Valgfrit, men ofte, den fjerde ingrediens er nikotin.

Produkt billeder: Amazon, medmindre andet er angivet

Vegetabilsk glycerin er farveløs, lugtfri, meget tykke, lidt sød, og koster omkring 20 dollars per gallon. Det er lavet af hydrolyzing olier hidrørende fra—du gættede det—grøntsager, og i alle sandsynligheden for, hvis du tjekke dit badeværelse, det er i de fine print af din tandpasta og shampoo. Hvor vaping er bekymret, VG er den ingrediens, der er ansvarlig for at producere de store vapory “skyer” fyren i dit kontor insisterer på, ikke er klamt. De fleste kommercielt tilgængelige varianter-mix på 70 procent, VG eller højere, så du skal bruge en retfærdig bit af de ting.

Den anden vigtigste komponent—propylen glycol—er lige så farveløs, lugtfri, sød og billig, men et helvede af en masse tyndere. Det producerer en lille hårdhed i halsen, som hjælper vaping efterligne traditionelle rygning, og kan også være en base for den tredje ingrediens: aroma.

Takket være deres medfødte natur og deres anvendelser i laboratorier, er det trivielt at skaffe meget purfied versioner af VG og PG. Som du ryger dem, du ønsker det.

De aromaer, er der, hvor nybegyndere (som mig) kan nemt få aktiveres. Mens mange online vape butikker vil gerne sælge forbipasserende rube en lille flaske, der er mærket som “strawberry cheesecake” eller “frugter luups”, chancer er det vil smage grov og kunstige. Jeg er flov ejeren af mange af disse flasker.

Mange af de bedste og mest udbredte aromaer kommer fra virksomheder, der ikke har nogen bevidst forbindelse til vaping overhovedet: virksomheder som LorAnn og Capella—som startede lave bagning ekstrakter og kaffe aromaer, hhv. Når du køber smag koncentrater er det vigtigt at undgå, at olie-baserede ekstrakter eller dem, der indeholder diacetyl. Jeg kan ikke understrege nok, hvor meget du bør ikke ryge disse ting. Holde sig til PG-baserede varianter.

Billede: myfreedomsmokes

Den store fordel af at blande din egen saft til at stoppe med at ryge traditionelle cigaretter er evnen til at nedtrappe mængden af nikotin i dit eget tempo. (Kommercielle eliquid har en tendens til at komme først i 0, 3, 6, og nogle gange 12 mg/ml.) Desværre, koncentreret nikotin er ikke noget, du vil være i stand til at få fat i fra Amazon eller et apotek. Mine kom fra en online butik, der kaldes VapeWild; online-fora, i deres uendelige visdom, anbefaler Guiden Labs og eCig Hurtig. Jeg kan ikke stå inde for nogen af dem, jeg kan heller ikke har det udstyr, eller lyst til at teste nikotin renhed i min begrænsede fritid.

Gøre din forskning om gældende køb af love og aldersbegrænsninger (det varierer fra stat og region), være sikker, hvis du planlægger at gøre eliquid med nikotin i det (mere om det senere), og opbevar det utilgængeligt for børn eller kæledyr. Sørg for, at du fortynde nikotin koncentrere sig ned med PG eller VG, og tydeligt mærke de nye koncentrationen.

Værktøjer

Der er et par stykker af udstyr, der er nødvendigt for at slå din vaping ingredienser i en brugbar løsning. Vær advaret: individuelt de er alle uskadelige; sammen din stue vil begynde at ligne en low-budget genindspilning af Breaking Bad. Venner og kære vil have spørgsmål.

Stump-tip sprøjter

Du kommer til at måle forskellige væsker i små, milliliter intervaller, så kig efter en multi-pack, der har 10, 5, 3, og 1 ml størrelser, især hvis du planlægger at indeholde nikotin. Du vil ikke være i stand til at måle forskellen mellem .1 og .4ml på en massiv sprøjte. Nikotin forgiftning stinker. Du er blevet advaret.

Dropper flasker

Disse er, hvad du store partier. Mål er at gøre din partier den samme volumen som den flaske, de bliver gemt i, og købe et mørkt tonede glas sort, hvis du kan—luft og lys både nedbryder eliquid over tid.

Købe mere end du tror, du har brug for.

En tragt og et måleglas

Ja, du kan bare sprøjt din ingrediens beløb direkte ind i en dråbetæller, men nogle af disse ting er meget tykt og vanskeligt at trække i en sprøjte uden betydelig frustration. Måleglasset er en tilregnelighed køb. Tragten vil så hjælpe med at få partier i sagde flasker.

“Men jeg vandt det Nationale Hælde-Ting Mesterskabet!” du protest. Det er ikke en reel konkurrence og tie stille. Rengøring, selv en 10 ml parti af tyktflydende, sukkerholdige goop fra spisesalen bordet, vil ødelægge din eftermiddag. Fluer vil flytte ind i din lejlighed.

En lille metal tragt omkostninger, som intet.

Nitril handsker

Her er, hvor vi taler om sikkerhed: håndtering af koncentreret nikotin kan farlige eller potentielt dødelig, hvis den ikke indtages. Ved fuld koncentration, et olieudslip, er sandsynligvis vil føre til, at en UDLEVERINGSBEGÆRING besøg, og fortyndet ned i PG eller VG det kan stadig føre til en meget ubehagelig aften. Symptomer på nikotin, som er særligt udtalt, og livstruende i børn, forgiftning omfatter:

  • Hovedpine
  • Kvalme
  • Forhøjet heartrate
  • Svimmelhed
  • Sløvhed
  • Tab af muskel kontrol
  • Anfald

Shorts, t-shirts, klip-klappere og lignende er heller ikke anbefales, mens håndtering af nikotin. Bedre at være sikker end ked af det.

Plastikposer, som kan genforsegles

Efter brug, de sprøjter, der kommer til at være klistret. Du kan rense dem, men VG rest er heartier volumen ved mærkning, der er billige, plast sprøjter, og efter et par vask du er tilbage med en klar slange, som er til ingen nytte for nogen. Selvom du rengør dem, der kommer til at være nogle klæbrig rest, og ja, det vil tiltrække fejl. Opbevar dem i markerede poser og takke mig senere.

Du fik mig til at købe alle de her ting, så hvad skal jeg gøre med det?

Alle, der er tilbage nu, er at blande ting fra første del, der bruger de andre ting fra del to, som er død enkel og alligevel så, så let at ødelægge. Hvorfor? Godt, hvis du er ligesom mig, vil du få fat i et par varianter, der lyder tiltalende, og forsøger at wing. Gør ikke dette. Som en novice cook forsøger at improvisere soufflé, vil du ende op med vape svarer til en skraldespand omelet.

Den bedste fremgangsmåde for begyndere er at finde opskrifter—Reddit ‘ s r/DIY_eJuice fællesskab har mange—og følg dem. Disse opskrifter vil specificere ikke kun mængden af hver ingrediens, men som kilde hver smag skal komme fra. Når du føler dig overbevist om, at der er online lommeregnere til at gøre din egen smag, men vi forsøger at spare penge her, kan du huske det?

Med alle de ingredienser omhyggeligt målt og dekanteret over i en lille pipette flaske, er der kun et skridt til venstre: venter. Alle de ingredienser, der har brug for tid til at komme i nærkontakt, så at give flaske en god shake, og gemme det et sted, mørkt og køligt for to uger, give eller tage. Nogle partier vil tage langt mindre tid, men generelt, at jo mere kompleks en opskrift, jo længere du burde forlade det gamle. (Og sørg for at mærke ting på passende vis. Der er mindst et halvt dusin små flasker i min lejlighed, hvis indhold jeg ikke kan kontrollere.)

Nogle hobbyfolk foreslår, at fremskynde processen ved at sætte din batch—utildækket—i en gryde med simrende vand i et par timer. Andre foreslår, at du kan alder varianter mere effektivt ved at lade juice “ånde” med den fælles landbrugspolitik, et par timer før opbevaring. Min erfaring er, og dovenskab, ikke mærkbart ændre meget af noget. Bare vent.

Addendum: Kan jeg lave min egen smag koncentrerer sig?

Slags. Eksperimentelt, jeg prøvede at ekstrakt grapefrugt og citron skræl i en citrus smag koncentrere sig. Skræl (piths fjernet) gik i to beholdere til at læsse sig af æteriske olier i en to-ugers badekar af enten VG eller PG.

VG parti kom ud meget lettere og havde en skarp, sko-gummi smag af ukendte årsager, mens PG parti var brugbar, men utilfredsstillende. De redskaber til at skabe en “citrus” smag ikke er inden for rækkevidde for hobbyfolk, så vil du ende op med “citrusskal”—som jeg vil minde dig om, mens duftende, er en del af den frugt, vi ikke spiser.

Skimmelsvamp med lidt viden, DIY vape juice kan spare tonsvis af penge på lang sigt. Men det er stadig en subkultur, der er stort set ureguleret, og er stærkt afhængig af online anbefalinger fra anonyme entusiaster. Denne guide kan give en ramme for, hvad man kan forvente, men intet tager af sted for at gøre dit hjemmearbejde og arbejde sikkert.

Held og lykke, og hvis vaping viser sig at være ti gange dødbringende end ryger jeg tager nul ansvar for din (og min) dårlige beslutninger.


GearBest.com INT

SHARE