10 Tips voor het Maken van Reizen Sneller met Google Maps en Apple Maps

101


GearBest.com INT

Afbeelding: Google

Het is geen overdrijving om te zeggen dat de kaart apps zoals Google Maps en Apple Maps hebben veranderd de manier waarop we van A naar B, het vervangen van papieren kaarten, giswerk, en vriendelijke vreemden met de kracht van onze smartphones. Maar als je deze apps in de standaard modus, hebt u mogelijk geen toegang tot uw bestemming zo snel mogelijk—hier zijn enkele tips om dat te veranderen.

1) Controleer uw route op verschillende momenten

Afbeelding: Screenshot

Zeker, Google Maps kunt u een schatting voor een reis tijd nu, maar wat als je eigenlijk rijden? Op basis van historische verkeersgegevens, de app kan ook voorspellen hoe lang een route kunt u op elk moment van de dag, zodat je kunt veranderen om het tijdstip van vertrek, indien nodig.

De eenvoudigste manier om toegang te krijgen tot deze is via Google Maps op het web: Kies uw bestemming en vertrekpunt, klik dan nu weg voor het aanpassen van de tijd van vertrek en zie hoe de reistijd wordt beïnvloed. Het is perfect voor het plannen van de vakantie seizoen reizen.

U kunt toegang krijgen tot een beperkte versie van dit mobiel—met een route op het scherm, tik op de info-kaart aan de onderkant te zien verkeersvolume, maar ze dekken de volgende paar uur als u wilt controleren op uw telefoon.

2) Stel de route handmatig

Als je veel van het rijden, je kan heel goed weet dat uw lokale gebied beter dan Google Maps doet, in termen van die knooppunten te nemen voor eeuwig door te komen, welke wegen zijn vaak verstopt, waar de meest recente wegwerkzaamheden zijn, enzovoort.

Via Google Maps op het web kunt u klikken en slepen op een gemarkeerde route te wijzigen, waarmee je de kracht van de app om je neer te halen bepaalde straten in plaats van te vertrouwen op de ingebouwde algoritmen. Houd een oog op de schatting van de tijd op de linker kant om te zien of je kan het maken van verbeteringen op Google routing systeem.

Of het komt omdat Google Maps gewoon niet weet dat sommige van de lokale snelkoppelingen, of de standaardinstellingen van de grote wegen te gemakkelijk, je kunt af en toe scheren een paar minuten van je reis—we hebben geen wetenschappelijk bewijs voor deze, andere dan het feit dat we in staat geweest om het zelf meerdere keren.

3) Blijven de snelwegen

Afbeelding: Screenshot

Nogmaals, dit is meer om hoe goed u weet dat uw lokale wegen en snelwegen, maar zowel Google Maps en Apple Maps laat u vermijd snelwegen als u wilt zien of de reis is sneller op de route lijst op Apple Maps voor iOS, scroll naar beneden en kies Rijden Opties; in Google Maps voor mobiel, moet je de routes op het scherm en druk vervolgens op de menu-toets (drie punten) dan de Route-opties.

In termen van het krijgen van u van A naar B in de snelst mogelijke tijd, snelwegen moet de weg te gaan, maar als je weet dat de oppervlakte of u weet van een incident voor, die nog niet ingeschreven zijn bij uw mapping app, het is de moeite waard om te zien wat het verschil eigenlijk is.

4) het Toevoegen van extra stops

Het toevoegen van extra haltes langs de route in Google Maps kunt u de snelheid van uw reizen op een paar manieren: ten Eerste kan helpen u van plan bent een ingewikkelde reis van tevoren, zonder te stoppen om nieuwe bestemmingen, en ten tweede het kan u helpen voorkomen dat automatische herberekening als je zeker weet dat je het beter weet dan Google als het gaat om welke wegen en kruispunten gaat het snelst door te komen (zie boven). Voor nu, kan je dit niet doen in Apple Maps wel.

In Google Maps voor mobiel, met een route die al op het scherm, tik op de menu-toets (drie punten), dan Voeg stoppen, en u kunt de plug in een extra bestemming. In feite, kunt u maximaal negen extra bestemmingen op de top van de oorspronkelijke.

5) Controleer uw route in Street View

Afbeelding: Screenshot

Zowel Apple Maps en Google Maps nu doen zeer goed werk van je te vertellen wanneer je moet draaien en adviseren u over welke rijstrook u precies moet nemen, maar als je echt wilt om greep te krijgen op waar je moet zijn besturing van tevoren, zoek je de route in Street View eerste, op het web of in de apps voor Android of iOS.

Als u gebruikmaakt van Google Maps voor Android is het nog eenvoudiger, want je kunt gewoon een tik op de lijst van stappen als je eenmaal hebt gekozen voor een route, en zie Street View-previews bij elke beurt.

Nu bent u waarschijnlijk niet van plan te willen stap voor stap door elke Street View-beeld van een drie-uur cross-country road trip, maar als je kijkt en jezelf vertrouwd te maken met enkele lastige kruispunten voordat u vertrekt, kan u helpen besparen een groot deel van de tijd die je anders zou besteden aan verloren.

6) het Maken van een omweg

Zowel Google Maps en de Apple Kaarten nu eenvoudig en snel om een omweg te nemen voor gas of voedsel, terwijl in het verleden zou hebben om de pull-up, een zoekopdracht uitvoert, tikt u op een nieuwe bestemming, en de omweg, voor het herprogrammeren van je originele route weer terug.

Als je je in de wijze van rijden op Google Maps, tikt u op de knop ‘zoeken’ en kies het soort plaats waar je wil omweg, of een supermarkt of een benzinestation. Kies een van de opties van Google Maps gooit langs uw route en u zult worden omgeleid naar uw pitstop, voor de normale navigatie blijft.

Over op Apple Maps, tik op de route kaart aan de onderkant van het scherm, en kies een van de benzinestations, diner of koffie. Als u met Google Maps, maak uw keuze uit de lijst en Apple Maps wordt dan automatisch toegevoegd aan uw selectie als een extra bestemming.

7) Punch in eventuele stops in vooraf

Afbeelding: Screenshot

Bespaar je een andere bundel van tijd op de weg door het verkrijgen van alle van uw potentiële stoppen punten geprogrammeerd in uw kaart-app van tevoren, boven en buiten de tijdbesparende snelkoppelingen we al genoemd.

Zeggen dat je geen vaste plannen, maar misschien ga dan naar een paar plekken—een mooie supermarkt, of een populaire bar. Als je deze ster (Google Maps) of favorited (Apple Maps) voor je vertrekt, je bespaart jezelf een hoop te tikken en te zoeken terwijl u geparkeerd staat aan de kant van de weg, in het bijzonder als deze bestemmingen niet reeds gemarkeerd op de kaart (als uw vrienden de huizen).

Op Google Maps tik op een plaats of druk lang op een deel van de kaart en tik vervolgens op de info-kaart en kies vervolgens Opslaan (als u heeft gekozen voor een niet-gemarkeerde plek, ook kunt u een label toevoegen voor gemakkelijke referentie); op Apple Maps, tik op een plaats of druk lang op een deel van de kaart en tik vervolgens op de info-kaart en kies Favoriet. Deze ster en favoriete plekken verschijnen dan in de buurt van de top van de toekomstige zoekopdrachten.

8) Kijk voor alternatieve routes

Google Maps heeft een handig navigatie-functie die u misschien niet hebben gemerkt als u vertrouwen op de gesproken aanwijzingen in plaats van een blik op het scherm en geeft je een keuze van routes bij het plannen van uw reis, het toont ook de alternatieve routes vertakkingen als de grijze lijnen als je eigenlijk op de weg.

Houd een oogje op deze grijze routes samen met de geschatte reistijden boven hen. De meeste van de tijd deze routes zal het langer duren, anders Google Maps zou overstappen naar de nieuwe route automatisch, maar als u een verschil van slechts een minuut of twee, of lijken op die van ETA” label dan u denkt misschien dat het de moeite waard de schakelaar als u weet dat u naderende verkeer of weet je de alternatieve route is makkelijker rijden.

U hoeft niet om iets te doen om over te schakelen routes: volg Gewoon de aanwijzingen aangegeven door de grijze lijn en Google Maps past uw navigatie-aanwijzingen dienovereenkomstig.

9) parkeerplaats tijd schattingen

Afbeelding: Screenshot

Dit is alleen in Google Maps nu, en alleen in een select aantal steden over de hele wereld, maar als je post naar een bestemming die wordt ondersteund, kunt u zien wat de parkeersituatie in de toekomst is—druk op de info-kaart voor een plek om het te brengen, en u zult zien dat de lokale parkeren is gerangschikt als beperkt, medium, of gemakkelijk.

Dat is niet all—in 25 steden in de VS, dan kunt u op de parkeerplaatsen link in Google Maps voor Android te krijgen doorgestuurd naar een geschikte kavel. Dit alles bespaart u tijd trundling rond het centrum van de stad als je er bent, en u kunnen helpen met het werk wat tijd nodig om uit te maken naar de vergadering of het theater op tijd.

10) Zet op het verkeer in real-time

Zowel Apple Maps en Google Maps zal nemen verkeerssituatie in acht bij het kiezen van een route en het bijwerken van deze route als u op reis gaat, maar het is ook de moeite waard om ervoor te zorgen dat de real-time verkeersinformatie te laag is zichtbaar als je het rijden ook een aantal keren zijn we in staat geweest om ter plaatse het verkeer gebouw op vooruit, en dook een zijweg te nemen een alternatieve route voor onze app ‘ s algoritmen wised tot wat er gebeurt.

In andere woorden, zij helpen u ter plaatse het verschil tussen een korte beetje overbelast zijn dat u zich zorgen hoeft te maken over en een ernstige wachtrij.

In Google Maps, tikt u op de knop lagen aan de bovenkant rechts (twee vierkanten over elkaar) en kies vervolgens in het Verkeer. Op Apple Maps, u kunt de laag door op de info-knop (rechts boven) en het draaien van het Verkeer schakelaar op On.


GearBest.com INT

SHARE