10 Tips til at Gøre Rejser Hurtigere med Google Maps, og Apple Maps

153

GearBest.com INT
Billede: Google

Det er ingen overdrivelse at sige, kort-apps som Google Maps, og Apple Maps har transformeret den måde, vi får fra A til B, der erstatter papir, kort, gætværk og venlige, fremmede mennesker med magt af vores smartphones. Men hvis du bruger disse apps i standard mode, kan du ikke komme til din destination så hurtigt som muligt—her er nogle tips til at ændre det.

1) Tjek din rute på forskellige tidspunkter

Billede: Screenshot

Sørg for, at Google Maps kan give dig et skøn for en rejse, tid nu, men hvad så når du rent faktisk kører? Baseret på historiske data om trafik, app ‘ en kan også forudsige, hvor lang en rute der vil tage dig på ethvert tidspunkt af dagen, så du kan ændre din afgang tid, hvis det er nødvendigt.

Den nemmeste måde at få adgang til dette via Google Maps på nettet: Vælg din destination og udgangspunkt, og klik derefter på Lad nu for at justere afrejse tidspunkt og se, hvordan rejsetiden er påvirket. Det er perfekt til planlægning af disse ferie sæson ture.

Du kan få adgang til en begrænset version af denne på mobil—med en rute på skærmen, ved at trykke på info-kort på bunden for at se, trafik skøn, selvom de kun dækker de næste par timer, hvis du tjekker på din telefon.

2) Indstil ruten manuelt

Hvis du gør en masse kørsel, kan du godt ved dit lokale område, der er bedre end Google Maps gør, i form af hvilke knudepunkter tage en evighed at komme igennem, hvilke veje der er ofte overbelastede, hvor den seneste vejarbejde er, og så videre.

Via Google Maps på nettet, kan du klikke og trække på en markeret rute for at ændre det, der giver dig kraft den app til at tage dig ned, visse gader, snarere end at forlade sig på sin integrerede algoritmer. Hold øje med den tid, skøn på venstre side for at se, om du kan gøre eventuelle forbedringer på Google ‘ s routing system.

Om det er fordi Google Maps bare ikke kende nogle af de lokale genveje, eller misligholder de store veje for let, kan du lejlighedsvis barbere et par minutter fra din rejse—vi har ingen videnskabelige beviser for dette, andet end det faktum, at vi har været i stand til at gøre det selv flere gange.

3) hold off motorveje

Billede: Screenshot

Igen, dette er mere ned til, hvor godt du kender dine lokale veje og motorveje, men både Google og Apple Maps-lad dig med at undgå motorveje, hvis du ønsker at se, om rejsen er hurtigere på ruten liste på Apple Maps til iOS, skal du rulle ned og vælge at Køre Valg; i Google Maps til mobilenheder, er du nødt til at få de ruter op på skærmen, tryk så på menu-knappen (tre prikker), så ruteoptioner.

I form af at få dig fra A til B på den hurtigste mulige tid, motorveje bør være vejen at gå, men hvis du kender området, eller du ved en ulykke forude, der endnu ikke er registreret med dit kortlægning app, er det værd at tjekke for at se, hvad tidsforskellen faktisk er.

4) Tilføje ekstra stopper

Tilføjelse af et ekstra stop langs din rute på Google Maps kan fremskynde din tur på et par forskellige måder: for det Første kan det hjælpe dig med at planlægge en kompliceret tur forud for tid, uden at stoppe for at komme ind på nye omgivelser, og for det andet kan hjælpe dig med at undgå automatisk omdirigering, hvis du er sikker på, at du ved bedre end Google, når det kommer til, hvilke veje og vejkryds kommer til at være hurtigste til at komme igennem (se ovenfor). For nu, kan du ikke gøre dette i Apple Maps om.

I Google Maps til mobilenheder, med en rute, der allerede er på skærmen, skal du trykke på menu-knappen (tre prikker) og derefter Tilføje stoppe, og du kan tilslutte en ekstra destination. I virkeligheden, kan du tilføje op til ni ekstra omgivelser på toppen af din oprindelige.

5) Check din rute med Street View

Billede: Screenshot

Både Apple Maps og Google Maps nu gør et godt stykke arbejde for at fortælle dig, når du vender og rådgive dig om, hvilken vognbane du skal være i, men hvis du virkelig ønsker at få styr på, hvor du er nødt til at være styring frem af tid, se ruten i Street View, for det første, enten på nettet eller i apps til Android eller iOS.

Hvis du bruger Google Maps til Android er det endnu nemmere, fordi du kan bare trykke på liste for trin, når du har valgt en rute, og se Street View previews på hver tur.

Nu er du sikkert ikke lyst til at gå gennem hver enkelt Street View-billede af en tre-timers cross-country road trip, men hvis du kigger op og gøre dig bekendt med nogle akavede kryds, før du begiver dig ud, kan det hjælpe dig med at spare en stor luns af tid, som du ellers ville bruge at blive tabt.

6) Gøre en omvej

Både Google og Apple Maps nu gøre det enkelt og hurtigt at tage en omvej for gas eller fødevarer, der henviser til, at i fortiden, du ville have til at trække op, køre en søgning, tryk på i en ny destination, og gøre den omvej, før omlægning med din oprindelige rute igen.

Når du er i kørestilling på Google Maps, tryk på knappen søg, og vælg den type sted, du ønsker at afstikker til, om en købmand eller en tankstation. Vælg mellem de muligheder Google Maps kaster op langs din rute, og du vil blive omdirigeret til din pit stop, før den normale fortsætter navigationen.

Over på Apple Maps, tryk på den rute, kort i bunden af skærmen, og vælg derefter fra tankstationer, middag eller kaffe. Som med Google Maps, skal du foretage dine valg fra listen, og Apple Maps vil automatisk tilføje i dit valg som en ekstra destination.

7) for Punch in mulige stopper i forvejen

Billede: Screenshot

Du kan spare dig selv en anden bundt af tid på vejene ved at få alle dine potentielle stop off point, der er programmeret i din kortlægning app før tid, ud over de tidsbesparende genveje, som vi allerede har nævnt.

Sige, at du ikke har faste planer, men som kan gå til et par pletter—en fancy købmand, eller en populær bar. Hvis du får disse stjerne (Google Maps) eller favorited (Apple Maps), før du begiver dig ud, vil du spare dig selv en masse af boringer og søger, mens du er parkeret på den side af vejen, især hvis disse omgivelser ikke allerede er markeret på kortet (ligesom dine venner’ huse).

På Google Maps, tryk på et sted eller lange tryk på en del af kortet, tap derefter på info-kort, og derefter vælge Gem (hvis du har valgt en umærket stedet, du kan også tilføje en etiket for nem reference); på Apple Maps, tryk på et sted eller lange tryk på en del af kortet, tap derefter på info-kort og vælge Foretrukne. Disse medvirkede og udvalgt steder, så vises nær toppen af fremtidige søgninger.

8) Se efter alternative ruter

Google Maps er et nyttigt navigation-funktion, som du måske har bemærket, hvis du stole på de talte instruktioner snarere end at kaste et blik på tv—samt give dig et valg af ruter når du planlægger din rejse, det viser også alternative ruter, der forgrener sig ud som grå linjer, når du er faktisk på vej.

Hold øje med disse grå ruter, der sammen med de estimerede rejsetider over dem. De fleste af tid, disse ruter vil tage længere tid—ellers Google Maps vil du skifte til den nye rute automatisk, men hvis du kan se en forskel på bare et minut eller to, eller “Lignende ETA” – mærket, så du måske tror, det er værd at skifte, hvis du ved, at du nærmer trafik, eller du ved, at den alternative rute er en lettere kørsel.

Du behøver ikke at gøre noget for at skifte ruter: Bare følg anvisningerne angives ved, at den grå linje og Google Maps justerer din navigation retninger i overensstemmelse hermed.

9) Få parkering skøn tid

Billede: Screenshot

Dette er kun i Google Maps lige nu, og kun i udvalgte byer i hele verden, men hvis du er på vej til en destination, der er understøttet, kan du se, hvad parkering situationen er i god tid—tryk på info kort for et sted at bringe det op, og du vil se at de lokale parkering er rangeret som begrænset, medium eller let.

Det er ikke alle—i 25 byer i USA, kan du også trykke på den med at Finde parkering link i Google Maps til Android til at få dirigeret til et passende parti. Alt dette sparer dig tid ruller rundt i byens centrum, når du får der, og kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad tid er du nødt til at sætte ud for at gøre det til møde eller teatret.

10) Vend om trafikken i realtid

Både Apple Maps og Google Maps vil tage trafikale forhold i betragtning, når de vælger en rute og opdatering af denne rute, som du rejser, men det er også værd at sikre, real-time trafik lag er synlige, mens du kører, samt en række gange, vi har været i stand til at spotte trafik bygning forude, og smuttede ned af en side vej til at tage en alternativ rute, før vores app ‘ s algoritmer har wised op til, hvad der sker.

Med andre ord, det kan hjælpe dig med at spotte forskellen mellem en kort smule trængsel, at du ikke behøver at bekymre sig om, og en seriøs kø.

I Google Maps, tryk på lag-knappen øverst til højre (to firkanter oven på hinanden), og vælg derefter Trafik. På Apple Maps, kan du bringe op i lag ved at trykke på info-knap (øverst til højre) og dreje Trafik vippekontakten .

SHARE