10 Tips for å Gjøre Reiser Raskere med Google Maps, og Apple Maps

89

GearBest.com INT
Bilde: Google

Det er ingen overdrivelse å si at kart-apper som Google Maps, og Apple Maps har endret måten vi komme fra A til B, bytte ut papiret kart, gjetting, og vennlige fremmede med kraften av våre smarttelefoner. Men hvis du bruker disse programmene i standard-modus, kan du ikke komme til bestemmelsesstedet så raskt som mulig—her er noen tips til å endre det.

1) Sjekk ruten på et annet tidspunkt

Bilde: Skjermdump

Sikker, Google Maps kan gi deg et estimat for en reise tid nå, men hva med når du faktisk kjører? Basert på historiske trafikkdata, app kan også forutsi hvor lenge en rute vil ta deg til enhver tid på døgnet, slik at du kan endre din avgangstid, hvis det er nødvendig.

Den enkleste måten å få tilgang til dette via Google Maps på internett: velg din destinasjon og utgangspunkt, og deretter klikker du Forlater nå å justere tidspunkt for avreise og se hvordan reisetid er berørt. Det er perfekt for planlegging disse ferien turer.

Du kan få tilgang til en begrenset versjon av denne på mobil—med en rute på skjermen, trykk på info-kortet nederst for å se trafikken anslag, selv om de kun dekker de neste par timene hvis du sjekker på telefonen.

2) Sette ruten manuelt

Hvis du gjør en mye du kjører, kan du vel vite ditt lokalområde bedre enn Google Maps gjør, i forhold til hvilke knutepunkter ta en evighet å komme gjennom, som veier er ofte overfylte, hvor de nyeste veiarbeid er, og så videre.

Via Google Maps på web kan du klikke og dra på en merket rute til å endre det, kan du tvinge programmet til å ta deg ned visse gater heller enn å stole på sin integrerte algoritmer. Holde et øye på den tiden estimat på venstre side for å se om du kan gjøre noen forbedringer på Googles routing system.

Enten det er fordi Google Maps bare ikke kjenner noen av de lokale snarveier, eller standarder til de store veiene er for lett, kan du noen ganger barbere et par minutter av din reise—vi har ingen vitenskapelige bevis for dette, annet enn det faktum at vi har vært i stand til å gjøre det selv flere ganger.

3) Opphold av motorveier

Bilde: Skjermdump

Igjen, dette er mer ned til hvor godt du kjenner din lokale veier og motorveier, men både Google Maps og Apple Maps lar deg unngå motorveier hvis du ønsker å se hvis reisen er raskere—på ruten listen på Apple Maps for iOS, blar du nedover og velger Kjøring Valg; i Google Maps for mobil, du trenger for å få rutene opp på skjermen trykk på menu-knappen (tre prikker) så rutealternativer.

I forhold til å få deg fra A til B i raskest mulig tid, motorveier bør være veien å gå, men hvis du kjenner området, eller du vet om en hendelse opp foran oss som ennå ikke er registrert med kartlegging app, det er verdt å sjekke for å se hva tiden forskjellen faktisk er.

4) Legg til ekstra stopp

Å legge til ekstra stopp langs ruten din i Google Maps, kan få fart på reiser i løpet av et par måter: for det Første kan det hjelpe deg å planlegge en komplisert tur foran oss i tid, uten å måtte stoppe for å angi nye destinasjoner, og for det andre kan det hjelpe deg med å unngå automatisk omdirigering hvis du er sikker på at du vet bedre enn Google når det kommer til hvilke veier og avkjørsler som kommer til å være raskest til å komme gjennom (se ovenfor). For nå, kan du ikke gjøre dette i Apple Maps selv.

I Google Maps for mobil, med en rute som allerede er på skjermen, trykker du på menu-knappen (tre prikker), og så Legge til stopp, og du kan plugge inn en ekstra reisemål. Faktisk, du kan legge til opptil ni ekstra destinasjoner på toppen av den opprinnelige.

5) Sjekk ruten i Street View

Bilde: Skjermdump

Både Apple Maps og Google Maps nå gjør en veldig god jobb med å fortelle deg når du skal snu og gi råd om hvilke kjørefelt du trenger å være i, men hvis du virkelig ønsker å få et grep om hvor du må være kontroll i forkant av tid, kan du slå opp ruten i Street View første, enten på nettet eller i apper for Android eller iOS.

Hvis du bruker Google Maps for Android er det enda enklere, fordi du kan bare trykke på listen over trinnene når du har valgt en rute, og se Street View forhåndsvisninger på hver tur.

Nå du sannsynligvis ikke kommer til å ønske å gå gjennom hver enkelt Street View-bildet i en tre-timers cross-country road trip, men hvis du ser opp og gjøre deg kjent med noen vanskelig veikryss før du legger ut, kan det hjelpe deg å spare en stor del av tiden du ellers ville tilbringe blir tapt.

6) Foreta en omkjøring

Både Google Maps og Apple Maps nå gjør det enkelt og raskt å ta en omvei for gass eller mat, mens i det siste du ville ha til å trekke opp, kjøre et søk, trykk på ny destinasjon, og ta en omvei, før omprogrammere din opprinnelige rute igjen.

Når du er i kjøremodus på Google Maps, trykker du på søk-knappen og velg den type sted du ønsker å ta en avstikker til, enten en dagligvarebutikk eller en bensinstasjon. Velg fra valgene Google Maps kaster opp langs din rute, og du vil bli omdirigert til pit stop, før normal navigasjon fortsetter.

Over på Apple Maps, trykker du på ruten kortet nederst på skjermen, og deretter velge fra bensinstasjoner, middag eller kaffe. Som med Google Maps, gjør ditt valg fra listen, og Apple Maps vil automatisk legge til i utvalget som en ekstra reisemål.

7) Punch i mulige stopper på forhånd

Bilde: Skjermdump

Du kan spare deg selv en annen pakke tid på veien ved å få alle dine potensielle stopping av poeng som er programmert inn i din kartlegging app forut for sin tid, utover de som er tidsbesparende snarveier vi allerede har nevnt.

Si at du ikke har faste planer, men kanskje å dra til et par flekker—en fancy butikk, eller en populær bar. Hvis du får disse stjerne (Google Maps) eller favorited (Apple Maps) før du starter, vil du spare deg selv for mye til å trykke og søker mens du er parkert på siden av veien, spesielt hvis disse destinasjonene ikke allerede er merket av på kartet (som du og dine venners hus).

På Google Maps, trykker du på et sted eller trykk lenge på en del av kartet, trykk på info-kortet, og velg deretter Lagre (hvis du har plukket en umerket sted, og du kan også legge til en etikett for enkel referanse); på Apple Maps, trykker du på et sted eller trykk lenge på en del av kartet, trykk på info-kortet, og velg Favoritt. Disse spilte og favorited steder deretter vises nær toppen av fremtidige søk.

8) Se etter alternative ruter

Google Maps har en nyttig navigasjonsfunksjoner at du kanskje ikke har lagt merke til hvis du stole på taleinstruksjonene snarere enn å kaste et blikk på skjermen, så vel som å gi deg et utvalg av ruter når du planlegger din reise, det viser også alternative ruter forgrening av som grå linjer når du er faktisk på veien.

Holde et øye med disse grå ruter sammen med de estimerte reisetider over dem. Mesteparten av tiden disse rutene vil ta lengre tid—ellers Google Maps vil du bytte til den nye ruten automatisk, men hvis du ser en forskjell på bare et minutt eller to eller Lignende ETA” etikett da kan det hende du synes det er verdt å bytte hvis du vet at du nærmer deg trafikk, eller du vet alternativ rute er en enklere stasjonen.

Du trenger ikke å gjøre noe for å bytte ruter: det er Bare å følge instruksjonene angitt med grå linje og Google Maps justerer din navigasjon retningene tilsvarende.

9) Få parkering tid estimater

Bilde: Skjermdump

Dette er bare i Google Maps akkurat nå, og bare i et begrenset antall byer over hele verden, men hvis du er på vei til et mål som er støttet, kan du se hva parkering situasjonen er i forkant av tid—trykk på info-kort for et sted å ta det opp, og du vil se at lokale parkering er rangert som begrenset, medium, eller lett.

Det er ikke alt—i 25 byer i USA kan du også ta hurtig på Finn parkering koblingen i Google Maps for Android for å få rutet til et egnet masse. Alt dette sparer deg for tid trundling runde sentrum når du får det, og kan hjelpe deg med å finne ut hva tid du må sette av for å gjøre det til møtet eller teater på gang.

10) Slå på trafikk i sanntid

Både Apple Maps og Google Maps vil ta trafikkforhold i betraktning når du velger en rute, og oppdatere den ruten som du reiser, men det er også verdt noe som gjør at real-time traffic-laget er synlig mens du kjører, samt et antall ganger vi har vært i stand til å oppdage trafikk bygge opp foran oss, og dukket ned en sidevei til å ta en alternativ rute før våre app ‘ s algoritmer har wised opp til hva som skjer.

Med andre ord, det kan hjelpe deg spot forskjellen mellom en kort bit av tett at du ikke trenger å bekymre deg og en alvorlig køen.

I Google-Kart, trykker du på lag-knappen i øverste høyre (to felt på toppen av hverandre), og velg deretter Trafikk. På Apple-Kart, kan du få opp lag ved å trykke på info-knappen (øverst til høyre) og snu Trafikk bryteren til .

SHARE