10 Tips för att Göra Resor Snabbare med Google Maps och Apple Maps

64

GearBest.com INT
Bild: Google

Det är ingen överdrift att säga karta appar som Google Maps och Apple Maps har förändrat sättet som vi får från A till B, som ersätter papper kartor, gissningar, och vänliga främlingar med kraften i våra smartphones. Men om du använder dessa program på standard-läge, kan du inte komma till din destination så snabbt som möjligt—här är några tips för att ändra på det.

1) Kontrollera din rutt vid olika tider

Bild: Skärmdump

Visst, Google Maps kan ge dig en uppskattning för en resa länge nu, men vad händer när du faktiskt kör? Baserat på historiska trafikuppgifter, appen kan också förutsäga hur lång tid en rutten kommer att ta dig när som helst på dygnet, så du kan ändra din avgångstid om det behövs.

Det enklaste sättet att komma åt detta via Google Maps på webben: Välj din destination och utgångspunkt, sedan klickar du Lämnar nu för att justera avgångstid och se hur restiden påverkas. Det är perfekt för att planera de semesterperioden resor.

Du kan få tillgång till en begränsad version av denna på mobil—med en rutt på skärmen trycker du på info-kortet längst ner för att se trafik uppskattningar, men de täcker bara några få timmar om du kollar på din telefon.

2) Ställ in rutten manuellt

Om du kör mycket, du kan väl känna din lokala området bättre än Google Maps gör, i form av vilka korsningar ta en evighet att ta sig igenom, där vägarna är ofta överbelastade, där de senaste vägarbeten är, och så vidare.

Via Google Maps på webben kan du klicka och dra på en markerad rutt för att ändra det, som låter dig tvinga appen att ta dig ner vissa gator, snarare än att förlita sig på dess integrerade algoritmer. Håll ett öga på tiden uppskattning på den vänstra sidan för att se om du kan göra några förbättringar på Googles routing-systemet.

Oavsett om det beror på att Google Maps bara inte veta några av de lokala genvägar, eller uteblir de stora vägarna alltför lätt, kan du ibland raka ett par minuter av din resa—vi har inga vetenskapliga bevis för detta, annat än det faktum att vi har kunnat göra det själva flera gånger.

3) Hålla sig borta från vägarna

Bild: Skärmdump

Återigen, detta är mer till hur väl du känner din lokala vägar och motorvägar, men både Google Maps och Apple Maps låter dig undvika motorvägar om du vill se om resan är snabbare—på väg lista på Apple Maps för iOS, bläddrar du nedåt och väljer Kör Val; i Google Maps för mobilen, du behöver för att få vägar upp på skärmen, tryck sedan på menu-knappen (tre prickar) då Rutt alternativ.

I fråga om att få dig från A till B på snabbast möjliga tid, motorvägar bör vara vägen att gå, men om du känner till området eller vet du av en händelse längre fram som ännu inte har registrerat hos kartläggning app, det är värt att kolla för att se vad skillnaden egentligen är.

4) Lägg till extra slutar

Att lägga till extra stopp längs rutten i Google Maps kan snabba upp din resor på ett par olika sätt: för det Första kan det hjälpa dig att planera en komplicerad resa i god tid, utan att behöva stanna för att komma in på nya destinationer, och andra att det kan hjälpa dig att undvika automatisk omdirigering om du är säker på att du vet bättre än Google när det gäller vilka vägar och korsningar kommer att vara snabbast att få igenom (se ovan). För nu, kan du inte göra detta i Apple Maps om.

I Google Maps för mobilen, med en väg som redan finns på skärmen, tryck på meny-knappen (tre prickar) och sedan Lägga till stopp, och du kan koppla in en extra destination. I själva verket kan du lägga till upp till nio extra destinationer på toppen av din ursprungliga.

5) Kontrollera din rutt i Street View

Bild: Skärmdump

Både Apple Kartor och Google Maps nu gör ett mycket bra jobb för att tala om för dig när du ska vrida och ge dig råd om vilket körfält du måste vara i, men om du verkligen vill få ett grepp om var du behöver för att vara styrning i förväg, leta upp rutten i Street View först, antingen på webben eller i appar för Android eller iOS.

Om du använder Google Maps för Android är det ännu enklare, eftersom du kan bara trycka på lista för steg när du har valt en rutt och se Street View visning på varje tur.

Nu är du förmodligen inte kommer att vilja gå igenom varenda Street View ramen för ett tre-timmars längdskidåkning road trip, men om du tittar upp och bekanta dig med några besvärliga korsningar innan du ger dig iväg, det kan hjälpa dig att spara en stor del av den tid som du annars skulle spendera komma vilse.

6) Göra en avstickare

Både Google Maps och Apple Maps nu gör det enkelt och snabbt att ta en omväg för gas eller mat, medan det i det förflutna du skulle dra fram, kör en sökning, tryck i en ny destination, och göra en omväg, innan omfördelningar din ursprungliga rutt tillbaka.

När du är i körläge på Google Maps, tryck på sök-knappen och välja den typ av plats du vill ta en omväg för att, om en dagligvarubutik eller en bensinstation. Välj från alternativen Google Maps kastar sig upp längs din rutt och du kommer att omdirigeras till din pit stop, före den vanliga navigeringen fortsätter.

Över på Apple Maps, tryck på den rutt kort längst ned på skärmen och välj sedan från bensinstationer, middag eller en kopp kaffe. Som med Google Maps, gör dina val från listan och Apple Maps kommer att automatiskt lägga till i ditt val som en extra destination.

7) slå in möjligt stopp i förväg

Bild: Skärmdump

Du kan spara dig en bunt av tid på vägen genom att få alla dina potentiella stanna till punkter som finns inprogrammerat i din kartläggning app i förväg, utöver den tidsbesparande genvägar vi har redan nämnts.

Säga att du inte har fasta planer men kanske går på ett par ställen—en fin affär, eller en populär bar. Om du får dessa markerade med asterisk (Google Maps) eller favorited (Apple Maps) innan du ger dig av, du kommer att spara dig själv en massa hål och söker medan du är parkerade på sidan av vägen, speciellt om dessa destinationer som inte redan är markerad på kartan (som dina vänners hus).

På Google Maps, tryck på en plats eller lång-tryck på någon del av kartan, peka sedan på info-kort och välj sedan Spara (om du har valt en omarkerad plats, kan du också lägga till en etikett för enkel referens); på Apple Maps, tryck på en plats eller lång-tryck på någon del av kartan, peka sedan på info-kort och välja Favorit. Dessa spelade och lade platser då visas nära toppen av framtida sökningar.

8) Titta på alternativa rutter

Google Maps har en användbar navigeringsfunktioner som du kanske inte har märkt att om du förlitar dig på röstanvisningarna snarare än att kasta en blick på skärmen—samt ger dig ett urval av rutter när du planerar din resa, det visar också alternativa vägar som förgrenar sig från grå linjer när du är faktiskt på väg.

Håll ett öga på dessa grå linjerna tillsammans med den beräknade restider över dem. Merparten av tiden dessa vägar kommer att ta längre tid—annars är Google Maps du skulle byta till den nya rutten automatiskt, men om du ser en skillnad på bara en minut eller två, eller “Liknande ETA” etikett då kanske du tycker att det är värt växeln om du vet att du är mötande trafik eller om du vet att den alternativa rutten är en lättare bil.

Du behöver inte göra något för att byta rutter: följ Bara anvisningarna som anges av den grå linjen och Google Maps justerar din navigering riktningar detta.

9) Få parkering tid uppskattningar

Bild: Skärmdump

Detta är bara i Google Maps just nu, och endast i ett antal utvalda städer över hela världen, men om du är på väg till en destination som stöds, kan du se vad parkering situationen är i förväg—tryck på info-kort för en plats att ta upp det, och du kommer att se att lokala parkering är rankad som begränsad, medium eller lätt.

Det är inte allt—i 25 städer i USA kan du också peka på att Hitta parkering länk i Google Maps för Android för att få dirigeras till en lämplig hel del. Allt detta sparar du tid trundling runt city center när du får det, och kan hjälpa dig att räkna ut vilken tid du behöver för att iväg för att göra den till mötes-och eller teatern i tid.

10) Slå på trafiken i realtid

Både Apple Kartor och Google Maps kommer att ta i trafiken hänsyn till när man väljer en rutt och uppdatera den vägen som du färdas, men det är också värt att se till att trafikinformation i realtid lagret är synliga medan du kör bil, ett antal gånger har vi kunnat plats trafik bygga upp framåt, och hukade sig ner på en sidoväg för att ta en alternativ rutt innan vår app algoritmer har wised upp till vad som händer.

Med andra ord, det kan hjälpa dig att se skillnaden mellan en kort bit av trängsel att du inte behöver oroa dig och en allvarlig kö.

I Google Maps, tryck på lager-knappen högst upp till höger (två kvadrater ovanpå varandra), och välj därefter Trafik. På Apples Kartor, kan du ta upp lagret genom att trycka på info-knappen (överst till höger) och vrida Trafik växla till .

SHARE