Alt Drenering Din Smarttelefon Batteriet og Hvordan å Stoppe Det

53
Bilde: Gizmodo

Batteritid—den erke-nemesis av alle smartphone-brukere. Du har sikkert allerede forstått at overspising økter på Netflix eller ettermiddager på mobile Minecraft er ikke spesielt snill mot din gjenstående batterinivå, men det er flere trekker på telefonen, juice enn du kanskje tror. Her er alt til å se ut.

Spotty signal

Hvis telefonen ikke kan få en god lås på en celle nettverk eller Wi-Fi-nettverk, det har å jobbe hardere, og bruker mer batteri livet for å opprettholde et signal, slik at du kan holde deg tilkoblet. Dette er tilfellet med både områder med svakt signal og uoversiktlige områder, for eksempel hvis det er femten venner og slektninger prøver å komme på hjemmenettverket.

Bortsett fra kanskje å flytte til en del av landet med bedre LTE-signal, eller kanskje starte alle andre av ditt hjem Wi-Fi, og det er ikke et stort beløp du kan gjøre om dette. Det beste alternativet er å sette telefonen i flymodus når du vet at du kommer til å få en flekkete signal. Det er ikke en perfekt løsning, men vanligvis kan du fortsatt koble til Wi-Fi (forutsatt at det ikke er overfylt med andre brukere) så du er ikke fullstendig avskåret.

Ekstreme temperaturer

Bilde: Alex Cranz/Gizmodo

Litium-ion-batteriene liker ikke å bli for varm eller for kald—en av grunnene til at en telefon som overopphetes når ladingen er et rødt flagg—så prøv og sørg for at enhetene vekk fra en kald vinduet hylle eller rammen av en lukket bil på en varm sommerdag. I verste fall vil telefonen bare slår seg av og slutter å virke, never mind redusert batterilevetid.

Mens effekten av kulde på batteriet skal bare være midlertidig, regelmessig overoppheting telefonen kan føre til en permanent nedgang i batteriets ytelse. Fordi kjemikaliene inne i telefonens batteri er følsomme for temperaturendringer, det påvirker energi tilgjengelig til telefonen, noe som betyr at du må lade oftere.

Beliggenhet sporing

Som du vet, hvis du har noen gang brukt Strava eller noe lignende, for posisjonssporing gjør telefonen til å arbeide hardere og bruker mer batteri tilsvarende. Den gode nyheten er at telefoner blir bedre på å spore GPS-mer effektivt, og Android og iOS har både vært å forbedre måten som apps er tillatt å kjør en ping-kommando for et sted oppdatering i bakgrunnen.

Til tross for disse forbedringene, er det fortsatt et problem, så deaktivere beliggenhet sporing eller begrense antallet programmer som kan bruke det, er en måte å klore tilbake noen batterilevetid. Hode til Innstillinger, Sikkerhet og beliggenhet, Beliggenhet og App-nivå tillatelser på Android, eller Innstillinger, Personvern og posisjonstjenester på iOS å gjøre endringer på en app-av-app basis.

Gjentatt lading

Bilde: Alex Cranz/Gizmodo

Dette er et annet område hvor moderne telefoner er mye bedre enn telefoner fra fjoråret da det var best å renne en telefon så mye som mulig mellom hver lading. Nå grunne utslipp er bedre for langsiktig helse av batteriet enn å lade det helt opp til det maksimale for deretter å la det fullt tømmes hver gang. Ideelt sett ønsker du å kjøre på nivå med 40-80 prosent batteriet så mye som mulig.

Det er selvfølgelig ikke veldig praktisk med mindre du er alltid innen rekkevidde av en stikkontakt og har tid til å kontinuerlig overvåke batteriet på telefonen din, men det er noe å vurdere om du ønsker å forlenge tiden du få med telefonen din før levetiden til batteriet faller utfor et stup. Og hvis du ikke bruker telefonen for en stund, kan du slå den av på 50 prosent.

Store skjermer

Etter den kraft som forbrukes av miniaturized kommunikasjonsutstyr i telefonen, skjermen er den nest største trussel mot en sunn batterilevetid nivå—og som de viser få større, med mindre rammer og mer punkter, de trenger mer strøm til å kjøre. Hvis du kan veksle visning av mer ofte, eller sjekk din telefon mindre ofte, det gjør en forskjell.

Ingen tvil om du har hørt at dimming telefonens lysstyrke sparer på batteriet liv, men besparelsene er større enn du kanskje skjønner, så gi den en prøve på din egen telefon. Du bør også redusere tiden det tar før skjermen slås av. Alle disse innstillingene kan administreres under Skjermen eller Vise & Lysstyrke menyer i telefonens innstillinger-appen.

Høy lyd

Bilde: Sam Rutherford/Gizmodo

Dette er enten kommer til å være opplagt for deg, eller noe du har aldri engang vurdert: Høyere lyd trekker mer strøm fra telefonens batteri, selv om forskjellene ikke er vanligvis store, avhengig trekningen av telefonens høyttalere. Å treffe på mute-knappen eller investere i et par hodetelefoner er en annen måte for å forlenge batteriets levetid.

Det er ikke bare musikk-apper du må tenke på når det kommer til lyd—det er lyden som går langs ting du se på Netflix og YouTube, og alle de autoplaying videoer som dukker opp på Facebook, Snapchat og Instagram. På tvers av alle apps, lyd-avspilling er en av de viktigste batteri-drenering bruk typer som iOS ser etter.

App bruker

Til slutt, vil du sannsynligvis ikke trenge oss for å fortelle deg at appene er å treffe din batterilevetid så snart du åpner dem. Du kan finne ut hvem de verste lovbrytere er: åpne Batteri – menyen i Innstillingene på enten Android eller iOS for å se en liste. Hvis en bestemt app virkelig stikker ut, kanskje prøve og finne ut hvorfor, eller se om en oppdatert versjon er tilgjengelig.

Som vi har nevnt ovenfor, både Android-og iOS-nå har svært kompetente batteriet management verktøy, som begrenser hva ledig apps kan gjøre i bakgrunnen og blir enda strengere når batteriet nivåene er lave. Du kan alltid ha tilgang til disse og gjøre dem i stand til manuelt hvis du må gjennom batteriet skjermer av de viktigste Innstillingene apps.

SHARE