Alt Dræne Din Smartphone Batteri og Hvordan man kan Stoppe Det

76
Billede: Gizmodo

Batterilevetid—arch-nemesis af alle smartphone-bruger. Du har sikkert allerede klar over, at overspise sessioner på Netflix eller eftermiddage på mobile Minecraft er ikke særlig form, til din resterende batteri niveau, men der er flere trækker på telefonens saft, end du måske tror. Her er alt til at se ud.

Plettet signal

Hvis telefonen ikke kan få en god lås på en celle netværk eller Wi-Fi-netværk, det er til at arbejde hårdere, og mere og mere batterilevetid til at opretholde et signal, så du kan forblive tilsluttet. Dette er tilfældet med både områder med svagt signal og trafikerede områder, såsom hvis der er femten venner og familie forsøger at komme på dit hjemmenetværk.

Bortset fra måske at flytte til en anden del af landet med bedre LTE signal, eller måske til opstart fra alle andre fra dit Wi-Fi-hjemmenetværk, der er ikke et stort beløb, du kan gøre ved det. Den bedste løsning er at sætte din telefon i flytilstand når du ved, du kommer til at få en plettet signal. Det er ikke en perfect fix, men normalt kan du stadig oprette forbindelse til Wi-Fi (hvis det ikke er overfyldt med andre brugere), så du ikke er helt afskåret.

Ekstreme temperaturer

Billede: Alex Cranz/Gizmodo

Lithium-ion-batterier kan ikke lide at komme for varmt eller for koldt—en af grundene til, at en telefon, der bliver overophedet, når opladningen er et rødt flag, så prøv at holde dine enheder væk fra et koldt vindue afsats eller for rammerne af en lukket bil en varm sommer dag. I værste tilfælde vil din telefon vil bare lukke ned og holde op med at arbejde, pyt reduceret batterilevetid.

Mens effekten af kulde på dit batteri bør kun være midlertidig, regelmæssigt overophedning af telefonen kan forårsage et permanent fald i batteriets ydeevne. Fordi kemikalier inde i telefonens batteri er følsomme over for ændringer i temperatur, det påvirker energi til rådighed til din telefon, hvilket betyder, at du har brug for at genoplade mere ofte.

Sporing af placering

Som du vil vide, hvis du nogensinde har brugt, Strava eller noget lignende, sporing af placering gør din telefon til at arbejde hårdere og bruger mere batteri i overensstemmelse hermed. Den gode nyhed er, at telefoner bliver bedre til sporing GPS-mere effektivt, og Android-og iOS har både været at forbedre den måde, at apps er tilladt at pinge til en placering opdatering i baggrunden.

På trods af disse forbedringer, er det stadig et problem, så invaliderende sporing af placering eller at begrænse antallet af apps, der kan bruge det, er en måde gravede tilbage nogle batteriets levetid. Hoved til Indstillinger, Sikkerhed og placering, Placering og App-niveau tilladelser på Android, eller Indstillinger, Privatlivets fred og Placering Tjenester på iOS til at foretage ændringer på en app-med-app grundlag.

Gentagen opladning

Billede: Alex Cranz/Gizmodo

Dette er et andet område, hvor moderne mobiltelefoner er meget bedre end telefoner gårsdagens—når det var bedst at dræne en telefon så meget som muligt mellem opladningerne. Nu lavvandede udledninger er bedre for den langsigtede sundhed af dit batteri, end at opkræve den hele vejen til den maksimale derefter at lade den fuldt decharge hver gang. Ideelt set, du ønsker at køre på niveauer af 40-80 procent batteri så meget som muligt.

Selvfølgelig, der er ikke rigtig praktisk, medmindre du er altid inden for rækkevidde af en stikkontakt, og har tid til konstant at overvåge batteriet på din telefon, men det er noget, at overveje, hvis du ønsker at forlænge den tid, du kommer af med din telefon, før batteriet livet falder ned fra en klippe. Og hvis du ikke bruger din telefon i et stykke tid, så sluk på 50 procent.

Store skærme

Efter den strøm, der trækkes af miniaturiserede kommunikationsudstyr i telefonen, skærmen er den anden største trussel mod en sund batterilevetid niveau—og som dem, der viser større, med mindre kanter og flere pixel, de har brug for mere strøm til at køre. Hvis du kan skifte dit display off oftere, eller kontrollere din telefon så ofte, det gør en forskel.

Ingen tvivl om du har hørt, at dæmpning af telefonens lysstyrke sparer på batteriet, men de besparelser, der er større end du måske er klar over, så giver det en chance på din egen telefon. Du bør også reducere den tid, det tager for din skærm for at slukke. Alle disse indstillinger kan styres under Displayet, eller Displayet & Lysstyrke menuer i telefonens indstillinger app.

Højt lyd

Billede: Sam Rutherford/Gizmodo

Denne ene er enten kommer til at være indlysende for dig, eller noget, du aldrig selv overvejet: Højere lyd trækker mere strøm fra din telefons batteri, selvom forskellene ikke er normalt enorm, afhængigt af lodtrækningen af telefonens højttalere. At trykke på mute-knappen eller investere i et par hovedtelefoner er en anden måde at forlænge telefonens batterilevetid.

Det er ikke bare musik, apps, du er nødt til at tænke sig om, enten når det kommer til lyd—der er den lyd, der går langs ting, du ser på Netflix og YouTube, og alle dem, autoplaying videoer, der dukker op på Facebook, Snapchat og Instagram. På tværs af alle dine programmer, audio-playback er en af de vigtigste batteri-dræner skik typer, at iOS ser ud til.

Brug App

Endelig, har du sandsynligvis ikke brug for os til at fortælle dig, at dine apps der rammer din batteri levetid, så snart du åbner dem. Du kan finde ud af, hvem de værste syndere er: åbne Batteri menu i Indstillinger på enten Android eller iOS for at se en liste. Hvis en bestemt app, som virkelig stikker ud, måske prøve og finde ud af hvorfor, eller se, om en opdateret version er tilgængelig.

Som vi har nævnt ovenfor, både Android og iOS har nu meget kompetente battery management værktøjer, der begrænser, hvad tomgang apps kan gøre i baggrunden, og få endnu strengere, når batteri niveauet er lavt. Du kan altid få adgang til disse og sætte dem manuelt, hvis du skal gennem batteriet skærme ud for den vigtigste Indstillinger apps.

SHARE