Alles Aftappen van Uw Smartphone Batterij is en Hoe Het te Stoppen

89
Afbeelding: Gizmodo

Levensduur van de batterij—de aartsvijand van elke smartphone gebruiker. U hebt waarschijnlijk al gemerkt dat de eetbuien sessies op Netflix of middagen op mobiele Minecraft zijn niet bepaald vriendelijk voor uw resterende batterijcapaciteit, maar er zijn meer gebaseerd op uw telefoon sap dan je zou denken. Hier is alles wat om naar uit te kijken.

Spotty signaal

Als uw telefoon niet kunt krijgen een goed slot op een mobiele netwerk of Wi-Fi-netwerk, het is harder werken en meer levensduur van de batterij te behouden een signaal, zodat u in contact kunt blijven. Dit is het geval met de beide gebieden van het signaal zwak is, en drukke gebieden, zoals als er vijftien vrienden en familie probeert te krijgen op uw thuisnetwerk.

Afgezien van misschien verplaatsen naar een deel van het land met een betere LTE-signaal, of misschien het opstarten van iedereen uit uw eigen Wi-Fi, er is niet een enorme hoeveelheid die u kunt doen. De beste optie is om je telefoon in vliegtuigmodus als je weet dat je gaat om een vlekkerige signaal. Het is geen perfecte oplossing, maar meestal kunt u nog wel verbinding maken met Wi-Fi (als het niet druk met andere gebruikers) zodat u niet volledig af te sluiten.

Extreme temperaturen

Beeld: Alex Cranz/Gizmodo

Lithium-ion batterijen niet graag te warm of te koud is—een van de redenen waarom een telefoon die oververhit raakt tijdens het opladen is een rode vlag, dus probeer het uit en houden uw apparaten in de buurt van een koude vensterbank of in de beslotenheid van een gesloten auto op een hete zomerse dag. In de ergste gevallen zal uw telefoon alleen afsluiten en stoppen met werken, laat staan met een verminderde levensduur van de batterij.

Terwijl de effecten van lage temperaturen op de batterij mag alleen worden tijdelijke, regelmatig oververhitting van uw telefoon kan leiden tot een permanente daling in de prestaties van de batterij. Omdat de chemische stoffen in de accu van de telefoon zijn gevoelig voor veranderingen in temperatuur, de invloed op de energie die beschikbaar zijn voor uw telefoon, wat betekent dat je nodig hebt om te laden vaker.

Locatie-tracking

Zoals u zult weten als je ooit hebt gebruikt Strava of iets dergelijks, locatie-tracking maakt uw telefoon harder werken en verbruikt meer batterij dienovereenkomstig. Het goede nieuws is dat de mobiele telefoons zijn steeds beter in het volgen van GPS-efficiënter, Android en iOS hebben zowel gewerkt aan het verbeteren van de manier waarop apps mogen ping voor een locatie-update op de achtergrond.

Ondanks deze verbeteringen, het is nog steeds een probleem, dus het uitschakelen van locatie-tracking of het beperken van het aantal apps die u kunt gebruiken het is een manier van de klauwen weer een aantal levensduur van de batterij. Hoofd naar Instellingen, Beveiliging & locatie, Locatie en App-machtigingen op Android, of Instellingen, Privacy en Locatie Diensten op iOS veranderingen aan te brengen op een app-voor-app basis.

Herhaaldelijk opladen

Beeld: Alex Cranz/Gizmodo

Dit is een ander gebied waar de moderne mobiele telefoons zijn veel beter dan de telefoons van vroeger—wanneer het het beste was om de afvoer van een telefoon zo veel mogelijk tussen kosten. Nu ondiepe ontladingen zijn beter voor de gezondheid op lange termijn van uw accu dan opladen het allemaal de weg naar de maximale vervolgens te laten het volledig te ontladen. Ideaal, u wilt worden uitgevoerd op een niveau van 40-80 procent van de batterij zoveel mogelijk.

Dat is natuurlijk niet echt praktisch, tenzij je altijd in het bereik van een stopcontact en de tijd hebben om voortdurend de batterij niveau van uw handset, maar het is iets om te overwegen als u wilt verlengen de tijd die u met uw telefoon voordat u de levensduur van de batterij daalt uit een klif. En als je geen gebruik maakt van uw telefoon voor een tijdje, zet het dan uit met 50 procent.

Grote beeldschermen

Nadat de stroom die getrokken wordt door de geminiaturiseerde communicatie-apparatuur in uw telefoon, het scherm is de tweede grootste bedreiging voor een gezonde levensduur van de batterij niveau en als deze schermen worden groter, met kleinere panelen en meer pixels, moeten ze meer kracht om te lopen. Als je kan schakelen tussen weergave uit meer vaak, of controleer of uw telefoon minder vaak, het maakt een verschil.

Zonder twijfel hebt u gehoord dat het dimmen van uw telefoon helderheid bespaart op de levensduur van de batterij, maar de besparingen groter zijn dan je zou beseffen, dus geef het een keer te proberen op uw eigen telefoon. U moet ook het verminderen van de tijd die het duurt voor je display uit te schakelen. Al deze instellingen kunnen worden beheerd in het kader van de Weergave of Weergave & Helderheid menu ‘ s in de instellingen van uw telefoon app.

Luide audio

Beeld: Sam Rutherford/Gizmodo

Dit is ofwel gaat worden voor u duidelijk is of iets wat je nog nooit heb zelfs overwogen: Luider audio trekt meer vermogen uit de accu van de telefoon, al zijn de verschillen meestal niet enorm, afhankelijk van de tekenen van uw handset luidsprekers. Het raken van de mute-knop of investeren in een hoofdtelefoon is een andere manier om te verlengen de levensduur van uw batterij.

Het is niet alleen muziek apps die je nodig hebt om na te denken over wanneer het gaat om audio—er is het geluid dat gepaard gaat met de dingen die je aan het bekijken op Netflix en YouTube, en al die autoplaying video ‘ s die pop-up in Facebook, Snapchat en Instagram. Voor al uw apps, het afspelen van audio is een van de belangrijkste batterij-intensieve gebruik soorten die iOS ziet er voor.

App gebruiken

Tot slot hoef je waarschijnlijk niet te vertellen dat je apps op de knop voor de levensduur van uw batterij zodra u deze opent. Je kunt achterhalen wie de ergste overtreders zijn: open de Batterij van de menu – Instellingen op Android-of iOS-om een lijst te zien. Als een bepaalde app echt uitsteekt, misschien proberen en uit te werken waarom, of te zien of er een bijgewerkte versie beschikbaar is.

Zoals we hierboven vermeld, zowel Android en iOS nu heel bevoegde batterij management tools, het beperken van wat inactief apps kunnen doen op de achtergrond en aan de nog strengere wanneer de batterij laag is. U kunt altijd toegang krijgen tot deze en hen in staat stellen handmatig in als u nodig hebt om door middel van de batterij af te schermen van de belangrijkste Instellingen van de apps.

SHARE