Hoe Overschakelen op een andere browser, Zonder Alles te Verliezen

74
Afbeelding: Gizmodo

Onder de indruk van de nieuwe spit en polijsten van Firefox Quantum? Of klaar om terug te gaan naar de warme omhelzing van Safari? We voeren nu zo veel van ons digitale leven met ons in onze browsers in te schakelen, is niet zo eenvoudig—hier is hoe te zorgen dat je alles bij je hebt als je springt van de ene naar de andere.

We gaan het regelen van deze gids door op de naam van de browser die u hebt gekocht, maar voor een groot deel, je bent beperkt door de browser u overstapt—sommige toepassingen maken meer gegevens beschikbaar zijn voor uitvoer dan anderen.

Overschakelen naar Google Chrome

Afbeelding: Screenshot

Open de Instellingen van Chrome tab en klik op bladwijzers en instellingen Importeren link is dat duidelijk wordt weergegeven, en vervolgens kunt u kiezen welke browser je aan het bewegen bent. Petje af voor Firefox, die u kunt overzetten van de browsergeschiedenis, bladwijzers, opgeslagen wachtwoorden, zoekmachines, en zelfs gegevens voor automatisch aanvullen.

Als je (eindelijk!) het verplaatsen van het kraken van Internet Explorer, dan kunt u bladeren in de geschiedenis, bladwijzers en wachtwoorden. Zo ver als de nieuwere Microsoft-Edge gaat al, alles wat je kunt overbrengen is bookmarks. Safari, zoals Microsoft Rand staat alleen de bladwijzers te worden verplaatst.

Er is geen optie voor Opera helaas—als u wilt dragen uw bladwijzers, en dat is alles wat je kunt doen, moet u een keuze Menu, Bladwijzers en Export Bookmarks in Opera eerste en selecteer Bookmarks HTML-Bestand in het venster importeren in Chrome.

Overschakelen naar Opera

Afbeelding: Screenshot

Vind de bladwijzers en instellingen Importeren knop onder de Basic – rubriek op het tabblad Instellingen. Opnieuw krijg je een keuze van browsers, Chrome en Firefox de meest coöperatieve. Zij kunnen u de overdracht van de browsergeschiedenis, bladwijzers, wachtwoorden en zelfs opgeslagen cookies.

Internet Explorer kan dezelfde vier soorten data worden verplaatst naar de nieuwe Opera browser, maar Microsoft Rand en Safari beperken u alleen bladwijzers. Kies je browser uit het drop-down menu aan de bovenkant, kies dan uw gegevens in, klik vervolgens op Importeren om te bevestigen.

Overschakelen naar Microsoft Rand

Afbeelding: Screenshot

Als Microsoft ‘ s nieuwste poging om een web browser heeft gevangen, je ogen, je vindt de data-overdracht opties door het openen van de app-menu, kies vervolgens Instellingen en Invoer vanaf een andere browser. Je zal een ontmoeting met drie opties plus de optie om te importeren (of export) bookmarks als een HTML-bestand als u hem nodig heeft.

Internet Explorer is de vriendelijkste van de andere browsers, zodat bladwijzers, browsergeschiedenis, cookies, wachtwoorden, formuliergegevens en instellingen worden geïmporteerd in de Rand—van alles wat. Microsoft wil duidelijk de overgang zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Voor Chrome, die de selectie verkleind bladwijzers, de browsergeschiedenis, cookies, wachtwoorden en instellingen (geen gegevens op formulier), hoewel je niet kunt kiezen, en op Firefox kunt u alleen verplaatsen over bladwijzers. Als u overstapt Opera, moet u uw bladwijzers exporteren als HTML-bestand vervolgens importeren in de Rand—dat is alles wat je kunt gaan over.

Schakelen naar Firefox

Afbeelding: Screenshot

Firefox Quantum heeft veel te bieden en als u wilt verplaatsen uw webby bezittingen aan Mozilla ‘ s browser vervolgens moet u de nieuwe Bibliotheek op de knop op de werkbalk (het ziet eruit als een plank van boeken), dan is Bladwijzers en Toon Alle Bladwijzers. Aan de bovenkant van het dialoogvenster nieuw, kies Importeren en Reservekopie maken, dan is het Importeren van Gegevens uit een Andere Browser.

U kunt vervolgens het maken van je keuze van de browsers. Chrome staat toe dat de cookies, de surfgeschiedenis, de opgeslagen wachtwoorden en bladwijzers te worden verplaatst over, net als Internet Explorer en Microsoft Rand. We konden niet echt wachtwoorden en browsegeschiedenis te bewegen over van de Rand, ondanks de optie is er, zodat het mogelijk is het nog steeds een work in progress…

Nogmaals, Safari staat alleen bladwijzers worden verplaatst over, en in het geval van Opera kunt u alleen verplaatsen via bookmarks: u moet handmatig exporteren zoals we hierboven beschreven, voor het kiezen van Bladwijzers Importeren uit een HTML – in de Import en Back-up – menu in Firefox.

Schakelen naar Safari

Afbeelding: Screenshot

Als je post terug naar Safari op mac os-voor welke reden dan ook, vindt u de browser voor het importeren van gegevens optie door te gaan naar File, Import Uit, en het kiezen van Chrome of Firefox in de lijst. Beide opties laten je bewegen over bladwijzers en browsegeschiedenis, maar met Firefox kunt u de overdracht van opgeslagen wachtwoorden.

Op dezelfde Importeren Vanuit een submenu is er een Bladwijzers HTML-Bestand optie, die je kunt gebruiken om bladwijzers importeren uit een Opera of een andere browser (zoals Microsoft Rand op Windows). Deze geïmporteerde favorieten worden weergegeven in hun eigen “Geïmporteerd” map in uw Safari-bladwijzers.

Het dichten van de gaten

Afbeelding: Screenshot

Als uw nieuwe browser van je keuze niet kunt native overdracht van alle gegevens van uw oude browser, dan is uw opties zijn zeer veel aan de beperkte kant. Je kan ook gewoon om in te bijten de kogel en laat uw browsegeschiedenis of uw opgeslagen wachtwoorden achter, als ze niet worden behandeld in de opties die we hierboven heb.

Je kunt niet voor elke browser-extensies te dichten, bijvoorbeeld—zelfs als export tools beschikbaar, zoals deze geschiedenis exporteur voor Chrome, u bent niet uitvoeren van gegevens op een manier die andere browsers kan importeren.

Echter, er zijn middelen die u kan helpen de volgende keer dat u de borgtocht van de ene browser naar de andere: Als u wilt dat om de toekomst van uw wachtwoorden tegen elke browser in te schakelen die u zou willen doen in de komende jaren, het installeren van een speciaal password manager zoals 1Password, Keeper Veiligheid, Dashlane, of LastPass (we hebben al deze tools in meer diepte hier).

Deze apps werkt in meerdere browsers en meerdere platforms, zodat u uw wachtwoorden worden opgeslagen, onafhankelijk van je browser, en kan met u meegaan. De wil van Dashlane en LastPass kan slaan andere vorm van gegevens, zoals adressen en betaalgegevens.

Tenslotte, als je all-in gaan met Google, kan je wachtwoorden en browsegeschiedenis met u van browser tot browser, om een bepaalde mate: Uw opgeslagen wachtwoorden zijn altijd beschikbaar op https://passwords.google.com en uw browsegeschiedenis op https://myactivity.google.com/myactivity zo lang als u was aangemeld bij Google bij het doen van de te zoeken.

Deze web-apps van Google ‘s niet integreren naadloos in uw nieuwe browser, maar ze kunnen fungeren als een noodoplossing totdat de nieuwe software is het invullen van uw Url’ s en het invullen van uw login-gegevens zoals u dat wilt.

SHARE