Det Bästa Appar och Webbläsare för att Förbättra Din Online-Shopping

44
Ready, set, shop. Bild: RetailMeNot

Plocka upp ett fynd online är ett surr som helst på året, men eftersom julen närmar det är särskilt viktigt att få shopping-spel på den punkten—om du vill hitta den perfekta presenter till familjen eller du jagar de största Black Friday-rabatter, och dessa är de mobila appar och webbläsare som har installerat när du kommer in i striden.

Detaljhandeln apps

Bild: Walmart

Chanserna är din favorit återförsäljare har en app, så sök upp det och få det installerat först av allt—du har Amazon (Android, iOS), Best Buy (Android, iOS), Mål (Android, iOS), och Walmart (Android, iOS) till att börja med, och det finns många fler.

Visserligen kanske du inte vill belamra upp din telefon med alltför många av dessa dedikerade appar, men för de butiker som du använder oftast, de är värt att installera. Du (oftast) får snabb, intuitiv åtkomst till de virtuella hyllorna, omedelbara aviseringar om erbjudanden och potentiella besparingar, live stock uppdateringar, och en smidig checkout-och leveransprocessen.

Amazon app, för att ta ett exempel, gör att du kan skanna streckkoder på objekt i den verkliga världen för att se produktens pris och extra information om Amazon webbplats, vilket kan vara mycket praktiskt när du försöker att hitta de bästa erbjudanden.

CamelCamelCamel (Chrome, Firefox, Safari)

Bild: Skärmdump

Det underligt heter CamelCamelCamel gör ett jobb och gör det bra: Spårning priserna på Amazon. Om ett objekt som du är intresserad av får du en rabatt, då denna webbläsare förlängning innebär att du kommer vara bland de första att veta om det.

Vi är inte invigt besluts-och algoritmer som ligger bakom priserna på Amazon, men vi vet att de varierar en hel del på vissa varor, så att ha något som CamelCamelCamel på hand kan vara mycket användbart i att fånga en affär—särskilt under helger och försäljning.

Liksom push-aviseringar om det finns ett prisfall värt att veta om förlängning kan du följa priserna över tid (upp till ett år tidigare), för att hjälpa dig att välja rätt ögonblick för att dra igång på ditt köp.

RetailMeNot (Android, iOS)

Bild: Skärmdump

RetailMeNot fungerar som en aggregator för online och erbjudanden i butiken, så att du kan få alla dina rabattkuponger och erbjuder koder på ett ställe för enkel åtkomst. Från snabbmat till trädgård stolar, du har fått ett omfattande urval av butiker att välja från.

Gillar Kohl ‘s, Amazon, JCPenney, macys, Mål, Papa John’ s, och Domino ‘ s stöds inuti appen och koder som kan tas upp på skärmen redo för skanning eller skrivas ut innan du lämnar huset.

Du kan ställa in programmet för att varna dig så snart som handlar om att gå live, i fall du vill vara först i kön, och ett annat snyggt trick är det sätt som det kan använda telefonens läge att flagga upp speciella erbjudanden och försäljning i din aktuella området på en karta.

Önskar (Android, iOS)

Bild: Önskar

Önskar samlar massor av produkter och speciella erbjudanden i en app så att du kan hoppa direkt till det du letar efter lättare. Detta gör det till ett bra motgift om du känner dig överväldigad av utsikterna av din semester shopping.

Appen är slogan är “shopping kul”, och trots att det kan vara lite av en sträcka för vissa, det är verkligen fick potential för att göra upplevelsen mindre frustrerande. En mängd kategorier omfattas, från hälsa och skönhet till tech och kläder, och du kan få rabatter på mellan 50-80 procent över hela linjen—även om vissa kategorier har bättre erbjudanden än andra.

Det finns en hake. Dessa rabatter är ofta möjligt eftersom du köper från mindre kända eller internationella återförsäljare—dubbelkolla detaljer inne i appen, särskilt när det gäller tider och användarrecensioner. Du kommer också att behöva registrera ett konto (Vill är tillgängliga på webben också) innan du gör något du surfar.

BuyVia (Android, iOS)

Bild: BuyVia

Smarta prisjämförelser är nyckeln till en smart shopping upplevelse och få gör det bättre än BuyVia: Det är i huvudsak en slick erbjudanden aggregator, drar data från butiker som Amazon, Home Depot, Walmart, Target, Best Buy, och mer.

Istället för att krypa runt i var och en av dessa butiker (eller deras respektive program), kan du använda BuyVia att stanna på toppen av de erbjudanden du behöver att veta om. I tillägg till att hävda kuponger via appen, det är möjligt att jämföra priser på nästan allt.

Satte upp en egen personlig shopping önskelistor och appen kommer att pinga dig om det finns ett prisfall, eller om det finns en speciell rabatt affär värda att följa upp i ditt område, så att du kan tappra publiken och bege dig till butiken.

Groupon (Android, iOS)

Bild: Groupon

Groupon har haft sina upp-och nedgångar under åren, men appen är fortfarande värt att installera för ivriga shoppare och fynd jägare—det behöver inte alltid leverera varor i form av användbara rabatter, men du skulle fortfarande hitta fler träffar än missar.

Naturligtvis är det sträcker sig bortom detaljhandel till semester erbjuder, gym medlemskap, och så vidare, men om du är i marknaden för något särskilt så är det värt att skjuta upp Groupon-appen för att se om alla besparingar är tillgängliga.

Det gör verkligen att spåra och lösa in erbjuder mycket enkel, direkt från din telefon, och du kan konfigurera push-aviseringar om du vill vara pingade när det finns en affär som finns tillgängliga i dina områden av intresse.

Hintd (Chrome)

Bild: Hintd

Hintd är i grund och botten en förlängd önskelista manager—du ställer upp listor av saker som du är intresserad av att köpa, och sedan Hintd kan du jämföra priser och leta upp speciella erbjudanden som finns tillgängliga på webben.

Chrome-tillägg inte göra något annat än att låta dig bokmärke objekt som du vill spara till senare, så att du gör den faktiska listan förvaltning och prisjämförelser genom Hintd webbplats eller medföljande iOS-app.

Om du fastnat för inspiration då Hintd ger också listor över önskvärda varor sammanställd av experter, liksom listor över vad som är trend i vissa kategorier, så att du kan se om den smakar i alla andra anpassa med din egen.

Honung (Chrome, Firefox, Safari)

Bild: Honung

Känd för att vara en av de mest omfattande affär finders ut det, Honung sitter på toppen av din webbläsare och tar besväret att leta efter kuponger—du bara klicka på den förlängning knappen i kassan och eventuella rabatter tillämpas.

Det betyder att du lägger ner en hel del förtroende i Honung för att hitta de bästa erbjudanden och cashback-koder, men på samma tid du kommer att spara dig en hel del letande och kupong klippning. Om Honung kan inte hitta något fall då det värsta som kan hända är att du kommer att betala samma pris som du var iaf.

Piggy (Chrome, Firefox, Safari)

Bild: Piggy

Piggy fungerar mycket liknande sätt som Honung, som sitter tyst i din webbläsare tills du når en viss kassan och sedan söka på internet för att hitta vad rabattkoder är relevant för ditt köp.

Få både här och Honung installerat och du bör vara säker på att få alla tillgängliga rabatter innan du delar med dina pengar, och återigen är det sparar dig besväret av att behöva jaga runt på nätet för och erbjuder dig, eller gå igenom din inkorg för alla relevanta koder kupong.

En mängd butiker stöds, inklusive Walmart, Macy ‘s, Target, Kohl’ s, och Walgreens, och som en extra bonus, Piggy också fungerar på Android och iOS, så att du fortfarande kan dra nytta av de besparingar om du är shopping på mobilen.

InvisibleHand (Chrome, Firefox, Safari)

Bild: Skärmdump

Vet om du betalar för mycket för en viss artikel med InvisibleHand, som spår priser över mer än 20 000 återförsäljare och kommer att varna dig om det finns ett billigare pris på något som du är i färd med att köpa.

Precis som Honung, InvisibleHand kan också skura webben för kupong koder och rabatterade erbjudanden på webbplatsen för närvarande är du shopping på, så du har fått till sätt att spara pengar när du gör din sökning. Plugin-programmet kan inte använda koder automatiskt på det sätt som Honung gör, men det är fortfarande enkel och intuitiv att använda.

InvisibleHand är också värt att installera för att spåra flyg, hotell, och hyrbilar också, om du känner för att spendera alla pengar du har sparat medan shopping på en semester.

SHARE