Den Beste Apper og Utvidelser til Supercharge Din Online Shopping

56
Klar, ferdig, butikk. Bilde: RetailMeNot

Plukke opp prute online er en buzz enhver tid av året, men som høytiden nærmer det spesielt viktig å få din shopping spill på punkt—enten du ønsker å finne den perfekte gaver til familien eller du jager den største ” Black Friday rabatter, disse er de mobile apper og utvidelser for å ha installert som du skriver inn i kampen.

Detaljhandel apps

Bilde: Walmart

Sjansen er din favoritt-forhandler har en app, så søker det ut og få det installert først av alt—du har Amazon (Android, iOS), Best Buy (Android, iOS), Mål (Android, iOS), og Walmart (Android, iOS) for det første, og det er mange flere.

Riktignok er du kanskje ikke ønsker å rote opp telefonen med for mange av disse dedikerte apper, men for at butikkene du bruker mest, de er verdt å installere. Du (som regel) få rask og intuitiv tilgang til det virtuelle hyller, instant varsler om tilbud og potensielle besparelser, live stock oppdateringer, og en jevn betaling og frakt prosessen.

Amazon app, for å ta ett eksempel, lar deg skanne strekkoder på varer som i den virkelige verden for å se produktets pris og ekstra detaljer på Amazonas-området, som kan være svært nyttig når du prøver å finne de beste tilbudene.

CamelCamelCamel (Chrome, Firefox, Safari)

Bilde: Skjermdump

Den merkelig nok heter CamelCamelCamel gjør en jobb, og gjør det godt: Sporing priser på Amazon. Hvis et element som du er interessert i, får en rabatt, så er dette nettleserutvidelse betyr at du vil være blant de første til å vite om det.

Vi er ikke kjennskap til beslutningsprosesser og algoritmer som ligger bak priser på Amazon, men vi vet at de svinger mye på enkelte varer, så det å ha noe som CamelCamelCamel på hånden kan være svært nyttig i å fange en avtale—spesielt i ferier og salg.

Så vel som push-varsler hvis det er en pris slippe verdt å vite om, utvidelse som lar deg følge med priser over tid (opp til et år i det siste), og hjelper deg å velge riktig tidspunkt å trekke på avtrekkeren på kjøpet ditt.

RetailMeNot (Android, iOS)

Bilde: Skjermdump

RetailMeNot fungerer som en aggregator for nettet og i butikken tilbud, så du kan få alle av din rabatt kuponger og tilbud koder på ett sted for enkel tilgang. Fra fast food til hage stoler, du har fått et omfattende utvalg av butikker å velge i mellom.

Det liker av Kohl ‘s, Amazon, JCPenney, Macy’ s, Mål, Papa John ‘s og Domino’ s støttes inne appen, og kodene kan bli brakt opp på skjermen klar til å skanne eller skrevet ut før du forlater huset.

Du kan sette opp programmet til å varsle deg så snart som omhandler gå live, i tilfelle du ønsker å være først i køen, og annet godt triks er måten den kan bruke telefonens posisjon til å flagge opp spesielle tilbud og salg i området der du er på et kart.

Ønsker (Android, iOS)

Bilde: Ønsker

Ønsker bringer sammen en rekke produkter og spesielle tilbud i en app, slik at du kan hoppe rett til det du leter etter på en enklere måte. Det gjør det til en god motgift hvis du føler deg overveldet av utsiktene til din ferie shopping.

App ‘ s slagord er “shopping gjort narr”, og mens det kan være litt av en strekk for noen, det er absolutt har potensial til å gjøre hele opplevelsen mindre frustrerende. En rekke kategorier som er dekket, fra helse og skjønnhet til teknisk og klær, og du kan få rabatter på mellom 50-80 prosent over bord—selv om noen kategorier har bedre avtaler enn andre.

Det er en catch. Disse rabatter er ofte mulig fordi du er med å kjøpe fra mindre kjente eller internasjonale forhandlere—dobbelt-sjekke detaljene inne i appen, spesielt i forhold til frakt ganger og omtaler. Du vil også trenge å registrere en konto (Ønsker er tilgjengelig på web også) før du gjør noen surfer.

BuyVia (Android, iOS)

Bilde: BuyVia

Smart prissammenligninger er nøkkelen til en smart shopping opplevelse og få gjøre dette bedre enn BuyVia: Det er egentlig en glatt tilbud aggregator, trekke inn data fra butikker som Amazon, Home Depot, Walmart, Target, Best Buy, og mer.

I stedet for å krype rundt hver av disse butikkene (eller deres respektive apps), kan du bruke BuyVia å bo på toppen av de tilbud du trenger å vite om. I tillegg til å hevde kuponger via appen, er det mulig å sammenligne priser på omtrent alt.

Sett opp din egen personlig shopping ønskelister, og appen vil pinge deg hvis det er en pris slippe, eller hvis det er en spesiell rabatt avtale verdt å følge opp i ditt lokale område, slik at du kan modig folkemengder og hodet til butikken.

Groupon (Android, iOS)

Bilde: Groupon

Groupon har hatt sine oppturer og nedturer gjennom årene, men programmet er fortsatt verdt å installere for ivrig shopper og bargain hunter—det trenger ikke alltid levere varene i form av nyttig rabatter, men du bør likevel finne flere treff enn savner.

Selvfølgelig er det strekker seg utover retail shopping til ferie tilbud, gym medlemskap, og så videre, men hvis du er i markedet for noe spesielt, så det er verdt å skyte opp Groupon-appen for å se om noen besparelsene er tilgjengelig.

Det gjør sikkert sporing og forløsende tilbyr veldig grei, rett fra telefonen, og du kan konfigurere push-varsler hvis du ønsker å være pinged når det er en avtale som er tilgjengelig i din områder av interesse.

Hintd (Chrome)

Bilde: Hintd

Hintd er i utgangspunktet en utvidet ønskeliste manager—du setter opp lister over ting som du er interessert i å kjøpe, og deretter Hintd kan du sammenligne priser og ser opp spesialtilbud som er tilgjengelig på internett.

Chrome extension ikke gjøre noe som helst bortsett fra lar deg bokmerke elementene du vil lagre til senere bruk, så du trenger den faktiske liste ledelse og prissammenligninger gjennom Hintd nettside eller tilhørende iOS-app.

Hvis du sitter fast for inspirasjon så Hintd gir også lister over ønskelige varer, kuratert av eksperter, samt lister over hva som er trending i bestemte kategorier, slik at du kan se om den smaker av alle andre plasser med din egen.

Honning (Chrome, Firefox, Safari)

Bilde: Honning

Godt kjent for å være en av de mest omfattende tilbyr finnerne ut det, Honning sitter på toppen av din nettleser og tar stresset ut av å lete etter kuponger—du bare klikke på utvidelse-knappen i kassen, og alle relevante rabatter er brukt.

Det betyr at du legger mye tillit i Honning for å finne den beste spesialtilbud og cashback-koder, men på samme tid du kommer til å spare deg selv en hel masse for å søke og kupongen klipping. Hvis Honning kan ikke finne noe relevant da det verste som kan skje er at du kommer til å betale den samme prisen du var anyways.

Piggy (Chrome, Firefox, Safari)

Bilde: Piggy

Piggy jobber sammen med svært lignende linjer til Honning, sitte stille i nettleseren til du kommer til et bestemt i kassen, og deretter søke på internett for å finne hva rabatt koder er relevant for kjøpet.

Få både denne og Honning installert, og du bør være sikker på at du får alle tilgjengelige rabatter brukes før du deler med dine penger, og igjen er det sparer deg bryet med å måtte jakte rundt på nettet for, og tilbyr deg selv, eller sile gjennom innboksen for alle relevante kupong koder.

En rekke butikker støttes, inkludert Walmart, Macy ‘ s, Mål, Kohl, og Walgreens, og som en ekstra bonus, Piggy fungerer også på Android og iOS, så du kan fortsatt dra nytte av besparelser hvis du er shopping på mobil.

InvisibleHand (Chrome, Firefox, Safari)

Bilde: Skjermdump

Vet at hvis du er i ferd med å betale for mye for et bestemt element med InvisibleHand, som spor priser over mer enn 20.000 forhandlere og vil advare deg hvis det er en billigere pris som er tilgjengelige på noe du er i ferd med å kjøpe.

Akkurat som Honning, InvisibleHand kan også skuring internett for kupongkoder, og rabatt tilbud på nettstedet du for øyeblikket shopping på, så du har fått til måter å spare penger som du gjør din surfing. Den plug-in kan ikke bruke koder automatisk på den måten at Honning gjør, men det er fortsatt enkel og intuitiv å bruke.

InvisibleHand er også verdt å installere for sporing av flybilletter, hotell og leiebiler også, hvis du føler for å bruke alle pengene du har lagret mens du handler på en ferie.

SHARE