De Bedste Apps og Udvidelser til webbrowseren til at Effektivisere Din Online Shopping

64
Klar, sæt, shop. Billede: RetailMeNot

Picking up en god handel online er et buzz enhver tid af året, men som feriesæsonen nærmer sig er det især vigtigt at få din shopping spil på point—uanset om du ønsker at finde de perfekte gaver til familien eller du jagter den største Sorte fredag rabatter, det er de mobile apps og udvidelser til webbrowseren til at have installeret, som du komme ind i kampen.

Detail-apps

Billede: Walmart

Chancerne er din foretrukne forhandler har en app, så sker det ud og få det installeret først og fremmest—du har fået Amazon (Android, iOS), Best Buy (Android, iOS), Target (Android, iOS), og Walmart (Android, iOS) til at starte med, og der er mange flere.

Ganske vist er du måske ikke ønsker at rod op din telefon, med alt for mange af disse dedikerede apps, men for de butikker, du bruger oftest, at de er værd at installere. Du (som regel) få hurtig, intuitiv adgang til de virtuelle hylder, instant besked om tilbud og de potentielle besparelser, live stock opdateringer, og en glat kassen og shipping-processen.

Amazon app, for at tage et eksempel, kan du scanne stregkoder på varer i den virkelige verden for at se varens pris og ekstra detaljer på Amazon hjemmeside, hvilket kan være meget praktisk, når du forsøger at finde de bedste tilbud.

CamelCamelCamel (Chrome, Firefox, Safari)

Billede: Screenshot

Underligt navngivet CamelCamelCamel har et job og gør det godt: Sporing priserne på Amazon. Hvis en vare, du er interesseret i får en rabat, så denne browser udvidelse betyder, at du vil være blandt de første til at vide om det.

Vi er ikke medvidende om beslutningsprocessen og algoritmer, der ligger bag priserne på Amazon, men vi ved, at de svinger meget på visse varer, så at have noget som CamelCamelCamel på hånden kan være meget nyttige i at fange en del—især i ferier og salg.

Samt push-beskeder, hvis der er en pris drop værd at vide om udvidelsen, der lader dig spore priser over tid (op til et år tidligere), hjælper dig med at vælge det rette øjeblik til at trykke på aftrækkeren på dit køb.

RetailMeNot (Android, iOS)

Billede: Screenshot

RetailMeNot virker som en aggregator for online og i butikken, tilbud, så du kan få alle dine kuponer og tilbud koder på ét sted for at få nem adgang. Fra fastfood til havestole, du har fået et omfattende udvalg af butikker at vælge fra.

De kan lide af Kohl ‘s, Amazon, JCPenney, Macy’ s, Mål, Papa John ‘s, Domino’ s er støttet inde i app ‘ en, og koder, der kan bringes op på skærmen klar til scanning eller printes ud, før du forlader huset.

Du kan indstille din app til at give dig besked, så snart tilbud go live, i tilfælde af at du ønsker at være først i rækken, og et andet lille trick er den måde, det kan du bruge telefonens placering til at gøre opmærksom på særlige tilbud og salg i din nuværende område på et kort.

Ønsker (Android, iOS)

Billede: Ønsker

Ønsker samler et væld af produkter og særlige tilbud i en app, så du kan hoppe direkte til det, du er på udkig efter mere let. Det gør det til en god modgift, hvis du føler dig overvældet af udsigten til din ferie shopping.

App ‘ s slogan er “shopping sjov”, og selvom det måske er lidt af et stræk, for nogle, er det helt sikkert fået potentiale til at gøre hele oplevelsen mindre frustrerende. Et væld af kategorier er dækket, fra sundhed og skønhed til tech og tøj, og du kan score rabatter på mellem 50-80 procent over hele linjen—men nogle kategorier har bedre tilbud end andre.

Der er en fangst. Disse rabatter er ofte muligt, fordi du køber fra mindre kendte eller internationale forhandlere—dobbelt-tjekke detaljerne inde i app ‘ en, især vedrørende forsendelse gange og bruger anmeldelser. Du vil også nødt til at registrere en konto (Ønsker er til rådighed på internettet for) før du gør noget-browsing.

BuyVia (Android, iOS)

Billede: BuyVia

Smart prissammenligninger er nøglen til en smart shopping oplevelse, og nogle gør det bedre end BuyVia: Det er essentielt en smart tilbud aggregator, der trækker på data fra butikker såsom Amazon, Home Depot, Walmart, Target, Bedste Køb, og meget mere.

I stedet for at kravle rundt hver af disse butikker (eller deres respektive apps), kan du bruge BuyVia at bo på toppen af de tilbud, du behøver at vide om. Ud over at indløse kuponer via app ‘ en, er det muligt, at sammenligne priser på næsten alt.

Oprette din egen personlige shopping ønskesedler og app ‘ en vil ping dig, hvis der er et prisfald, eller hvis der er en særlig rabat deal værd at følge op på i dit lokal område, så du kan tapre skarer og hoved til butikken.

Groupon (Android, iOS)

Billede: Groupon

Groupon har haft sine op-og nedture i løbet af de år, men den app er stadig værd at installere for den ivrige shopper og bargain hunter—det behøver ikke altid at levere varen i form af nyttige rabatter, men du skal stadig finde flere hits end misses.

Selvfølgelig er det strækker sig ud over retail shopping til ferie tilbyder, gym medlemskaber, og så videre, men hvis du er i markedet efter noget specielt, så er det værd at fyre op Groupon app for at se, om den eventuelle besparelse, der er til rådighed.

Det er bestemt gør sporing og forløsende tilbyder meget enkel, direkte fra din telefon, og du kan konfigurere push-beskeder, hvis du vil, som skal pinges, når der er en aftale, der er tilgængelige i din områder af interesse.

Hintd (Chrome)

Billede: Hintd

Hintd er dybest set en udvidet liste med ønsker manager—du oprette lister over de ting, som du er interesseret i at købe, og derefter Hintd kan du sammenligne priser og finde særlige tilbud til rådighed på nettet.

Chrome-udvidelse ikke gøre andet end at lade dig bogmærke emner, du ønsker at gemme til senere, så du gør den faktiske liste management og prissammenligninger gennem Hintd hjemmeside eller den ledsagende iOS app.

Hvis du er løbet tør for inspiration, så Hintd indeholder også lister over ønskeligt varer kurateret af eksperter, samt en liste over, hvad der er populært i bestemte kategorier, så du kan se om det smager af alle andre, tilpasse med dine egne.

Honning (Chrome, Firefox, Safari)

Billede: Honning

Kendt for at være en af de mest omfattende aftale finders derude, Honning, der sidder på toppen af din browser og tager besværet ud af at se for kuponer,—du skal bare klikke på udvidelsen-knappen på kassen og eventuelle rabatter er anvendt.

Det betyder, at du lægger en masse af tillid i Honning for at finde de bedste tilbud og cashback koder, men på samme tid, du kommer til at spare dig en hel masse søgning og kupon klipning. Hvis Honning kan ikke finde noget relevant, så er det værste der kan ske er, at du kommer til at betale den samme pris, du var anyways.

Piggy (Chrome, Firefox, Safari)

Billede: Piggy

Piggy arbejder sammen meget lignende linjer, til Honning, der sidder stille i din browser, indtil du når en bestemt kassen og derefter søge på internettet for at finde de rabat koder, der er relevante for dit køb.

Få både dette og Honning installeret, og du bør være sikker på at få alle tilgængelige rabatter, der anvendes inden du del med dine penge, og igen er det sparer dig besværet med at skulle jage rundt på nettet for tilbud dig selv, eller finkæmme gennem din indbakke for alle relevante kupon koder.

Et væld af butikker er understøttet, herunder Walmart, Macy ‘s, Target, Kohl’ s, og Walgreens, og som en ekstra bonus, Piggy også fungerer på Android og iOS, så kan du stadig drage fordel af de besparelser, hvis du er shopping på mobil.

InvisibleHand (Chrome, Firefox, Safari)

Billede: Screenshot

Vide for sikker på, at hvis du er ved at betaler for meget for et bestemt element med InvisibleHand, som sporer priser på tværs af mere end 20.000 detailhandlere og vil advare dig, hvis der er en billigere pris, der er tilgængelig på noget, du er i færd med at købe.

Ligesom Honning, InvisibleHand kan også gennemsøge nettet for kupon koder og rabat tilbud på det websted, du i øjeblikket handle på, så du er nødt til at finde måder at spare penge, som du gør din browsing. Plug-in kan ikke anvende koder automatisk, på den måde, at Honning ikke, men det er stadig enkel og intuitiv at bruge.

InvisibleHand er også værd at installere til sporing af flyrejser, hoteller og udlejningsbiler også, hvis du har lyst til at bruge alle de penge, du har gemt, mens du er shopping på en ferie.

SHARE