12 Nyttige Web-Verktøy Du ikke Visste Om

32
Bilde: Firefox

Google er ikke det eneste selskapet å skape nyttige apper for web. Det er massevis av gode ressurser på nettet som ikke er laget i Mountain view, forutsatt at du vet hvor du skal lete. Her er 12 av våre favoritt online apper og nettsteder som er verdt å samle inn i dine bokmerker, klar til å gå på et øyeblikks varsel, for å konvertere filer, forbedre bilder, lage Gif-filer, plukke farger, overføre dokumenter og mye mer i tillegg.

1) Forbedre low-res bilder

La oss Styrke er en glatt og gratis nettsted for å forbedre din low-res fotografering. Klumpete støy er fjernet automatisk og enkelte nevrale nettverk smarts er brukt til å forestille mangler deler av bilde og forstørre det på en jevnere måte. Du må opprette en konto for å se sluttresultatet, og da får du et utvalg av high-res forbedrede varianter å velge mellom.

2) Konvertere filer mellom formater

La oss komme konvertering. (Bilde: Skjermdump)

Å få en fil i feil format er en av de mest frustrerende opplevelser av moderne databehandling liv. Konvertere dem på datamaskinen krever ofte lyssky shareware, så online bare Zamzar er en hyggelig, rask alternativ. Mens det er begrensninger på filstørrelsen på den gratis versjonen (du kan betale for å øke grensen), området støtter 1,200 forskjellige konvertering typer, inkludert lyd -, video -, bilde -, dokument-og typer, alt håndteres i nettleseren din.

3) Sende filer over internett

Tjenester som Dropbox og Google Drive gjøre deling av store filer over nettet enklere enn noensinne, men noen ganger du bare ønsker å raskt å slenge en fil på noen uten at du trenger å registrere deg eller logge inn eller noe annet. Enter Firefox Send (ja, som nettleser), som lar deg slippe filer inn i en nettleser og sende det via en sikker, privat, og den krypterte linken.

4) Sjekk tidssoner over hele verden

Da er det møte som er planlagt for? (Bilde: Skjermdump)

Du kan se ganger i andre deler av verden via Google eller bare stirre på klokken din, og prøv å regne dem ut selv, men hvis du lager bokmerke TimeAndDate så du kan ha en rekke verden klokker opp på skjermen når du vil—du kan plukke dine byer, og den rekkefølgen, og hvis du registrerer deg for en gratis konto kan du få tilgang til dine klokker fra hvilken som helst nettleser.

5) Skanne filer for virus

Har du noe dodgy lurer på harddisken som du ønsker å sjekke ut? Ansette tjenester av Jotti Malware Scan—du bare laste opp filer via web-grensesnittet, og det deretter blir skannet i skyen av en rekke programmer, inkludert verktøy fra Bitdefender og AVG. Det er spesielt nyttig for å sjekke e-postvedlegg før du åpner dem.

6) Finn ut hvor du kan streame filmer og tv-programmer

Kan du streame (eller ned) er det? Bilde: Skjermdump

Hvis du er ivrig etter å se en bestemt film eller show, men er ikke sikker på hvor det er (lovlig) tilgjengelig, så Kan jeg Streame Den? er en nyttig bokmerke for å ha på hånden. Skriv inn innholdet som du har plukket, og området graver seg Netflix, Amazon Video, Hulu, YouTube, iTunes og diverse andre plattformer for å se hvor du kan kjøpe eller leie det, som en nedlasting eller en bekk.

7) kan du Kontrollere statusen for et område

Ikke få panikk hvis du ikke kan komme på Facebook eller Google Docs—i alle fall ikke før du har sjekket status for portal der du prøver å få tilgang via Ned For Alle Eller Bare for Meg. Skriv inn URL-adressen, klikker du på linken, og du kan se om nettstedet er å ha problemer eller du er. Du kan slå opp på nettstedet hosting informasjon og skanning for malware problemer her også.

8) Lag en GIF ut av noe

La oss få GIFing. Bilde: Skjermdump

Alle elsker Gif-filer, og en av internetts beste GIF ressurser har også et creator-komponent som gjør at du kan piske opp en rask animasjon fra en video fra internett eller en fil lagres på din harddisk. Hold en GIPHY bokmerke tilgjengelig i din nettleser, og du vil alltid være i stand til å skape en GIF-bilder fra omtrent alt i løpet av sekunder, klar til å lagre til disk eller dele.

9) Få alvorlige med dine summer

Igjen, summer er noe du kan gjøre rett gjennom Google, men Desmos Kalkulatoren er definitivt fortjener en plass i dine bokmerker hvis du har noen alvorlige matematikk å gjøre. En rekke funksjoner, ligninger, og data plotting verktøy er støttet, og det vil gjøre enkle summer for. Bruk menyen til venstre for å se noen raske eksempel grafer.

10) Ta hurtig talememoer

Få dine tanker ned i lyd form. (Bilde: Skjermdump)

Mange av taleopptak apps er tilgjengelig, men Clyp er rask og enkel, og kan nås rett gjennom din nettleser når du ønsker å skrive ned en idé med stemmen din, eller sende en talememo til noen andre. Hvis du ønsker å være i stand til å lagre klipp-til-disk-eller holde dem på nettet for mer enn 24 timer, må du registrere deg for en gratis Clyp konto.

11) Finne de riktige farge-kombinasjon

Hvis du jobber i design eller webutvikling, du har fått en mye palett utvalg å velge fra, men Palett Generator er en av de beste online som vi har kommet over. Heller enn å spørre deg til å frø eller bla gjennom et sett blanding av farger, det ber deg om å laste opp en serie av bilder fra datamaskinen din—det genererer deretter interessant farger for å matche.

12) Holde score

Sjekk hvem som er vinnere og tapere. Bilde: Skjermdump

Scoreboardz er veldig enkel, men svært nyttig: Det er en resultattavle som kjører i din nettleser for at du kan sette bokmerke på og ringe opp når det er en konkurranse skjer på kontoret eller i stuen. Skriv inn navnene på opptil 12 spillere, velg din resultattavle bakgrunn, og deretter klikker du for å øke eller redusere hvert av score.

SHARE