12 Nyttige Web-Værktøjer, Du ikke Kender

52
Billede: Firefox

Google er ikke den eneste virksomhed, at skabe nyttige apps til web. Der er masser af store online-ressourcer, der ikke er lavet i Mountain view, forudsat at du ved, hvor du skal lede. Her er 12 af vores foretrukne online apps og hjemmesider, der er værd at indsamle i din browsers bogmærker, klar til at gå på et øjebliks varsel, til at konvertere filer, forbedre fotos, lave Gif-filer, skal du vælge farver, overføre dokumenter og andre ting.

1) at Forbedre low-res billeder

Lad os Styrke er en smart og gratis website for at forbedre din low-res fotografering. Blocky støj fjernes automatisk og nogle neurale netværk kløgt er anvendt til at forestille sig, mangler dele af billedet og forstørre det på en mere smidig måde. Du skal oprette en konto for at se de endelige resultater, og så får du et udvalg af high-res forbedret variationer at vælge imellem.

2) for at Konvertere filer mellem formater

Lad os få en konvertering. (Billede: Screenshot)

Få en fil i det forkerte format, der er en af de mest frustrerende oplevelser af moderne design og liv. At konvertere dem på din computer, kræver ofte lyssky shareware, så kun online Zamzar er et godt, hurtigt alternativ. Mens der er begrænsninger på filstørrelser på den gratis version (du kan betale for at øge grænsen), det websted, der understøtter de 1.200 forskellige typer konverteringer, herunder lyd, video, billede og dokument-typer, der alle håndteres i din browser.

3) Sende filer over internettet

Tjenester som Dropbox og Google Drive gør deling af store filer over internettet lettere end nogensinde før, men undertiden du blot ønsker at hurtigt slynge en fil på en person med ingen grund til at registrere sig eller logge ind eller noget som helst andet. Indtast Firefox Sende (ja, ligesom browseren), som lader dig slippe en fil i et browservindue, og sende det via en sikker, privat og krypteret forbindelse.

4) Check verden over tidszoner

Hvornår er der møde er planlagt til? (Billede: Screenshot)

Du kan se op gange i andre dele af verden via Google eller bare stirre på dit ur og forsøge at regne dem ud selv, men hvis du bogmærke TimeAndDate, så kan du få en række af verdens ure op på skærmen, når du ønsker det—du kan vælge dine byer, og den rækkefølge, og hvis du tilmelder dig en gratis konto kan du få adgang til dine ure fra enhver browser.

5) for at Scanne filer for virus

Fik noget tvivlsomme lurer på din harddisk, som du vil tjekke ud? Ansætte Jotti Malware Scanning—du skal blot uploade en fil via web-interface, og det derefter bliver scannet i skyen med et væld af applikationer, herunder værktøjer fra Bitdefender, og AVG. Det er især nyttigt for at kontrollere e-mail-vedhæftede filer, før du åbner dem.

6) Find ud af hvor du kan streame film og serier

Kan du stream (eller download)? Billede: Screenshot

Hvis du er ivrig efter at se en bestemt film eller show, men er ikke sikker på, hvor det er (lovligt) til rådighed, så Kan jeg Streame Det? er et nyttigt bogmærke for at have på hånden. Skriv det indhold, som du har samlet og stedet gennemsøger Netflix, Amazon Video, Hulu, YouTube, iTunes og forskellige andre platforme for at se, hvor du kan købe eller leje det, som en download eller stream.

7) Kontrollere status for et websted

Gå ikke i panik hvis du ikke kan komme på Facebook eller Google Docs—i hvert fald ikke, indtil du har tjekket status af portalen, du forsøger at få adgang via Nede For Alle, Eller Bare Mig. Skriv URL ‘ en, klik på linket, og du kan se, om det websted, der har problemer, eller du er. Du kan se op site hosting oplysninger og scanne for malware problemer her.

8) lav en GIF ud af noget

Lad os få GIFing. Billede: Screenshot

Alle elsker Gif ‘ er, og en af internettets bedste GIF ressourcer også har en skaber komponent, der giver dig mulighed for piske en hurtig animation fra en online-video eller en fil, der er gemt på din harddisk. Holde en GIPHY bogmærke til rådighed i din browser, og du vil altid være i stand til at skabe en GIF-fra kun om noget i sekunder, klar til at gemme på disk eller dele.

9) Få alvorlige med din summer

Igen, beløb, der er noget, du kan gøre lige gennem Google, men Desmos grafregneren er helt sikkert fortjener en plads i din browsers bogmærker, hvis du har fået nogle alvorlige matematik at gøre. Et væld af funktioner, ligninger og data plotte værktøjer, der understøttes, og det vil gøre simple summer for. Brug menuen til venstre for at se nogle hurtige eksempel grafer.

10) Fortegnelse hurtig diktater

Få dine tanker ned i audio form. (Billede: Screenshot)

Masser af stemme optagelse af apps er tilgængelige, men Clyp er hurtig og enkel, og kan ses lige igennem din browser, når du ønsker at notere ned en idé med din stemme, eller sende en talebesked til en anden. Hvis du ønsker at være i stand til at gemme klip til disk eller holde dem online i mere end 24 timer, skal du tilmelde dig en gratis Clyp konto.

11) Find den rigtige farve kombination

Hvis du arbejder i design eller web-udvikling, du har fået en masse palet plukkerne at vælge imellem, men Paletten Generator er en af de bedste online dem, vi har stødt på. Snarere end at spørge dig til frø eller rulle gennem en blanding af farver, det beder dig om at uploade en række billeder fra din computer—det derefter genererer interessante farver til at matche.

12) Holde score

Tjek vinderne og tabere. Billede: Screenshot

Scoreboardz er meget enkel, men meget nyttige: Det er en resultattavle, der kører inde i din browser, som du kan bogmærke og ringe op, når der er en konkurrence sker på kontoret eller stuen. Indtast navnene på op til 12 spillere, skal du vælge din resultattavlen baggrund, og derefter skal du blot klikke på for at øge eller mindske hvert af de scores.

SHARE