4 Updates voor Mozilla ‘ s Vernieuwde Quantum Firefox

30
Afbeelding: Mozilla

In de negen jaar dat het is al rond, Google Chrome, de snelheid en de eenvoud ervan overtuigd meeste van ons om de overstap te maken van welke browser wij gebruiken was (hoewel niet iedereen is een Chrome-fan). Met een nieuwe revisie en sommige stroomlijnen, Firefox hoopt te claw back sommige van dat marktaandeel.

Een nieuwe bijgewerkte versie van Mozilla ‘ s browser, met de mooie naam Quantum—of Firefox-57—wordt vandaag gelanceerd, en op het hoogste niveau, het belooft browsen snelheid die twee keer zo snel, terwijl de zogenaamd gebruik aanzienlijk minder geheugen dan Google Chrome. We hebben de beta-versie van Quantum voor een paar dagen, en pakte een paar belangrijke verbeteringen moeite van het vermelden waard.

1) Het is sneller

Mozilla zegt de browser is twee keer zo snel als in eerdere versies in het algemeen. Afbeelding: Screenshot

Firefox Quantum voelt snel: Pagina ‘ s over het algemeen op te laden in een handomdraai, zelfs wanneer heb je een heleboel van de tabbladen te openen en uitvoeren van interactieve online apps zoals maps en e-mail clients. Door de pagina te laden keer naar de responsiviteit die u ziet wanneer u een URL in de adresbalk van de snelheid toeneemt, zijn duidelijk.

Dat is mogelijk dankzij een nieuwe web rendering engine, ook wel Quantum, het vervangen van de Gecko-engine die de vorige versies van Firefox liep op. Het is geoptimaliseerd om beter te werken op nieuwere hardware, en voor de eerste keer kunt Firefox te profiteren van meerdere cores te splitsen verwerken van taken.

2) Het ziet er goed uit

Quantum is nieuw likje verf ziet er goed uit. Afbeelding: Screenshot

Buiten de verbeteringen van de prestaties, het ontwerp van Firefox krijgt een upgrade met de Kwantum ook: Het is schoner en moderner ogend dan de reguliere Firefox we zijn gewend geraakt aan.

Het er uiteindelijk uitziet zoals een browser die behoort in 2017. Dozen en pictogrammen zijn gemaakt duidelijker en ruwe randen zijn weg geschuurd. De standaard theme biedt een mooi contrast tussen de actieve tab en al de anderen die u hebt geopend, terwijl u ook licht en donker alternatieven met de browser zelf.

De Opties van de pagina wordt een lichte verbetering, maar het lijkt erop dat de meeste van de spit shine hier al toegevoegd in de vorige versies van Firefox. De instellingen zijn vastgelegd in een duidelijke, goed verdeeld, met een minimale manier, en de Extensies en Thema ‘s pagina’ s volgen dezelfde stijl.

Er is alleen zo veel dat u kunt doen om te veranderen het uiterlijk van een browser—het is eigenlijk gewoon een venster op de web—maar Quantum voegt poolse en eenvoud.

3) Het is gestroomlijnd

Quantum krijgt uit de weg te tonen uit de web. Afbeelding: Screenshot

We hebben reeds vermeld dat de visuele verbeteringen, dat de bodes in, maar de manier waarop de hele browse-ervaring is gestroomlijnd verdient een vermelding. U kunt eindelijk, bijvoorbeeld het combineren van de adres-en zoekbalk samen in één.

Op de top van de browser interface een nieuwe Library-knop in het bezit van uw Bladwijzers, Geschiedenis, Downloads en andere belangrijke componenten voor een gemakkelijke toegang. Kortom, de interface krijgt uit de weg.

Zelfs als er veel aan de hand, als met de keuze van de zoekmachines als u begint met typen zoekwoorden in de adresbalk van Firefox Quantum weet te houden, dezelfde minimale en intuïtieve esthetische.

Een andere handige touch is de manier waarop de knoppen en menu ‘ s krijgen nog groter en chunkier als je ze te gebruiken op een touchscreen PC met Windows.

4) Het komt met een aantal bonus extra ‘ s

Er is een screenshot tool ingebouwd in de browser. Afbeelding: Screenshot

Er zijn talloze kleine toevoegingen, maar veruit de coolste is een nieuwe screenshots tool die beschikbaar is rechts van de adresbalk, dat is handig als u nodig hebt om het maaisel van de pagina ‘ s. De tool geeft u de mogelijkheid om een clip bepaalde delen van de site die u op indien u niet wilt dat om te grijpen van de hele webpagina.

SHARE