12 Nuttige Web-Tools die Je niet Wist Over

29
Afbeelding: Firefox

Google is niet het enige bedrijf dat het maken van handige apps voor het web. Er zijn veel online bronnen die niet gemaakt in Mountain view, mits je weet waar te kijken. Hier zijn 12 van onze favoriete online apps en websites die de moeite waard zijn te verzamelen in de bladwijzers van uw browser, klaar om te gaan in een oogwenk, converteren van bestanden, foto ‘s verbeteren, het maken van Gif’ s, kies kleuren, documenten en meer.

1) het Verbeteren van low-res foto ‘ s

Laten we Verbeteren is een gladde en gratis site voor het verbeteren van uw low-res fotografie. Hoekig geluid wordt automatisch verwijderd en sommige neurale netwerk smarts worden toegepast voor te stellen de ontbrekende delen van de foto te vergroten en het in een soepeler manier. Je moet een account aanmaken om te zien de resultaten, en dan krijg je een keuze van een high-res verbeterde varianten om uit te kiezen.

2) bestanden Converteren tussen formaten

Laat converteren. (Afbeelding: Screenshot)

Het krijgen van een bestand in de verkeerde formaat is één van de meest frustrerende ervaringen van de moderne computer leven. Het omzetten van hen op uw computer vereist vaak schaduwrijke shareware, dus de online alleen Zamzar is een lekker, snel alternatief. Er zijn grenzen aan de bestandsgrootte op van de gratis versie (je kunt betalen limiet te verhogen), de site ondersteunt de 1200 verschillende conversie types, met inbegrip van audio -, video -, beeld-en document types, allemaal verwerkt in uw browser.

3) het Verzenden van bestanden via het web

Diensten als Dropbox en Google Drive maakt het delen van grote bestanden over het internet gemakkelijker dan ooit, maar soms wil je gewoon snel gooien van een bestand naar iemand die niet hoeft te registreren of in te loggen of iets anders. Voer Firefox Sturen (ja, zoals de browser), waarmee u het neerzetten van een bestand in een browser venster en stuur het via een veilig, privé en gecodeerde link.

4) Controleer wereldwijd tijdzones

Wanneer is die meeting gepland voor? (Afbeelding: Screenshot)

U kunt kijken omhoog keer in andere delen van de wereld via Google of gewoon blik op je horloge en proberen ze zelf uit, maar als u een bladwijzer TimeAndDate dan kunt u een serie van de wereld klokken op het scherm wanneer u dat wilt, kunt u kiezen uw steden, en de orde, en als je je aanmelden voor een gratis account, kunt u toegang tot uw klokken vanaf elke browser.

5) bestanden Scannen op virussen

Heb je iets te warm op de loer op uw harde schijf die u wilt controleren? Gebruik van de diensten van Jotti Malware Scan—u eenvoudig uploaden van een bestand via de web-interface, en het vervolgens wordt gescand in de cloud door tal van toepassingen, met inbegrip van de uitrusting van Bitdefender en AVG. Het is vooral handig voor het controleren van e-mailbijlagen voordat u deze opent.

6) Zoek uit waar te streamen van films en shows

Kan je stream (of downloaden)? Afbeelding: Screenshot

Als je te popelen om te kijken naar een bepaalde film of show, maar niet zeker weet waar het (legaal) beschikbaar is, dan Kan ik de Stream? is een handige bladwijzer bij de hand te hebben. Typ in de content die u hebt gekozen en de website doorzoekt Netflix, Amazon Video, Hulu, YouTube, iTunes en diverse andere platformen om te zien waar u kunt kopen of huren, als download of stream.

7) Controleer de status van een site

Raak niet in paniek als je niet kunt krijgen op Facebook of Google Docs—althans, niet totdat u hebt gecontroleerd of de status van de portal die u probeert te openen via Down Voor Iedereen Of Enkel voor Mij. Typ in de URL, klik op de link, en kunt u zien of de site is het hebben van problemen of u zijn. U kunt kijken op de site hosten van informatie en het scannen op malware problemen hier ook.

8) Maak een GIF van alles wat

Laten we GIFing. Afbeelding: Screenshot

Iedereen houdt van Gif ‘ s, en één van de beste GIF middelen heeft ook een schepper component waarmee je zweep een snelle animatie van een online video of een bestand is opgeslagen op uw harde schijf. Houd een GIPHY bladwijzer beschikbaar in uw browser, en u zult altijd in staat zijn tot het maken van een GIF van zowat alles in seconden, klaar om op schijf opslaan of delen.

9) serieus met je sommen

Nogmaals, de bedragen zijn iets dat je kunt doen dwars door Google, maar de Desmos Grafische Rekenmachine is zeker verdient een plek in de bladwijzers van uw browser als u aan een aantal serieuze wiskunde te doen. Tal van functies, vergelijkingen en gegevens plotten tools worden ondersteund, en het zal u eenvoudige sommen. Gebruik het menu links om te zien wat snelle bijvoorbeeld grafieken.

10) Neem snel een voice memo ‘ s

Uw gedachten in gesproken vorm. (Afbeelding: Screenshot)

Veel van de opname van de stem apps zijn beschikbaar, maar Clyp is snel en eenvoudig en kan worden geopend recht door uw browser wanneer u maar wilt noteer een idee met je stem, of het verzenden van een voice memo aan iemand anders. Als u wilt kunnen opslaan clips schijf of houden ze online voor meer dan 24 uur, moet u zich aanmelden voor een gratis Clyp account.

11) het Vinden van de juiste kleur combinatie

Als u werkt in het ontwerp of de ontwikkeling van het web, heb je een veel palet plukkers om uit te kiezen, maar Palet Generator is één van de beste online degenen die we tegenkomen. Liever dan te vragen u om zaad of bladeren door een stel mix van kleuren, vraagt u het uploaden van een serie van beelden van uw computer—het genereert vervolgens een interessante kleurenschema ‘ s aan te passen.

12) Houden de score

Controleer de winnaars en verliezers. Afbeelding: Screenshot

Scoreboardz is heel eenvoudig, maar zeer nuttig: Het is een scorebord die draait in je browser, die je kunt bladwijzer en roep als er een wedstrijd gebeurt op kantoor of in de woonkamer. Voer de namen van maximaal 12 spelers, kies uw scorebord achtergrond, en klik vervolgens te verhogen of te verlagen elk van de scores.

SHARE