1 Skøre Måde Min Mor Kan Dele Fotos Med Mig, Hendes Datter

32
Nej virkelig, at der er lige så stor som foto kan få. (Billede: Gizmodo)

E-mailen ankom i min personlige indbakke, på mystisk vis, og dårligt med titlen: “Heidi ‘s barnedåb.” Jeg var ikke sikker på, hvem Hun var, men efter at bemærke, at det kom fra min mors sjældent anvendte e-mail-adresse, jeg antog det var et forhold jeg havde hørt, der er nævnt i ugentlige telefonopkald. Jeg klikkede og der var et enkelt billede på størrelse med et frimærke med en billedtekst bemærke nogle bedstemødre var involveret.

Kun jeg kunne ikke se, sagde bedstemødre, fordi det billede, der var på størrelse med et frimærke og slørede som helvede.

En anden e-mail, med titlen “Mere Heidi barnedåb billeder,” blev der fulgt op med endnu flere billeder af lille, slørede skikkelser, som måske eller måske ikke har været i familiens medlemmer ved dåb af et barn.

Dette var ikke første gang, min mor kunne ikke sende mig et billede. Normalt hendes billeder er taget med sin smartphone, hvilket giver hendes en god chance for at sms ‘ e dem til mig i et læseligt format. Men hvis hun sender mig billeder, der scannes fra gamle dias, negativer, eller billeder, kan jeg garantere dig, at jeg ikke vil vide, hvad indholdet af disse Jpeg er, indtil jeg næste besøg i Texas. Den kvinde, velsigne hendes hjerte, ikke forstår fil størrelsen. Så vil hun enten uploade en 10GB RÅ, at ingen e-mail-server nogensinde ville forsøge at levere, eller vil hun sende mig den mindste mulige billede hendes computer kan nedgradere den oprindelige foto ind.

Forsøger at gå hende gennem en nem måde at e-mail et billede er en Stor øvelse i elendighed. Beder hende om at bruge foto software hendes Macbook kom med, var endnu værre. Det tog to år at få hende til at opgradere fra iPhoto til Apple Fotos, og selv nu er hun raser, at det ikke kan samle alle sine billeder i en fil i Finder, end hun kan derefter trække og slippe ind i hendes e-mail.

Ikke bede hende om bare at slutte sig til Dropbox, iCloud, Instagram eller Facebook til at dele disse billeder. Hun giver ikke hendes rigtige navn på Whataburger, du tror, hun kommer til at sætte en del af hendes personlige liv online?

Hvis du også står med en forælder, der stædigt nægter at tage moderne metoder til deling af billeder, her er et tip.

Fortælle dem at blæse billedet op på deres computer, som biiiiiiig, som de kan gøre det. Fortælle dem at tage et billede af det billede med deres smartphone. Fortæl dem at de bare tekst, at billedet til dig.

Det vil ikke være klar til galleriet, men i det mindste vil du være i stand til at afgøre, hvilken person, der er baby, og som person er mormor på Heidi ‘ s barnedåb.

SHARE