1 Gekke Manier Waarop Mijn Moeder Het Kan Foto ‘ S Delen Met Mij, Haar Dochter

27
Nee echt, dat is zo groot als de foto kunnen krijgen. (Afbeelding: Gizmodo)

De e-mail is aangekomen in mijn persoonlijke inbox, geheimzinnig en slecht met de titel: “Heidi ‘s doop.” Ik was niet zeker wie Heidi was, maar toen hij het kwam van mijn moeder zelden gebruikt e-mail adres, ik dacht dat het een relatie is die ik gehoord had vermeld in de wekelijkse telefoongesprekken. Ik klikte en er was een enkel beeld te geven over de grootte van een postzegel, met een bijschrift te merken sommige oma ‘ s waren betrokken.

Alleen ik kon het niet zien, zei oma, want het beeld was van de grootte van een postzegel en wazig als de hel.

Een tweede e-mail, met de titel “Meer Heidi gedoopt foto ‘s”, gevolgd met nog meer foto ‘ s van kleine, wazige figuren die wel of niet zijn familie bij de doop van een baby.

Dit was niet de eerste keer dat mijn moeder is mislukt stuur mij een foto. Meestal haar foto ‘s zijn genomen met haar smartphone, geven haar een goede kans om te sms’ en ze mij in een leesbaar formaat. Maar als ze stuurt me foto ‘s ingescand van oude dia’ s, negatieven of foto ‘ s, ik garandeer u dat ik niet zal weten wat de inhoud van die Jpeg-bestanden zijn, totdat ik volgend bezoek Texas. De vrouw, haar zegenen hart, niet begrijpen grootte van het bestand. Zo zal ze uploaden van een 10GB GRONDSTOFFEN die geen e-mail server ooit zou proberen te leveren, of ze sturen me de kleinst mogelijke afbeelding op van haar computer kan downgraden van de originele foto in.

Proberen te lopen en haar door middel van een eenvoudige manier om e-mail een afbeelding is een Sisyphus-oefening in de ellende. Vraag haar om de foto te gebruiken software haar Macbook kwam, is het nog erger. Het duurde twee jaar om haar te krijgen om te upgraden van iPhoto van Apple Foto ‘ s, en zelfs nu ze stormt het dat het niet kan verzamelen al haar beelden in een bestand in de Finder dan kan ze vervolgens slepen en neerzetten in haar e-mail.

Niet vragen haar om gewoon bij Dropbox, iCloud, Instagram of Facebook te delen die beelden. Ze geven niet haar echte naam bij Whataburger, denk je dat ze gaat om een onderdeel van haar persoonlijke leven online?

Als ook u worden geconfronteerd met een ouder die koppig weigert te omarmen moderne methoden van delen van afbeeldingen, hier is een tip.

Vertel hen blazen om de afbeelding op hun computer, als biiiiiiig als zij het kunnen maken. Vertel hen om een foto te maken van dat beeld met hun smartphone. Vertel hen om gewoon tekst in die de afbeelding om jou.

Het zal niet klaar zijn voor de galerij, maar in ieder geval zult u in staat om te bepalen welke persoon wordt de baby en die persoon is de oma in Heidi ‘ s doop.

SHARE