1 Gal Måte Min Mor Kan Dele Bilder Med Meg, Hennes Datter

35
Ikke egentlig, som er like stor som på bildet kan få. (Bilde: Gizmodo)

E-posten kom i min personlige innboks, mystisk og dårlig med tittelen: “Heidi ‘s dåp.” Jeg var ikke sikker på hvem som var Heidi, men etter å merke seg den kom fra min mor som brukes sjelden, e-postadresse, jeg antok at det var et forhold som jeg hadde hørt nevnes i ukentlige telefonsamtaler. Jeg klikket på, og det var et enkelt bilde på størrelse med et frimerke med en bildetekst og merke seg noen bestemødre var involvert.

Bare jeg kunne ikke se sa bestemødre fordi bildet var på størrelse med et frimerke og uklare helvete.

En andre e-post, med tittelen “Mer Heidi dåp bilder”, etterfulgt med enda flere bilder av små, uklare tall som kan eller ikke kan ha vært familiemedlemmer ved dåpen til en baby.

Dette var ikke første gang min mor ikke klarte å sende meg et bilde. Vanligvis hennes bilder er tatt med sin smarttelefon, noe som gir henne en god sjanse til å tekste dem til meg i et leselig format. Men hvis hun sender meg bilder som er skannet fra gamle lysbilder, negativer, eller bilder, som jeg kan garantere deg at jeg ikke vet hva innholdet i disse Jpeg-bilder er før jeg neste besøk i Texas. Kvinnen, velsigne sitt hjerte, ikke forstår filstørrelse. Så hun vil enten laste opp et 10GB RAW at ingen e-post server noensinne ville prøve å levere, eller hun vil sende meg minst mulig bilde hennes datamaskin kan nedgradere det opprinnelige bildet inn.

Prøver å gå henne gjennom en enkel måte å sende e-post et bilde er en Sisyphean øvelse i elendighet. Spør henne til å bruke bildet programvare hennes Macbook kom med er enda verre. Det tok to år å få henne til å oppgradere fra iPhoto til Apple-Bilder, og selv nå er hun raser om at det ikke kan samle alle sine bilder i en fil i Finder enn hun kan dra og slippe inn sin e-post.

Ikke be henne om å bare bli med Dropbox, iCloud, Instagram eller Facebook for å dele disse bildene heller. Hun gir ikke hennes virkelige navn på Whataburger, tror du hun kommer til å sette noen del av hennes personlige liv på nettet?

Hvis du også er møtt med en forelder som hardnakket nekter å omfavne moderne metoder for deling, her er et tips.

Fortelle dem til å blåse bildet opp på sin datamaskin, som biiiiiiig som de kan gjøre det. Fortelle dem til å ta et bilde av at bildet med sin smarttelefon. Fortell dem å bare tekst som bilde.

Det vil ikke være klar for galleriet, men minst vil du være i stand til å avgjøre hvilken person er baby, og som person er bestemor på Heidi ‘ s dåp.

SHARE