7 Handy Google Assistent Tricks, Du ikke Kender

39
Billede: Gizmodo

Google Assistant er opsat på at tage så stor en rolle i dit liv som muligt, og til det formål Google fortsætter med at hælde nye funktioner i app ‘ en, uanset om det er på din telefon, din dinky smart højttaler, din Pixelbook, eller din Nvidia Shield. Her er 7 kapaciteter, som Assistenten har fået, at du måske ikke har gjort brug af endnu—vi har specifikt testet dem på telefoner, men de bør arbejde til en vis grad på andre enheder også.

1) Det kan spore flypriser til dig

Billede: Screenshot

Spørg Google Assistant om flyvning priser—fra Los Angeles til New York—og det vil ikke kun komme op med et udvalg af priser fra de største flyselskaber, det vil også vise en “track priser” knap, du kan trykke på (eller bare sige “track priser” som din næste tale-kommandoen til at konfigurere denne funktion).

Du vil få en e-mail leveres til din Gmail-indbakke for at bekræfte, at prisen tracking er aktiveret, og den Assistent, vil røret op, når den finder en laveste pris, der er højere eller lavere end det, der oprindeligt gav dig. Følg linket i den e-mail du får, eller benytte dette link til at styre dit fly sporing abonnementer.

2) Det kan navigere gennem dine fotos

Billede: Screenshot

Faktisk trykke og svirpe gennem dine billeder er så 2016—i dag alle de cool kids får råbe deres krav til deres telefon til at bringe de rigtige billeder i stedet. Selvom disse billeder nødt til at være gemt i Google Billeder først.

Du tror måske ikke det lyder alt det nyttigt at begynde med, men giv det en chance og du kan være overbevist om. Prøv at “vise mine billeder af solnedgange”, eller “vise mine billeder fra januar 2015”, eller “vis mine fotos, der er taget i San Francisco”, for eksempel.

3) Det kan hjælpe dig med at oprette din egen memes

Billede: Screenshot

Dette er en af Google ‘ s nye Stemme Eksperimenter, som også lade dig fortælle historier, lave musik, og oprette quizzer med Google Assistent. De meme-generator er det nemmeste at bruge

Det hedder Meme Kammerat og alt du behøver at gøre er at fyre op for Google Assistant på telefonen og sige: “tal til Meme Buddy”—så får du guidet gennem processen med at skabe en ultra-kan deles, kulturelt skære tesen om, din egen, blot ved at beskrive det. Du kan sige “skift billede til…” eller “ændre teksten til…” eller bare start igen.

Som navnet på paraply-projektet viser, dette er stadig kun et eksperiment, så du ikke kan få perfekte resultater hver gang, men det er et fantastisk lille værktøj til at have det sjovt med.

4) Det kan kaste indhold til din Chromecast

Billede: Screenshot

Google Assistent fungerer problemfrit med alle Chromecasts du har fået rundt omkring huset, forudsat at du har givet dem navne, der Assistant kan forstå (f.eks. “undersøgelse”, “køkken”, eller “stue”, for eksempel).

Hvis du er logget på op til Netflix, kan du sige “spille Orange er det Nye Sort i stuen”, hvis du har fået Spotify, kan du sige “play R. E. M. på Spotify i Køkkenet” (eller anvende Google Play Musik i stedet); at sige “spille Star Wars videoer i Undersøgelsen” vil fyre op for din undersøgelse Chromecast og begynde at streame et udvalg af Star Wars-tema videoer fra YouTube.

Du kan bruge Google-programmer og-tjenester for dette lige ud af boksen, eller tilføje understøttelse for at lide af Netflix og Spotify ved at forbinde din konto via Google Hjem app på din telefon.

5) Det kan levere daglige abonnementer

Billede: Screenshot

For et stykke tid nu, Google Allo har haft et abonnement funktion, hvor du kan få de samme oplysninger, der leveres til dig på samme tidspunkt hver dag—som eksempler kan nævnes en sjov vittighed, eller en vejrudsigt eller en guldklump af trivia.

Denne funktion er nu tilgængelig i Google Assistent med kommandoen “send mig … hver dag”. Som pr Google support-side, kan du vælge fra vejret, et digt, et citat, en sjov video, en sjov kendsgerning, eller en mindfulness tip, og ingen tvivl om at flere vil blive tilføjet i det videre forløb. Bekræft, at du ønsker en opdatering hver dag, og med at vælge et tidspunkt.

På en telefon, Assistent viser en advarsel, når opdateringen er klar—er det ikke bare buse ud af det. Fortæl Assistent til “vis aktive abonnementer” for at se de abonnementer, du har sat op og ændre dem, hvis det er nødvendigt.

6) Det kan sammenfatte alle de tanker, du har haft i løbet af dagen

Billede: Screenshot

Hvis der er noget der popper ind i dit sind, at du ikke ønsker at glemme, Google Assistant kan gøre notater hele dagen derefter præsentere dig med en sammenfatning i aften, (eller når du har lyst). Men du skal tilmelde dig en gratis IFTTT-konto til at få dette arbejde.

Log ind IFTTT på nettet, hoved til Google-Assistent-kanal, og se efter, at appletten hedder “at Holde en liste af noter e-mail til dig ved slutningen af dagen”—tænder den, skal du tilslutte din Google-Hjem-konto, og gennemgå indstillingerne, før du klikker på Gem.

Du kan så sige (eller skrive) “tilføj hotelophold til min fordøje” eller “tilføj skuespil af Eugene O ‘Neill til min fordøje” og Google Assistent holder styr på alt, e-maile dig på det tidspunkt, du har angivet, med et resumé. Det er en pæn og brugbar alternativ til den påmindelser funktion i Google Assistent.

7) Der kan opdatere din Facebook og Twitter sider sammen

Billede: Screenshot

Her er en anden IFTTT en—husk, at du kan bruge IFTTT-applets sammen med Google-Assistent til at gøre stort set alt, hvad du ønsker, men i form af et trick, der er nyttigt og hurtigt at sætte op, prøv denne sociale medier.

Tænd for den, og du kan opdatere både Facebook og Twitter på samme tid, ved hjælp af din stemme for at oprette en enkelt linje tekst. Kommandoen er: “fortæl mine tilhængere…” efterfulgt af hvad det er du ønsker at sige. Din standardindstillingerne til beskyttelse af personlige indstillinger vil blive brugt, så de mennesker, der ser det vil være hvem du lov til at se dine indlæg, sidste gang du gjorde en Facebook statusopdatering.

SHARE