7 Hendig Google Assistent Triks som Du ikke Visste Om

33
Bilde: Gizmodo

Google Assistant er ivrig på å ta en stor rolle i ditt liv som mulig, og i slutten av Google holder helle nye funksjoner i appen, enten det er på telefonen, blir puslete smart høyttaler, Pixelbook, eller Nvidia Shield. Her er 7 evner at Assistenten har fått, og som du kanskje ikke har gjort bruk av ennå—vi har spesielt testet dem på telefoner, men de skal fungere til en viss grad på andre enheter også.

1) Det kan spore flypriser for deg

Bilde: Skjermdump

Spør Google Assistent om flypriser—fra, si, Los Angeles til New York—og ikke bare vil det komme opp med et utvalg av priser fra de største flyselskapene, det vil også vise en “spor priser” – knapp du kan trykke på (eller bare si “spor priser” som din neste talekommandoen hvis du vil konfigurere funksjonen).

Du vil få en e-post levert til din Gmail-innboks for å bekrefte at pris-tracking har blitt aktivert, og Assistent vil pipe opp når det finner et lavest pris som er høyere eller lavere enn det som opprinnelig ga deg. Følg linken i e-posten du mottar, eller gå til denne linken for å styre flyet ditt sporing abonnementer.

2) Det kan navigere gjennom bilder

Bilde: Skjermdump

Faktisk trykke og bla gjennom bildene dine er så 2016—i dag er alle de kule barna får roper sine krav inn i telefonen sin for å få opp den høyre-bilder i stedet. Selv om disse bildene må være lagret i Google Bilder først.

Kanskje du ikke tror at det høres ut alle som nyttig til å begynne med, men gi den en prøve, og du kan bli overbevist. Prøv “vis mine bilder av solnedganger”, eller “vis mine bilder fra januar 2015”, eller “vis mine bilder tatt i San Francisco”, for eksempel.

3) Det kan hjelpe deg til å lage din egen memer

Bilde: Skjermdump

Dette er en av Googles nye Stemme Eksperimenter, som også lar deg fortelle historier, lage musikk, og sette opp quizer med Google Assistent. Meme generator er den enkleste å bruke

Det heter Meme Kompis og alt du trenger å gjøre er å fyre opp Google Assistant på telefonen og sier “snakk med Meme Buddy”—vil du da få guidet gjennom prosessen med å lage en ultra-delbare, kulturelt kutte meme av din egen bare ved å beskrive det. Du kan si “endre bildet til…” eller “endre teksten til…” eller bare starte på nytt.

Som navnet av paraply-prosjektet antyder, dette er fortsatt bare et eksperiment, så du kan ikke få et perfekt resultat hver gang, men det er et flott lite verktøy for å ha det gøy med.

4) Det kan kaste innhold til Chromecast

Bilde: Skjermdump

Google Assistent fungerer sømløst med alle Chromecasts du har strødd rundt i huset, forutsatt at du har gitt dem navn som Assistent kan forstå (som “studie”, “kjøkken”, eller “living room”, for eksempel).

Hvis du er logget opp for Netflix, kan du si “spill Orange er det Nye Sort i Stue”; hvis du har Spotify, kan du si “spille R. E. M. på Spotify i Kjøkkenet” (eller bruke Google Play Musikk i stedet); si “spille Star Wars-videoer i Studien” vil skyte opp ditt studium Chromecast og starte direkteavspilling av et utvalg av Star Wars-tema videoer fra YouTube.

Du kan bruke Google-apper og-tjenester for dette rett ut av boksen, eller legge til støtte for slike Netflix og Spotify ved å koble kontoen din gjennom Google Hjem-appen på telefonen din.

5) Det kan levere daglig abonnement

Bilde: Skjermdump

For en stund nå Google Allo har hatt en abonnementer har hvor kan du få den samme informasjon levert til deg på samme tid hver dag—eksempler er en morsom vits, eller en værrapport, eller en nugget av trivia.

Denne funksjonen er nå tilgjengelig i Google Assistent gjennom kommandoen “send meg … hverdagen”. Som per Google support-side, kan du velge fra været, et dikt, et sitat, en morsom video, et morsomt faktum, eller en oppmerksomhet tips, og ingen tvil om at flere vil bli lagt til ytterligere ned linjen. Bekreft at du ønsker en oppdatering hver dag, og velg et tidspunkt.

På en telefon, Assisterende viser et varsel når oppdateringen er klar—det er ikke bare buse ut. Fortell Assistent til å “vise aktive abonnement” for å se abonnement du har satt opp og endre dem hvis det trengs.

6) Det kan oppsummere alle tanker du har hatt i løpet av dagen

Bilde: Skjermdump

Hvis det er noe som popper inn i hjernen din at du ikke ønsker å glemme, Google Assistent kan gjøre notater i hele dag da presentere deg med en oppsummering i kveld (eller når du ønsker det). Du trenger imidlertid ikke å registrere deg for en gratis IFTTT-konto for å få dette arbeidet.

Logg inn IFTTT på web, gå til Google Assistent kanal, og se etter applet merket “Holde en liste over noter til e-selv på slutten av dagen”—slå den på, koble Google-Hjem-kontoen din, og gå gjennom innstillingene før du klikker på Lagre.

Deretter kan du si (eller skriv inn) “legg til hotellet bestillinger til min digest” eller “legge spiller av Eugene O ‘Neill til min fordøye” og Google Assistent holder styr på alt, sende e-post du på det tidspunktet du har angitt med en oppsummering. Det er et ryddig og nyttig alternativ til påminnelser-funksjonen i Google Assistent.

7) Det kan du oppdatere Facebook-og Twitter-sider sammen

Bilde: Skjermdump

Her er en annen IFTTT ett—husk at du kan bruke IFTTT applets sammen med Google Assistent til å gjøre ganske mye hva du vil, men i form av et triks som er nyttig og rask å sette opp, kan du prøve denne sosiale medier.

Slå den på, og du kan oppdatere både Facebook og Twitter på samme tid, kan du bruke stemmen til å lage en enkel linje med tekst. Kommandoen er “si til mine følgere…” etterfulgt av hva det er du ønsker å si. Standard innstillinger for personvern vil bli brukt, slik at folk som ser den vil være, og hvem du lov til å se dine egne innlegg siste gang du gjorde en Facebook-status oppdatering.

SHARE