Je Moet Waarschijnlijk Kopen een Set-top Box of Streaming Dongle, Geen Kwestie Wat de TV Je

105
Article preview thumbnail

De strijd van de TV-Boxen: Android vs Apple vs Amazon vs Roku

Als je in de markt voor een schattige kleine zwarte doos te glijden onder uw woonkamer TV en…

Lees meer Lees

Betere software

TV-fabrikanten kunnen niet eens worden over een standaard OS te gebruiken voor hun slimme functies—want natuurlijk zijn ze niet! Als je wilt weten je een veilige, regelmatig aan boord van OS, gaat er met een dongle of een doos.

We zullen het niet uitvoeren door de gehele geschiedenis van de smart-tv, maar nu Sony is het wedden op Android TV, Panasonic steken met een rebranded versie van de nu ter ziele gegane Firefox OS totdat het werkt een weg naar voren, Hisense en TCL gebruik van Roku, Samsung is ten gunste van het eigen Tizen OS, en LG is de vlag voor webOS.

Veel van deze besturingssystemen gebrek robuuste ondersteuning van hun respectievelijke ontwikkelaars, en zelfs als ze dat doen, het is aan de TV-fabrikant om ervoor te zorgen dat de updates daadwerkelijk wordt aan de set. Het resultaat is dat TV-gebaseerde werkende systemen hebben de neiging om harder te gebruiken en langzamer dan hun smart box collega ‘ s.

TV-makers hebben langzaam beter geworden op het uitrollen van software updates als de markt volwassen is geworden, dus de situatie is het verbeteren van de (niet in het minst omdat sommige Tv ‘ s nu dezelfde software, zoals Android TV en Roku, als je op de dozen en HDMI-sticks). Dat gezegd zijnde, je bent niet van plan om dezelfde snelheid of frequentie van patches, of de ondersteuning van de fabrikant voor oudere hardware, zoals u van een smart box of dongle.

Alle apps die je wilt

Ontwikkelaar en producent ondersteuning voor native smart TV OSes is fragmentarisch, en terwijl veel van de grote video-apps zijn aanwezig in de raad van bestuur, updates voor het langzaam uit te rollen en buggy als ze aankomen. Op het moment van schrijven, is er geen Spotify op LG sets, geen Google Play Movies & TV op Panasonic stelt, en zo voort en zo verder. Zelfs als zoiets als Netflix is beschikbaar in de raad van bestuur, de ervaring is niet overal hetzelfde.

Krijg meer voor minder geld

Als u investeert in een smart TV, wij zouden zeggen focus op het scherm specs en kwaliteit en laat de intelligentie om een afzonderlijk apparaat. Het spreekt voor zich dat een kleine plug-in-HDMI-stick of zelfs een volwaardige set-top box kost u minder dan een hele televisie, en het zou kunnen duren langer, meer als goed. Google heeft drie Chromecasts in de vier jaar, en de eerste die nog perfect werkt.

SHARE