7 Manieren om Je Vrije Smartphone Tijd Productief

92
Foto: Adam Clark Estes/ Gizmodo

In de rij staan bij de pizza plaats, heb je een paar minuten om te doden, zodat je naar beneden staren op uw telefoon, en het vuur. In plaats van surfen via een lange lijst van onbenullige tweets of bijpassend juweel kleuren tegen elkaar, kun je eigenlijk worden met behulp van die tijd productief.

1) iets nieuws te Leren

Afbeelding: Duolingo

Apps zoals Duolingo en Memrise, een complete set van buitenlandse langualearning hulpprogramma ‘ s in uw zak. Een ton van het leren van een taal apps beschikbaar zijn, maar wat wij graag over deze twee in het bijzonder is zij laat je onderdompelen in en uit oefeningen, en stel je je kleine uitdagingen die u kunt aankruisen elke dag.

Afgezien van talen, alles kunt u lezen over de op het web of het bekijken van een video voor op YouTube, je kan leren op je telefoon (hoewel je natuurlijk niet kan oefenen op de piano of jongleren clubs terwijl u onderweg bent). Een ander idee is om het verfijnen van de vaardigheden die u al heeft, door te kijken naar nieuwe video ‘ s over codering of bijvoorbeeld een inhaalslag op berichten over de nieuwste koken trucs voor in de keuken.

2) iets terug te Geven

Afbeelding: Doneer Een Foto

U kunt uw vrije smartphone tijd om andere mensen te helpen. Doneer een Foto van Johnson & Johnson, kunt u doneren maximaal één foto per dag (elke foto die u wilt maken) te verhogen van $1 per foto voor je gekozen veroorzaken. Liefde Mijl werken langs dezelfde lijnen, alleen je lopen, rennen, met de fiets of bepaalde afstanden om te ontgrendelen van het geld, die u kunt vervolgens rechtstreeks naar een van een lijst met vooraf geselecteerde goede doelen.

Je bent niet echt het maken van geld uit de vrije lucht van deze apps—in de meeste gevallen het geld is al ingezameld en gedoneerd elders, maar door de interactie met de app die je helpt om te beslissen waar het over gaat. Geef 2 Naastenliefde vraagt voor sommige locatie-gegevens in terug, en pings u met incidentele onderzoeken, maar ook hier kun je geld gewoon door met uw telefoon en kies dan hoe dat geld wordt besteed.

3) Help de wetenschap

Afbeelding: Folding@Home

Wetenschappers gebruik kunnen maken van uw telefoon processing power en uw intellect te helpen kauwen door middel van complexe problemen—Folding@Home van Sony en de Stanford Universiteit, bijvoorbeeld, maakt gebruik van de extra rekenkracht van je Android telefoon studie eiwitten vouwen, een proces van cruciaal belang voor ons begrip van gezondheid problemen zoals Ebola en de ziekte van Alzheimer. Eigenlijk moet je niet om iets te doen.

Er zijn tal van andere opties. Secchi maakt van uw telefoon in een fytoplankton hulpmiddel voor het meten, zodat u kunt helpen wetenschappers veranderingen in de mariene voedselketen, terwijl MyShake is ontwikkeld door de universiteit van Berkeley en maakt gebruik van uw telefoon te detecteren grond tremoren, metingen die worden vervolgens weer in een wereldwijde database, en kan uiteindelijk worden gebruikt voor verbetering van de aardbeving detectie.

4) het Verbeteren van uw welzijn

Afbeelding: Stahoogte

U kunt ook gebruik maken van je vrije smartphone downtime om jezelf te helpen. Meditatie apps zoals Ruimte en Rust zijn speciaal ontworpen om te worden gebruikt op telefoons, dus het maakt niet uit hoe kort het venster van de tijd beschikbaar is, kan je jezelf in een betere gemoedstoestand door het volgen van een paar oefeningen alvorens terug te keren naar de wereld.

5) Uitbreiden van uw horizon

Afbeelding: Pocket Casts

We hebben al gesproken over het leren van nieuwe vaardigheden door middel van uw telefoon, maar er is een andere, nauw verwante optie is het uitbreiden van uw kennis in het algemeen. In plaats van het afvuren van een zinloos spel van het raadsel, het hoofd naar het Wikipedia-artikel van de dag, bijvoorbeeld, of misschien leren van een nieuw woord een dag door de Dictionary.com apps. Lees hapklare samenvattingen van belangrijke non-fictie boeken via Blinkist.

6) halen op uw lezing

Afbeelding: Instapaper

Er is nooit genoeg tijd in de dag om te lezen wat je wilt lezen—of misschien is er, als je halen op uw lezing op de bus, of gewoon voor u naar bed gaat of terwijl je wacht op de kinderen klaar te krijgen. Voor de meest elementaire halen ervaring kunt u gewoon bookmark artikelen in uw browser op de desktop, installeer dan de mobiele versie van de browser op uw telefoon, en de synchronisatie van de links boven.

Als u wilt een oplossing die is een beetje meer gepolijst, Pocket en Instapaper hebben geholpen bij de tijd-arme mensen inhalen op palen voor het jaar, dus ze zijn allebei erg goed in staat om opties voor het installeren op uw telefoon. Als je een zware Kindle gebruiker, overweeg dan om de Kindle-app op uw smartphone zo goed u kunt het synchroniseren van je te lezen positie met uw fysieke ereader en vooruitgang te boeken, waar u ook bent.

7) wees creatief

Afbeelding: Schetsboek

Tot slot, je kan vervangen door die mind-numbing spel of sociale media voeden met iets dat je hersenen schieten in plaats daarvan kies iets creatieve u genieten van, of het schrijven, tekenen, muziek maken, opnemen van foto ‘ s of iets anders, en houd van een app waarmee je het doen op je telefoon. Je hebt tal van opties om uit te kiezen, van Ulysses voor het schrijven naar een Schetsboek voor het tekenen.

Uiteraard zijn er creatieve projecten zijn beter geschikt voor kleine mobiele schermen dan anderen, maar je moet in staat zijn om een bepaalde manier van het trainen van je verbeelding, zelfs als het maar voor een paar minuten. U kunt snel samen te trekken sommige geluiden met Auxy of een Figuur, bijvoorbeeld, en laat je van je creatieve sappen stromen met uw telefoon, zelfs als je niet van plan in te breken in de hitlijsten met het eind resultaat.

SHARE