Waarom U Hoeft niet een iPhone X—Of Een Andere Dure Nieuwe Telefoon

25
Article preview thumbnail

iPhone X Alternatieven: een Prima telefoon Voor Mensen Die niet Willen Besteden van $1.000

Als u onder de vele mensen die vinden dat de oogstrelende $999 prijskaartje van de nieuwe iPhone X…

Lees meer Lees

De Moto G5 Plus, bijvoorbeeld, heeft een goede aanspraak op de beste budget-telefoon van het jaar. Voor minder dan € 300, krijg je een krachtige Snapdragon 625 processor, een 5.2-inch 1,920 x 1800 pixels scherm, en een royale 4 gb RAM—dat is dezelfde hoeveelheid RAM-geheugen, zoals u zult vinden in, bijvoorbeeld, de Samsung Galaxy S8.

We zijn niet proberen te doen alsof er geen merkbaar verschil in prestaties tussen de verschillende telefoon tiers, want er is, maar of het echt de moeite waard de prijs markup is een andere vraag. Wanneer is de laatste keer dat je naar buiten de wil van WhatsApp en Twitter om iets te doen dat echt geduwd uw telefoon is hardware?

Vlaggenschepen niet innoveren jaar-op-jaar

De Pixel 1, nog een fijne telefoon. Afbeelding: Google

In de meeste gevallen, vorig jaar nog de vlaggenschepen zijn nog steeds op de verkoop—als je wilt raken de refurb en eBay markt, dan kunt u terug gaan zelfs nog verder in de tijd. Zijn 2017 versies beter? Ja. Door al dat veel? Nee, niet echt.

Overweeg dit: De $550+ iPhone 7 kan alles doen wat het $1.000+ iPhone X kan, met uitzondering van draadloos opladen en uw telefoon ontgrendelen met je gezicht. Oh en het scherm wat kleiner is en de randen zijn een beetje dikker. Dat is $450 waard is van het verschil in prijs voor twee functies die u niet zou kunnen vinden die handig toch.

U kunt ook proberen het uitzoeken van de verschillen tussen de camera aan de achterkant op de Samsung Galaxy S7 en de gelijkwaardige één op de Samsung Galaxy S8. Wij geven u een idee—die zijn er niet, behalve een klein beetje slimmer beeldverwerking trucs beschikbaar op het nieuwere model. Beide telefoons beschikken over een 12-megapixel camera met f/1.7 snapper met optische beeldstabilisatie.

Dit is de manier waarop de markt is nu: Een beetje waterdicht hier, een beetje het draadloos opladen er een hobbel in snelheid. Terwijl er geen twijfel dat de Pixel 2 is een betere telefoon dan de originele Pixel, de laatste kost je $100 minder, heeft een grotere batterij, en wordt geleverd met een hoofdtelefoon-aansluiting.

De prijzen blijven stijgen

Krijgt uw geld uit voor de iPhone X. Beeld: Alex Cranz/Gizmodo

Je hebt ongetwijfeld gemerkt dat de iPhone X begint bij $1,000, terwijl de Samsung Galaxy S8+ zal u terug van ten minste € 825, – en de Google Pixel 2 XL is gekoppeld aan de $850 mark.

Deze zijn vrij steil prijzen, en de trend lijkt alleen maar te gaan op een manier. Het is al een lange tijd geleden een vlaggenschip telefoon bleek uit de grote namen van de fabrikanten die is geprijsd ver onder de verwachtingen (Nexus 5, iemand?).

Het is uw geld, natuurlijk, maar je zou kunnen kiezen om te houden van uw huidige telefoon en besteden die $1000 op een nieuwe laptop, of het kopen van een vliegticket, u weet wel, overal in de wereld. Of misschien kan je kopen (bijna) drie freaking iPhone SE handsets.

De hoge prijzen zou het iets makkelijker om de maag als de mid-range telefoons die er waren slechts een korte afstand achter, maar dat is niet het geval. Bijvoorbeeld, kunt u de pick-up van de zeer fatsoenlijke Nokia-6 met stock Android voor onder de $300, SIM-vrij. Met elk voorbijgaand jaar, de keuze van de goedkopere, betere waarde telefoons wordt ruimer.

Je zal niet te missen apps of updates

iOS 11, niet een iPhone X exclusief. Afbeelding: Apple

Zoals we hierboven vermeld, veel van de verbeteringen van dit jaar vlaggenschepen zijn cosmetisch—in termen van de software aan boord, en de apps die je kunt uitvoeren, ze zijn bijna identiek aan mid-range toestellen en de vlaggenschepen van weleer. iOS 11, bijvoorbeeld, zal draaien op alles van de iPhone 5S is de Instagram-app voor iOS zal werken op elk apparaat dat kan omgaan met iOS 9.0, enzovoort.

Op de Google kant van het hek, Android is een veelbesproken probleem met fragmentatie, maar gezien het feit dat alle Google-apps update los van de OS, het is niet zo een grote deal als je zou denken. Android zelf is nu eigenlijk een bos van onderliggende protocollen en instellingen—de kop van de nieuwe functie in Android 8.0 Oreo is in staat om een snooze-meldingen—dus die van u op 6.0 en 7.0 ontbreken niet te veel.

Om duidelijk te zijn, het is beter om op de meest recente OS updates, en uw apps gaat worden vlottere op nieuwere hardware, maar het punt is dat deze verschillen worden steeds kleiner en kleiner met elke ronde van het vlaggenschip van start.

Misschien bent u nog gaat uitgeven op de iPhone X en echt de meeste van die nieuwe draadloze functie voor het opladen van Apple introduceert dit jaar. Of misschien bent u al verliefd op je Samsung Galaxy S8 en kijken naar een ton van Netflix op haar mooie weergave. Voor de meerderheid van ons, echter, het vlaggenschip van beroep gewoon niet meer wat het vroeger was.

SHARE