Waarom Andere Mensen het niet Kunnen Zien Uw Emojis en Hoe op te Lossen

22
Afbeelding: Gizmodo

We hebben nog meer emojis binnen handbereik dan ooit tevoren, maar zijn je vrienden, familieleden, collega ‘ s en favoriete chatbots het zien van de kleurrijke cartoon symbolen je denkt dat ze het zien? Er zijn verschillende redenen waarom emojis kan verloren gaan in de vertaling tussen apps, apparaten en platforms, en hier leggen we u uit hoe om te stoppen van het gebeuren.

Eerste, sommige emoji basis: Onder de emoji-tekens die u ziet op uw schermen is de Unicode-standaard, een manier om tekst en andere tekens die iedereen is het daarmee eens. Unicode-hiermee stelt u de basic emoji-symbolen die beschikbaar zijn, en dan van Apple, Google, Microsoft, Samsung, en wie anders trekken hun eigen interpretatie op de top—dat is de reden waarom een smiley gezicht ziet er anders uit op een Android-telefoon dan op een iPhone.

Het is niet een groot probleem met de communicatie als de hamburger op je scherm is niet hetzelfde als de hamburger op uw vriend scherm, zolang het nog een hamburger, en Unicode maakt er zeker van dat. Bedenk bij het opstellen van uw berichten dat sommige software makers interpreteren emojis in mooie verschillende manieren.

Om toe te voegen aan de verwarring, de apps zijn gratis te gebruiken emojis intern op welke manier ze willen—dus bijvoorbeeld WhatsApp geeft dezelfde emojis over zowel Android en iOS. Dat houdt alles wat consistent is voor WhatsApp gebruikers, maar het maakt het moeilijker om te houden van emoji ontwerpen als apps maken hun eigen keuzes.

De beste bron voor het controleren op dit Emojipedia, die zelfs waarschuwt u als een bepaald symbool ziet er drastisch anders zijn op de verschillende platformen. Bijvoorbeeld, check out de verschillende stijlen van emojis voor ingelijste foto, shooting star, en pistool (die ziet er beslist speelgoed-zoals op iOS).

Geblokkeerd emojis

Afbeelding: Screenshot

U bent waarschijnlijk niet van plan om radicaal verkeerd begrijpen van iemand, alleen maar omdat een emoji getrokken was anders, maar de echte problemen beginnen wanneer emojis niet kan worden weergegeven op alle, en slechts weergegeven als lege dozen of een ander neutraal symbool. (Door de manier, als je nodig hebt om uit te vinden wat een mysterie emoji is, de @bitmoji Twitter-account kan u vertellen.)

Deze dozen en de vraagtekens verschijnen omdat emoji-ondersteuning op de afzender apparaat is niet hetzelfde als het emoji-ondersteuning op het apparaat van de ontvanger. Het zou kunnen zijn twee verschillende Varianten met verschillende niveaus van Unicode-ondersteuning; het kan een oude client app zonder toegang tot nieuwe emoji-symbolen; het kan zelfs een verouderde toetsenbord app of browser.

Natuurlijk, als je tweeten uit een emoji-verpakt boodschap aan miljoenen mensen, je kunt niet weten dat ze allemaal met behulp van up-to-date software om te kijken naar die tweet. De enige echte opties om te voorkomen dat verkeerd begrepen zijn om geen gebruik te maken emojis, of om terug te vallen naar de goede oude tekst op basis van emoticons (tekens te gebruiken, te vertegenwoordigen uw emojis), of vast te houden aan alleen de meest elementaire emojis die zowat elk platform worden herkend.

Als je te maken hebt met een kleinere groep mensen—uw kinderen, voor voorbeeld—het is veel makkelijker om ervoor te zorgen dat iedereen op een platform dat is up-to-date met de nieuwste Unicode-normen. Meestal Unicode-updates verschijnen één keer per jaar, met een handvol nieuwe emojis in hen, en het is vervolgens aan de wil van Google en Apple aan een update van hun Os ‘ en dienovereenkomstig. Wanneer er nieuwe versies van Android en iOS zijn geduwd, dat is wanneer emoji dozen en het vraagteken tijdelijke aanduidingen hebben de neiging om vaker voor.

Het is dat Unicode-ondersteuning, die essentieel als u wilt dat uw emojis door te komen zonder problemen, dus als je een zware gebruiker van de kleine foto ‘ s, dan zou u willen adviseren uw contacten om hun telefoons, computers, e-mail clients en andere software zo up-to-date mogelijk te houden tempo met u.

SHARE