Du Bør Nok Kjøpe en Set-top-Boks eller Streaming Dongle, Uansett Hvilken TV Du Har

42
Article preview thumbnail

Kampen om TV-Bokser: Android vs Apple vs Amazon vs Roku

Hvis du er i markedet for en puslete liten svart boks til å skyve under din stue-TV og…

Les mer Les

Få bedre programvare

TV-produsenter kan ikke bli enige om en standard OS til bruk for sine smarte funksjoner—fordi selvfølgelig at de ikke kan! Hvis du ønsker å vite at du får en sikker og regelmessig oppdatert om bord OS, gå med en dongle eller boks.

Vi vil ikke gå gjennom hele historien av smart-tv-apparater, men akkurat nå er Sony satser på Android TV, Panasonic er ikke henger med en rebranded versjonen av den nå nedlagte Firefox OS før det fungerer ut en vei videre, Hisense og TCL bruker Roku, Samsung er å favorisere sin egen Tizen OS, og LG er flying flagget for webOS.

Mange av disse operativsystemene mangler solid støtte fra sine respektive utviklere, og selv når de gjør det, er det opp til TV-produsenten skal sørge for at oppdateringer blir faktisk til ditt sett. Resultatet er at TV-baserte operativsystemer har en tendens til å være vanskeligere å bruke og tregere enn sine smart-boksen kolleger.

TV-produsentene har sakte blitt flinkere til å rulle ut programvare oppdateringer som markedet har modnet, slik situasjonen er i bedring, (ikke minst fordi noen Tv-er nå kjøre samme programvare, som Android-TV og Roku, som du får på bokser og HDMI-pinner). Som sagt, du kommer ikke til å få samme hastighet eller frekvens av patcher, eller den samme støtten fra produsent til eldre maskinvare, som du får fra en smart boks eller dongle.

Få alle appene du vil ha

Utvikler og produsent støtte for native smart-TV-Operativsystemer er usammenhengende, og mens mange av de store video-apper er til stede over hele linja, oppdateringer for de kan være trege til å rulle ut og trille når de kommer. På tidspunktet for skriving, er det ingen Spotify på LG sett, ingen Google Play Filmer og TV-en Panasonic sett, og så videre og så videre. Selv når noe som Netflix er tilgjengelig over hele linja, erfaring er ikke det samme overalt.

Få mer for mindre penger

Hvis du investerer i en smart-TV, og vi vil si fokus på skjermen spesifikasjoner og kvalitet, og la smarts til en separat enhet. Det går uten å si at en liten plug-in HDMI-stick eller selv en fullverdig set-top-boksen kommer til å koste deg mindre enn en hel tv-apparatet, og det kan godt vare lenger like godt. Google har sluppet tre Chromecasts i fire år, og den første som fortsatt fungerer godt.

SHARE