Bør du Nok Købe en Set-top-Boks eller Streaming-Dongle, Uanset hvilket FJERNSYN Du Har

50
Article preview thumbnail

Slaget ved TV-Bokse: Android vs Apple vs Amazon vs Roku

Hvis du er i markedet for en dinky lille sort boks for at slide under din stue med TV og…

Læs mere Læs

Få bedre software

TV-producenter kan ikke blive enige om en standard OS til at bruge til deres smarte funktioner—fordi selvfølgelig kan de ikke! Hvis du ønsker at vide, at du får en sikker, regelmæssigt opdateret om bord til OS, gå med en dongle eller boks.

Vi vil ikke køre gennem hele historien af smart-tv-apparater, men lige nu er Sony satser på Android TV, Panasonic er at stikke med en relanceret version af den nu hedengangne Firefox OS, indtil det virker ud af en vej frem, Hisense og TCL er hjælp Roku, Samsung er at favorisere sit eget Tizen OS, og LG er bannerførere for webOS.

Mange af disse operativsystemer mangler solid støtte fra deres respektive udviklere, og selv når de gør, det er op til TV-producent at sikre, at opdateringer rent faktisk kommer til dit sæt. Resultatet er, at TV-baserede operativsystemer, har en tendens til at være sværere at bruge og langsommere end deres smart box kolleger.

TV-producenter har langsomt fået bedre til at udrulle software-opdateringer, som markedet er modnet, så situationen er i bedring (ikke mindst fordi nogle Tv-apparater nu køre den samme software, som Android TV og Roku, som du får på kasser og HDMI-pinde). At sagde, du ikke kommer til at få samme hastighed eller frekvens af patches, eller den samme støtte fra producent til ældre hardware, som du vil fra en smart box eller dongle.

Få alle de apps, du ønsker

Udvikler og producent støtte til indfødte smart TV-Operativsystemer er fragmentarisk, og mens en masse af de store video-apps, som er til stede over hele linjen, opdateringer, for den kan være langsom til at rulle ud og buggy, når de ankommer. På tidspunktet for skriftligt, er der ingen Spotify på LG sæt, ingen Google Play Film – & TV på Panasonic sæt, og så videre og så videre. Selv når noget som Netflix er tilgængelig på tværs af bestyrelsen, og oplevelsen er ikke den samme overalt.

Få mere for færre penge

Hvis du er investere i en smart-TV, vi vil sige fokus på skærmen specs og kvalitet og lade den kløgt til en separat enhed. Det siger sig selv, at en lille plug-in-HDMI stick eller endda en komplet set-top-boks kommer til at koste dig mindre end en hel tv-apparat, og det kunne godt vare længere så godt. Google har udgivet tre Chromecasts i fire år, og den første, der stadig fungerer udmærket.

SHARE