8 Vervelend iOS-11 Problemen en Hoe ermee om te Gaan

23
Afbeelding: Gizmodo

Het bijwerken van je iDevice naar de nieuwste versie van iOS krijgt u de nieuwste functies en de beste bescherming biedt, maar het kan ook zorgen voor een hoop bugs en problemen. Sinds de release op iOS 11 heeft veroorzaakt talloze problemen, dus hier is een eenvoudige handleiding om de problemen die u zou moeten zien en wat u eraan kunt doen.

Rapporten geven aan dat iOS-11 is een bijzonder gebrekkig versie van Apple ‘ s mobiele OS, dus er is niets wat je kunt doen over een aantal van de problemen. Maar hey, hier is een begin.

Het typen van “ik” autocorrects “Een”

In één van de vreemdste iOS 11 bugs die we gezien hebben, voor sommige gebruikers raken van een “ik” onmiddellijk autocorrects een “A”, gevolgd door een vreemd symbool.

Het is niet precies duidelijk waarom dit gebeurt is voor sommige mensen misschien iets is doorgedraaid met de autocorrectie-AI—maar Apple werkt aan een fix. Tot die rolt, je kan probeer dan het uitschakelen van de autocorrectie via de Auto-Correctie invoer in Instellingen (hit Algemene vervolgens Toetsenborden te vinden).

Je kunt ook kiezen voor Tekst Vervanging van dezelfde submenu te openen, tik op de plus-toets, en open vervolgens een hoofdletter “I” als de woordgroep en een kleine “i” als de snelkoppeling en tik vervolgens op de Opslaan knop.

Update: Nou, zou je niet weten dat het, net nadat we gepubliceerd op deze post, Apple geduwd iOS 11.1.1, dat beweert om dit op te lossen autocorrectie probleem.

Achterblijvende prestaties

Altijd een back-up voordat u een reset uitvoert. Afbeelding: Screenshot

iOS 11 werkt op alle apparaten de weg terug naar de eerbiedwaardige iPhone 5S, en het kan zijn dat de update zorgt ervoor dat uw telefoon te vertragen tot een crawl: Dat is zeker waar een groot aantal gebruikers melden.

Het goede nieuws is dat iOS 11.1 blijkbaar snelheden alles een beetje, hoewel u misschien niet ooit terug te keren naar het snappiness van iOS-10.

Om te proberen en claw back sommige prestaties, je kunt wat ruimte op uw apparaat (tik op iPhone Opslag of iPad-Opslag onder Algemeen in Instellingen), of een volledige back-up en voer een volledige factory reset.

Besturing Music player werkt niet

Sommige gebruikers melden problemen met het krijgen van Spotify te spelen mooi met de afspeelknoppen op het iOS-11 Control Center, en in dit geval lijkt het een app-update is alles wat je nodig hebt om alles weer te werken.

Gebruikers hebben gemeld dat het probleem verdwijnt met de vernieuwde Spotify-app voor iOS. In sommige gevallen, het opnieuw opstarten van de telefoon en een volledig verwijderen en vervolgens opnieuw installeren Spotify vanaf nul nodig was.

Het is een herinnering die soms bugs in apps zal worden de oorzaak van uw iOS-11 ellende. Deze moet geleidelijk verdwijnen naarmate er meer ontwikkelaars push updates voor het nieuwe besturingssysteem.

Slechte levensduur van de batterij

iOS kunt u ter plaatse van de grootste batterij van daders. Afbeelding: Screenshot

Zoals altijd, de iOS-update heeft geleid tot klachten van de slinkende levensduur van de batterij. In theorie, elke opeenvolgende iOS 11 update moet het verlichten van de batterij afvoer problemen een beetje verder, als Apple de code optimaliseert en verbetert u de efficiëntie op apparaten oud en nieuw. Het controleren op software-updates en breng ze zo snel als ze verschijnen. Vergeet niet om uw apps bijwerken, want ontwikkelaars zullen het optimaliseren van hun eigen code om te spelen leuk met iOS 11.

Anders dan dat, je bent te vertrouwen op de gebruikelijke batterij tips: maak gebruik van de Modus voor Laag stroomverbruik onder de Batterij in Instellingen, zet de helderheid van het scherm, zet je telefoon in de slaapstand sneller (Display En de Helderheid in de Instellingen), en zo verder.

Wi-fi en Bluetooth niet worden uitgezet

Dit is een feature, geen bug, Apple zou vertellen—die toggle switches voor wi-fi en Bluetooth in de nieuwe Control Center niet echt schakel wi-fi en Bluetooth uit als je zou verwachten. In plaats daarvan, ze gewoon de verbinding verbreken vanaf elke wi-fi-en Bluetooth-verbindingen u bent verslaafd. De werkelijke radio ‘ s in uw telefoon zijn nog steeds op, op zoek naar nieuwe verbindingen en het verspillen van meer levensduur van de batterij dan strikt noodzakelijk is.

Om daadwerkelijk schakel wi-fi en Bluetooth is uitgeschakeld, moet u hoofd naar Instellingen en gebruik de schakelaars in de wi-fi – en Bluetooth – menu ‘ s. Als u snel opnieuw de verbindingen, die je zou kunnen gebruiken in de vliegtuigmodus knop in het Control Center, die werkt zoals geadverteerd.

De verkeerde antwoorden in de Rekenmachine

Vertrouw niet op de Rekenmachine. Afbeelding: Screenshot

Dit is een raar: De iOS-11 Calculator af en toe spuugt de verkeerde antwoorden, blijkbaar, want het kan niet registreren op een toets drukt snel genoeg. Probeer het doen van 1+2+3 om te zien als je 6 (het juiste antwoord) of 24 (1+23).

Er is niet veel dat je kunt doen behalve rustig zitten en wachten tot Apple met de uitrol van een oplossing. Gezien het feit nauwkeurige antwoorden van de ingebouwde calculator is iets telefoon eigenaren zijn gekomen voor lief nemen, zouden we verwachten dat de correctie al vrij snel.

In de tussentijd, kan je gewoon bij Google (of Bing) uw bedragen, of het overschakelen naar een gratis alternatief van een third-party ontwikkelaar, zoals Calcbot.

Apps bevriezen of crashen

Tal van rapporten zijn gekomen in de iOS-11 waardoor apps te blokkeren en de crash, dat is vrij veel te verwachten wanneer er een nieuwe versie van iOS rollen rond. Als het verwijderen en opnieuw installeren van de nieuwste versie van de app niet de bug oplossen, dan bent u waarschijnlijk zitten wachten op Apple of de ontwikkelaar iets aan te doen.

Er zijn een paar belangrijke punten op te merken: ten Eerste, iOS 11 ten slotte afgesloten ondersteuning voor 32-bits apps, die kan worden waarom een oudere app werkt niet op alle (als een van uw apps worden getroffen door de verandering, moet je een bericht op het scherm te zeggen dus).

Ten tweede, iOS bevat bijgewerkte afbeeldingen en video genaamd HEIF en HEVC. Deze kunnen de oorzaak zijn van problemen met foto-apps in het bijzonder, tot ze bijgewerkt om ondersteuning voor nieuwe formaten—en kunt u ze uitschakelen tijdelijk door te gaan naar Instellingen en tikken Camera, Indelingen, en de Meeste Compatibel.

Krakende audio problemen

Soms moet je rustig zitten en wachten op een fix. Afbeelding: Screenshot

Als u al met krakende audio problemen met de iPhone 8 of de iPhone 8 Plus je bent niet alleen—een aantal gebruikers hebben gemeld dat het intermitterende probleem.

Dit is er een die een Apple-update moeten zijn opgelost, althans in theorie. De iOS 11.0.2 upgrade opgenomen een specifieke oplossing voor nieuwe telefoons die werden met de krakende audio probleem tijdens gesprekken, evenals een aantal andere bug-pletten van patches.

Als frustrerend zoals het is, soms moet je rustig zitten en wacht tot Apple in te halen met de bugs—de Apple Support forums kan u helpen uit te werken of uw problemen met anderen gedeeld.

Weet van meer problemen of oplossingen hebben we niet vermelden? Laat het ons weten hieronder.

SHARE