8 Irriterende iOS 11 Problemer og Hvordan man skal Håndtere Dem

44
Bilde: Gizmodo

Oppdatere din iDevice til nyeste versjon av iOS får du de nyeste funksjonene og den beste sikkerheten beskyttelse, men det kan også føre med seg en slew av feil og problemer. Siden dens løslate, iOS 11 har forårsaket utallige problemer, så her er en enkel referanse guide til noen av sakene du kan være at du ser og hva du kan gjøre med dem.

Rapporter tyder på at iOS-11 er en spesielt feil versjon av Apples mobil-OS, så det er ingenting du kan gjøre om noen av problemene. Men hei, her er en start.

Å skrive “jeg” autocorrects til “A”

I en av de merkeligste iOS 11 bugs vi har sett, for enkelte brukere å treffe en “jeg” umiddelbart autocorrects det til en “A”, etterfulgt av en merkelig symbolet.

Det er ikke klart nøyaktig hvorfor dette skjer for noen mennesker—kanskje er det noe som har gått haywire med autokorrektur AI—men Apple jobber med å løse problemet. Før den ruller ut, kan du prøve å slå av autokorrektur via Auto-Korreksjon oppføring i Innstillinger (trykk General deretter Tastatur for å finne det).

Du kan også velge Tekst-Erstatning fra samme undermeny, trykk på pluss-knappen, og deretter skrive inn en stor bokstav “jeg” som et uttrykk og en liten “jeg” som snarvei, og trykk deretter på Lagre – knappen.

Oppdatering: Vel, ville ikke du vet det, like etter at vi publiserte dette innlegget, Apple presset iOS 11.1.1 oppdateringen, som utgir seg for å fikse dette autokorrektur problemet.

Svak ytelse

Ta alltid en sikkerhetskopi før du tilbakestiller systemet. Bilde: Skjermdump

iOS 11 fungerer på enheter og helt tilbake til den ærverdige iPhone 5S kan det være at oppdateringen forårsaker telefonen til å bremse ned til en gjennomgang: Det er sikkert hva et betydelig antall brukere rapporterer.

Den gode nyheten er at iOS-11.1 tilsynelatende hastigheter på alt opp litt, selv om du kanskje ikke noensinne vil komme tilbake til snappiness av iOS-10.

For å prøve å klore tilbake noen resultater, kan du fjerne noen plass på din enhet (pek på iPhone Lagring eller iPad Lagring under Generelle Innstillinger), eller gjøre en full backup, og deretter må du gjøre en fullstendig tilbakestilling.

Music player-kontroller som ikke fungerer

Noen brukere rapporterer om problemer med å få Spotify til å spille fin med avspillingsknapper på iOS-11 Control Center, og i dette tilfellet ser det ut en oppdatering for en app er alt du trenger for å få alt til å fungere igjen.

Brukere har rapportert at problemet forsvinner med oppdatert Spotify-appen for iOS. I noen tilfeller, restarte telefonen og fullstendig slette og deretter installere Spotify fra bunnen var nødvendig.

Det er en påminnelse om at noen ganger feil inne apps vil være årsaken til din iOS-11 woes. Disse bør gradvis forsvinne som flere utviklere push-oppdateringer for det nye operativsystemet.

Dårlig batterilevetid

iOS lar deg oppdage den største batterilevetid lovbrytere. Bilde: Skjermdump

Som alltid, iOS-oppdatering har ført til klager av minkende batterilevetid. I teorien, for hver nye iOS-11 oppdateringen skal lindre batteriet tappes problemer litt videre, som Apple, optimaliserer du koden og forbedrer effektiviteten på enheter gamle og nye. Fortsett å sjekke for programvareoppdateringer, og bruke dem så snart de dukker opp. Ikke glem å oppdatere apper også, som utviklere vil være å optimalisere egen kode for å spille fin med iOS 11.

Annet enn at, du er å stole på vanlig batteri-tips—gjør bruk av en Modus med Lavt Strømforbruk under Batteriet i Innstillinger, må du skru ned lysstyrken for displayet ved å sette telefonen i hvilemodus mer raskt (Display Og Lysstyrke i Innstillingene), og så videre.

Wi-fi-og Bluetooth-ikke slå av

Dette er en funksjon, og ikke en bug, Apple ville fortelle deg—de vippebrytere for wi-fi-og Bluetooth-i den nye Control Center trenger faktisk ikke slå wi-fi og Bluetooth til av, som du ville forvente. I stedet, de bare kobler du fra hvilken wi-fi-og Bluetooth-tilkoblinger du er koblet opp til. Den faktiske radioer inne i telefonen er fortsatt på jakt etter nye forbindelser og å kaste bort mer batteritid enn det som er strengt nødvendig.

Å faktisk bryter wi-fi og Bluetooth til av, må du hodet inn i Innstillingene og bruke vippebrytere i wi-fi – og Bluetooth – menyer. Hvis du trenger å raskt tilbakestille tilkoblinger, kan du bruke flymodus knapp på kontrollpanelet Center, som fungerer som annonsert.

Feil svar i Kalkulatoren

Ikke stol på Kalkulatoren. Bilde: Skjermdump

Dette er en merkelig ett: iOS 11 Kalkulator noen ganger spytter ut feil svar, angivelig fordi det ikke kan registrere tastetrykk fort nok. Prøv å gjøre 1+2+3 for å se om du får 6 (rett svar) eller 24 (1+23).

Det er ikke mye du kan gjøre med dette, bortsett fra sit tight og vente på at Apple til å rulle ut en fix. Vurderer nøyaktige svar fra den innebygde kalkulatoren er noe telefonen eiere har kommet for å ta for gitt, ville vi forvente at den reparasjonen ganske snart.

I mellomtiden, du kan bare Google (eller Bing) din summer, eller bytte til et gratis alternativ fra en tredjepartsutvikler som Calcbot.

Apps fryser eller krasjer

En rekke rapporter har kommet i iOS 11 forårsaker apps å fryse og crash, som er ganske mye til å være forventet når en ny utgave av iOS ruller rundt. Hvis avinstallere programvaren og installere den nyeste versjonen av appen ikke fikse feilen, da er du trolig fast venter på enten Apple eller utbygger å gjøre noe med det.

Det er et par viktige punkter å merke seg om: for det Første, iOS 11 til slutt slå av støtte for 32-biters programmer, som kan være grunnen til en eldre app ikke fungerer i det hele tatt (hvis noen av dine programmer som er berørt av endringen, skal du se en melding på skjermen som sier det).

For det andre, iOS inneholder oppdatert bilde og video formater kalt HEIF og HEVC. Disse kan være årsaken til problemer med foto-apps i særdeleshet, til de er oppdatert for å støtte nye formater—du kan deaktivere dem midlertidig ved å gå til Innstillinger og trykke Kameraet, Formater, og Mest Kompatible.

Knitrende lyd problemer

Noen ganger har du å sitte tett og venter på en løsning. Bilde: Skjermdump

Hvis du har vært å ha knitrende lyd problemer med iPhone 8 eller iPhone 8 Pluss-så du er ikke alene—en rekke brukere har rapportert den tilbakevendende problem.

Dette er en som en Apple-oppdateringen skal ha faste, i hvert fall i teorien. IOS 11.0.2 oppgradere med en spesiell løsning for nye telefoner som var å ha den knitrende lyd problem under samtaler, samt en rekke andre bug-squashing flekker.

Så frustrerende som det er, noen ganger vil du bare nødt til å sitte stramt og vente på Apple å fange opp med feil—Apple Support fora kan hjelpe deg med å finne ut om dine problemer er delt med noen andre.

Vet av flere problemer eller fikser vi ikke nevner? La oss få vite nedenfor.

SHARE