7 Måder at Bruge Din Fritid Smartphone Tid Produktivt

36
Foto: Adam Clark Estes/ Gizmodo

At stå i kø på pizza sted, du har et par minutter til at dræbe, så du stirrer ned på din telefon, og fyre op. Snarere end at bladre igennem en lang liste af åndsforladt tweets eller matchende juvel farver op mod hinanden, kan du faktisk bruge den tid produktivt.

1) Lær noget nyt

Billede: Duolingo

Apps som Duolingo og Memrise, sætte et komplet sæt af udenlandske langualearning værktøjer i din lomme. Et væld af sprog læring apps er tilgængelige, men hvad vi kan lide ved de to navnlig er de lader dig synke ned i og ud af øvelserne, og sæt dig små udfordringer, som du kan sætte kryds ud for hver dag.

Bortset fra sprog, noget du kan læse om på nettet, eller se en video på YouTube, du kan lære på telefonen (men naturligvis kan du ikke øve klaver eller jonglere klubber, mens du er på farten). En anden idé er at finpudse færdigheder, du allerede har, ved at se nye videoer om kodning for eksempel, eller fange op på indlæg om de nyeste tricks til madlavning i køkkenet.

2) Give noget tilbage

Billede: Donere Et Foto

Du kan bruge din fritid smartphone tid til at hjælpe andre mennesker så godt. Donere et Foto, fra Johnson & Johnson, kan du donere op til et foto en dag (ethvert billede, du ønsker at tage) for at hæve $1 per billede for din valgte årsag. Velgørenhed Km fungerer på lignende måde er det kun dig, gang, løb, cykel eller med bestemte afstande for at låse op for de penge, som du kan derefter direkte til en af en liste over på forhånd udvalgte velgørende organisationer.

Du er faktisk ikke at tjene penge ud af luft fra disse apps—i de fleste tilfælde de penge er allerede blevet rejst, og der blev doneret andre steder, men ved at interagere med den app, som du hjælpe med til at beslutte, hvor det går. Give 2 Velgørenhed beder om en placering af data i vende tilbage, og pings du med lejlighedsvise undersøgelser, men igen, du kan hæve penge bare ved hjælp af telefonen, og vælg så, hvordan at penge bliver brugt.

3) Hjælpe videnskab

Billede: Folding@Home

Forskere kan bruge telefonens processorkraft og din hjerne til at hjælpe med at tygge gennem komplekse problemer—Folding@Home fra Sony og Stanford University, for eksempel, bruger den ekstra regnekraft på din Android-telefon til at studere protein folding, en proces, der er afgørende for vores forståelse af sundhedsmæssige problemer, som Ebola og Alzheimers. Du behøver faktisk ikke at gøre noget.

Der er masser af andre muligheder. Secchi forvandler din telefon til en fytoplankton måling værktøj, så du kan hjælpe forskerne en overvågning af ændringer i den marine fødekæde, mens MyShake er udviklet af UC Berkeley og bruger din telefon til at registrere jorden rystelser, oplæsninger, der er derefter ført tilbage i en global database, og kan i sidste ende bruges til at forbedre jordskælv afsløring.

4) at Forbedre dit velbefindende

Billede: Headspace

Du kan også bruge din fritid smartphone nedetid at hjælpe dig selv. Meditation apps som Headspace og Ro, og som er specielt designet til at bruges på telefoner, så uanset hvor kort vindue af tid til rådighed, kan du få dig selv i en bedre sindsstemning ved at følge et par øvelser, før du vender tilbage til verden.

5) at Udvide din horisont

Billede: Pocket Casts

Vi har allerede talt om at lære nye færdigheder via telefonen, men der er en anden nært beslægtet mulighed, som er at udvide din viden i almindelighed. I stedet for at fyre op i en meningsløs puzzle spil, hoved til den Wikipedia-artiklen i dag, for eksempel, eller måske lære et nyt ord hver dag gennem den Dictionary.com apps. Gå læse mundrette sammendrag af vigtige non-fiction bøger via Blinkist.

6) Fange op på din læsning

Billede: Instapaper

Der er aldrig tid nok i dag til at læse alt, hvad du ønsker at læse—eller måske er der, hvis du fange op på din læsning på bussen, eller lige før sengetid, eller mens du venter på børnene for at blive klar. For den mest grundlæggende indhente erfaring, kan du blot bogmærke artikler i din browser på skrivebordet, skal du installere den mobile version af samme browser på din telefon og synkronisere links over.

Hvis du ønsker en løsning, der er en smule mere poleret, Pocket og Instapaper har været at hjælpe tid for de fattige folk fange op på stillinger i år, så de er begge meget dygtige muligheder for at installere på din telefon. Hvis du er en tung Kindle-bruger, kan du overveje at få Kindle app, der er oprettet på din smartphone, så godt du kan synkronisere din læsning position med din fysiske ereader og gøre fremskridt uanset hvor du er.

7) vær kreativ

Billede: Skitsebog

Endelig, du kan erstatte, at sind-bedøvende spil eller sociale medier fodre med noget, der får din hjerne fyring i stedet vælge noget kreativt du nyde, uanset om det er at skrive, tegne, lave musik, optagelse af fotos, eller noget andet, og få fat i en app, der lader dig gøre det på din telefon. Du har fået et væld af muligheder at vælge fra, fra Ulysses til at skrive til SketchBook for tegning.

Naturligvis er nogle kreative bestræbelser er bedre egnet til de små mobile skærme end andre, men du bør være i stand til at finde en måde at udøve din fantasi, selvom sin blot et par minutter. Du kan hurtigt trække sig sammen nogle lyde med Auxy eller Figur, for eksempel, og få dine kreative saft flyder med din telefon, selv hvis du ikke kommer til at bryde ind på hitlisterne med de endelige resultater.

SHARE