34 Nieuwe Functies van Uw Favoriete Apps Toegevoegd Die Je niet in de gaten

31
Afbeelding: Gizmodo

Het is niet gemakkelijk bijhouden met alle functies in uw favoriete apps, met tientallen updates met bakken naar beneden uit de app-store van je keuze elke week. Slechts in het geval dat u niet met behulp van uw apps om hun volledige potentieel, hier zijn 34 introduceerde onlangs trucs en tools die u misschien niet hebben gespot nog.

1) Stel meerdere bestemmingen in Uber

Kunt u nu meer dan een drop-off (of pick-up) punt in de Uber app als je het krijgen van een taxi op de Waar Te zijn? doos vervolgens de plus-icoontjes aan de rechterkant om toe te voegen het stopt u nodig hebt (u kunt maximaal twee extra exemplaren).

2) feedback te Krijgen als een renner in Uber

Een andere Uber update geduwd aan de bestuurderszijde laat ze geven meer gedetailleerde feedback over de problemen met de renners, zoals de stiptheid of de schoonmaak. Als je als renner voor de tag twee keer in een maand, u wordt gewaarschuwd over.

3) Verkennen AR met uw Bitmoji in Snapchat

Als u hebt ingesteld voor een Bitmoji in Snapchat, het onlangs kreeg enkele augmented reality bevoegdheden. Richt je camera op een plat oppervlak, tik ergens op het scherm en veeg door de lenzen te vinden onder de AR Bitmoji degenen.

4) Verf de hemel in Snapchat

Verblijf met Snapchat en de wonderen van augmented reality, als je met je camera op een scène die is voorzien van een blok van hemel en maken een foto, als je op een veeg door uw filters zie je die voor het veranderen van het licht en de sfeer.

5) Voeg polls om je Verhalen in Instagram

Feedback krijgen van je Instagram-volgers door het toevoegen van een poll in een Verhaal—neem een foto en een poll verschijnt als een van de sticker opties. Merk op dat alle stemmen zijn openbaar en kunnen worden gezien door iedereen die toegang heeft tot het Verhaal.

6) kom dichterbij met Superzoom in Instagram

in aanvulling op polls, je kan nu een Superzoom effect aan elk van uw Verhalen, en het verschijnt als een nieuwe camera-optie tussen Boomerang en Terugspoelen. Gewoon de opname start en de app zorgt voor het zoomen, met geluidseffecten.

Beeld: Instagram

7) Herbeleef uw jeugd in Spotify

Als u geen aandacht te besteden aan het startscherm op Spotify, u hebt gemist een nieuwe auto-gegenereerd afspeellijst Uw Time Capsule van Spotify. Het speelt muziek geplukt uit uw tieners—terug-wanneer de muziek echt iets betekende.

8) Speelt de tracks met Google-Assistent in Spotify

Spotify werkt nu overal waar Google-Assistent kan worden gevonden, zodat u kunt zeggen: “OK Google, spelen Spotify” op uw Google Startpagina luidspreker of een Android telefoon (zorg ervoor dat voor het instellen van de Spotify link in de Google Home app eerst).

9) eten Bestellen in Facebook

Al dat Nieuws Feed scrollen heb je honger? Nu kunt u eten bestellen in de Facebook-app, via het Eten Bestellen optie in het hoofdvenster Verkennen menu—een aantal partners zijn aangemeld, inclusief EatStreet en Delivery.com.

10) het inzamelen van geld op je verjaardag op Facebook

Facebook weet alles over u, zoals uw verjaardag, en een paar weken voor de grote dag zie je nu een optie in het Nieuws-Feed, om te beginnen een fundraiser voor de grote gebeurtenis, met een keuze van zo ‘ n 750.000 non-profitorganisaties.

11) het Tonen van je werk in Dropbox

Dropbox maakt het eenvoudiger om een portefeuille te creëren met de toevoeging van een nieuwe $19.99/maand-plan: Dropbox Professional. Hiermee kunt u het beheer van een uithangbord van uw werk, baan, die heeft gezien wat, en de gebruikelijke 1TB boost aan online opslag.

12) Vrije schijfruimte in Dropbox

Ook in de Professionele (en Business) niveau is Smart Sync, een nieuwe functie die slaat al uw bureaublad bestanden in de cloud, maar kunt u ze openen als ze de lokale bestanden. Klik-rechts op een bestand of map in Windows of macOS.

13) meer Zeggen op Twitter

Nieuws van deze functie is waarschijnlijk verscheen op de radar al, maar niet iedereen heeft toegang tot het nog: 280 tekens voor je tweets in plaats van 140, zo heb je nog meer ruimte om het spoor tegen het langzame verval van de beschaving.

14) Zie wat er nu gebeurt in Twitter

Twitter is ook het uitproberen van een nieuwe Nu Gebeurt vak boven aan de tijdlijn op Android en iOS, die samen de groepering van de tweets en hashtags over iets wat nu gebeurt (zoals een sportevenement) voor een gemakkelijke toegang in de app.

15) Skip de intro ‘ s in Netflix

Als je hebt gezien dat Oranje is het Nieuwe Zwart intro slechts één keer te veel, je wilt profiteren van de nieuwe Skip Intro knop op Netflix—kijk uit voor het naar beneden in de rechterbenedenhoek van het scherm als een episode begint.

16) Kies uw eigen avontuur in Netflix

Sommige van de kinderen geeft in Netflix kunnen nu gespeeld worden als een kies uw eigen avontuur spel op iOS of smart-Tv ‘ s, waar jongeren zijn in staat om te kiezen van de verhaallijnen en de resultaten die ze willen zien. Probeer de Gelaarsde kat in het Boek voor starters.

17) Verwijderen van verzonden berichten in WhatsApp

Zei iets wat je niet zou moeten hebben? De nieuwe Verwijderen voor Iedereen een optie in WhatsApp kun je de scrub iets van het gesprek: Tik en houd het bericht ingedrukt en tik vervolgens op het prullenbak-pictogram en kies vervolgens Verwijderen voor iedereen.

Afbeelding: Screenshot

18) het Delen van je locatie in real-time in WhatsApp

Het delen van locaties is beschikbaar in WhatsApp voor een tijdje, maar nu kunt u delen van een voortdurend bijgewerkt, real-time verslag op van uw verblijfplaats met een van uw contacten. Tik op de bijlage icoon, vervolgens de Locatie te doen.

19) Verzenden podcasts van de Sonos-speakers in de Pocket Casts

Een van de meest populaire podcasting apps die er zijn, Pocket Casts werkt nu met Sonos-speakers en software, maar de functie is nog in beta: ga naar het Muziek-gedeelte Services in uw Sonos-apps te vinden.

20) Spelen podcasts op het web met Pocket Casts

Ook nieuw in de Pocket Casts is een radicale vernieuwing van de web player, die synchroniseert uw podcasts met wat voor mobiele apps die u hebt geïnstalleerd. De update voegt een betere afspeellijst tools, een donkere modus, en een hoop andere verbeteringen.

21) Check out uw vrienden smaken in de Apple Music

Apple app verbeteringen zijn meestal gekoppeld aan de nieuwe iOS-versies van de cursus, en met iOS 11 Apple Muziek krijgt een aantal extra sociale ontdekking functies. Ga naar de Voor U tab om vrienden te vinden, te volgen en je eigen profiel.

22) Zet je muziek op uw home-scherm in de Apple Music

Apple Muziek bestaat ook op Android en deze versie werd onlangs vernieuwd met een nieuwe die Onlangs zijn Afgespeeld widget voor je home-scherm. Het doet niet veel naast het geven u snel toegang tot uw muziek, maar het is een handige optie te hebben.

23) Antwoord slimmer in Gmail

Je kan het goed merken als je gebruik maakt van Gmail veel, maar Slimme Antwoorden nu een pop-up op de bodem van e-mails op Android-en iOS—ze kunnen helpen u snel en bondig macht via uw postvak in record tijd.

24) het Installeren van de officiële add-ons binnen Gmail

Google heeft zojuist opende de deuren op een nieuwe Gmail-Add-ons te slaan, en terwijl de keuze van het moment is vrij schaars (Trello en Asana zijn hier), deze plugins passen naadloos in de web client en Android app voor het toevoegen van extra functies.

25) Voeg tekeningen toe in Apple Mail

Als voor Apple ‘ s standaard mobiele e-mailclient, een van de nieuwe functies die kwam met iOS 11 is de optie om tekeningen te maken in je bericht. Lange druk in een bericht, vind het Invoegen Tekening optie, en start creatief aan de slag.

26) Slepen en neerzetten van objecten in Apple Mail

Ook toegevoegd aan Apple Mail—evenals veel andere apps in de iOS-11—is de mogelijkheid om te slepen en neerzetten van tekst en afbeeldingen in berichten. Houd een afbeelding of een blok van geselecteerde tekst en het tilt-up klaar voor herpositionering.

27) Vragen (en antwoorden) vragen over plaatsen in Google Maps

Google Maps biedt een ton van informatie over plaatsen, maar als er iets ontbreekt, kunt u nu een vraag stellen op een plaats in de details van de kaart. Google Maps ook af en toe gevraagd om vragen te beantwoorden over de plaatsen die je hebt bezocht.

28) een parkeerplaats te Vinden waar je heen gaat in Google Maps

Google Maps zal nu om een parkeerplaats te vinden voor je, als je op Android en je bent op weg naar een van de 25 steden in de VS ondersteunde tot nu toe. De optie verschijnt in de routebeschrijving kaart, en mag uitrol op grotere schaal snel.

Afbeelding: Google

29) in de rechter rijstrook in Apple Maps

Hier is een nieuwe functie die het mogelijk maken dat u de schakelaar terug naar Apple Maps, ongeacht mapping app die je op dat moment gebruikt—de app geeft je nu rijbaanbegeleiding zodat u precies weet waar u bent bedoeld om in vreemde steden.

30) de Zoom met een hand in Apple Maps

Apple Maps is eindelijk volgde de voorsprong van Google Maps om u te laten zoom met een hand in plaats van twee, wanneer u onderweg bent. Dubbele tik en houd ingedrukt op de kaart en schuif vervolgens met uw vinger (of duim) omhoog of omlaag over het scherm.

31) Lees de artikelen hoger in Google Chrome

Elke browser de moeite waard een kijkje heeft een read-it-later-functie en Google Chrome voor iOS onlangs toegevoegde een: Open het menu, tik op de knop Delen en Lezen Later verschijnt. Je Leest Lijst verschijnt dan in de hoofd-app menu.

32) Download artikelen in Google Chrome

Over op Android, Google Chrome kunt u de bookmark sites of download ze in hun geheel. Open de app-menu en tik op het pictogram downloaden op de top te redden van de hele site, of druk lang op een koppeling voor het downloaden van die pagina.

33) Stoppen krijgen bijgehouden in Safari

Een van de centrale functies komt met iOS-11 was een anti-tracking optie in Safari, genaamd Voorkomen dat Cross-Site Tracking onder Safari in Instellingen. Het voorkomt ad-netwerken van het opbouwen van een profiel op u over meerdere sites.

34) Automatisch in-Reader in Safari

De rommel-vrije Reader in Safari voor iOS kan nu automatisch worden toegepast op specifieke sites of voor alle locaties—druk lang op de Reader pictogram in plaats van erop te tikken om de opties voor het huidige site.

SHARE