10 Trucs om Jezelf een Google Pixel 2 Master

35
Afbeelding: Gizmodo

Oh pakte een glanzende nieuwe Google Pixel 2 of Pixel 2 XL heb je? Niet had om terug te wijten aan het scherm of audio problemen? Willen om een beetje dieper graven in de leuke mogelijkheden die beschikbaar zijn op Google ‘ s eigen-merk smartphone? Nou, je bent op de juiste plaats—hier zijn 10 trucs om meer te doen met je Pixel 2 of Pixel 2 XL telefoon.

1) Zie je Nu het Spelen van de geschiedenis

Afbeelding: Screenshot

Je hebt ongetwijfeld gemerkt dat de Pixel 2 telefoons hebben een ingebouwde, Shazam-style music recognition functie die wordt weergegeven op het vergrendelingsscherm (u kunt in-of uitschakelen door te gaan naar Instellingen, Beveiliging & locatie, en het scherm te Vergrendelen voorkeuren).

U kunt meer doen: een greep van Nu Spelen van de Geschiedenis van Google Play, en je hebt een gearchiveerde lijst van alle nummers die zijn geïdentificeerd. De app is gratis te gebruiken en laat je de lancering van de nummers in uw keuze van de muziek speler.

2) het Configureren van het In een Oogopslag widget

Rechts boven aan het beginscherm wordt een Pixel-exclusief In een Oogopslag widget toont details over het weer, komende afspraken, en meer.

U krijgt een beperkt aantal aanpassingsmogelijkheden met deze widget. Druk lang op een leeg deel van het beginscherm kies vervolgens Thuis-Instellingen en In een Oogopslag, waar vindt u opties voor de agenda en verkeersinformatie. Helaas kunt u niet uitschakelen voor nu, of verplaatsen, of het echt veel doen met het—tenzij u de installatie van een alternatieve launcher.

3) Zet de altijd-op het display

Afbeelding: Screenshot

De altijd-op-display is voorzien dat de Pixel 2 telefoons beschikken over is netjes, maar niet per se blij met alle tijd—en het heeft een impact, zij het lichte, op levensduur van de batterij.

U kunt de monochrome widget alleen weergegeven wanneer u de lift-up van uw telefoon, of schakel deze in totaal. Ga naar Instellingen, Display, Advanced, en dan Omgevings-display—er zijn hier opties voor het weergeven van info til uw telefoon, tikt u tweemaal op het scherm, en als er nieuwe meldingen binnenkomen.

Schakelen alle schakelaars uit te schakelen om de altijd-op het display in een altijd-uit weer te geven. Ziet u nog steeds meldingen met een druk op de power-toets.

4) Neem de controle over HDR+

Het geheime ingrediënt in de HDR – + – modus op de Pixel 2 wat doet de camera zich onderscheiden van de massa, maar als je denkt dat je het beter weet dan de algoritmen van Google, kunt u de functie uitschakelen of instellen op handmatig activeren.

Misschien houd je niet van het effect van HDR+ produceert, of misschien wilt u een bepaalde look voor uw foto ‘ s zonder software help—vanuit de Camera-app op de menu-toets (drie horizontale lijnen, boven, links), vervolgens op Instellingen, vervolgens op Geavanceerd. Stel de HDR – + – schakelaar Op on om een HDR+ optie op de sluiter van de camera het scherm.

Tik op nieuwe knop en u kunt handmatig schakelen met de HDR+ – of uit te schakelen voor elke afbeelding. De optie label “HDR” + “aan” is eigenlijk een auto-modus, terwijl de “HDR+ enhanced” dwingt de HDR+ tech te worden gebruikt.

5) Zet De Motie Foto ‘ S

Afbeelding: Screenshot

Sprekende foto ‘trucs op de Pixel 2 en Pixel 2 XL, je gaat te willen om een rond te spelen met de Motion Foto’ s zijn, die zelfs een beetje van de video rond elke module (net als Apple ‘s Live Foto’ s).

Als u op de Bewegende Foto ‘ s-pictogram aan de bovenkant van de sluiter van de camera het scherm (het is de cirkel in het midden) kunt u de functie instellen op aan, uit of auto—vermoedelijk die laatste optie alleen een clip als de omstandigheden gunstig zijn, hoewel we nog niet in staat geweest om definitief figuur dit uit de een of andere manier.

Deze beelden bekijken in Google Foto ‘ s en je krijgt een low-res video clip naast de high-res afbeelding. Tik op de motie-knop aan de bovenkant voor het inschakelen of uitschakelen van het afspelen van video.

6) Plaats de Google-Assistent

Als je een Pixel gebruiker dan bent u waarschijnlijk een Google-Assistent gebruiker, de lancering van de Assistent-app met een druk op de zijkanten van het apparaat of een lange druk op de Home-knop.

U kunt kiezen voor een andere assistent-als u wilt—in het bijzonder Cortana, maar ook andere apps kunnen worden toegevoegd aan de lijst in de toekomst. Als je eenmaal hebt geïnstalleerd Cortana, ga naar Instellingen, Apps en meldingen, Geavanceerde, Standaard apps, en Helpen & voice input. Raak de Assist-app knop aan om te selecteren uw Microsoft of Google helper.

Hiermee schakelt u de Actieve Edge (samendrukbare zijden) launcher, maar het betekent Cortana komt wanneer u lange druk op de Home-knop, klaar om uw vragen te beantwoorden.

7) het Ontgrendelen van de donkere modus

Afbeelding: Screenshot

De Pixel heeft een verborgen donkere modus die u kunt activeren, maar het is niet erg gemakkelijk te vinden en niet alles bieden in de manier van customization opties, althans voor het moment.

Te krijgen op het, alleen van toepassing een donkere achtergrond met een lange druk op een leeg deel van het beginscherm en tik op de Achtergronden. De Prachtige marmeren onder de Levende universum rubriek zal doen, een roterende foto van de Aarde vanuit de ruimte.

Hey presto, de app drawer en snelle instellingen in het deelvenster donker. Niet alles verandert al, en uw meldingen en app Instellingen blijven hetzelfde uitzien.

8) kunt u de kleuren display

We zijn niet van plan om wade te diep in de kleur en de verzadiging van de discussie die er over de hele Pixel telefoons van nu, maar we geven u een paar tips voor het wijzigen van de weergave-eigenschappen als ze je niet aanstaan.

Hoofd naar Instellingen, vervolgens op Weergave en vervolgens Geavanceerd, en kom je langs een Levendige kleuren switch—zet deze op te krijgen kleuren die minder natuurlijke, maar levendiger. Een nieuwe optie zal binnenkort worden toegevoegd aan de Pixel 2 telefoons om de kleurverzadiging te verhogen verder, volgens Google, dus kijk uit voor die.

Dit wordt Android, een third-party ontwikkelaar heeft stapte in te helpen: Oreo Colorizer kun je een breder kleurengamma op Pixel-2. Geen root nodig, maar moet u de installatie van een app van buiten de Google Play Store, die in Oreo is afgehandeld wanneer u probeert en het openen van een APK.

9) de kracht van Google Lens

Afbeelding: Screenshot

Nu beschikbaar op de Pixel 2 telefoons en uit te rollen over de oorspronkelijke Pixels, Google Lens toont enkele van Google ‘ s nieuwste image recognition AI.

Het leeft in Google Foto ‘ s, niet de Camera-app—open een foto, tik op de kleine Lens knop naar beneden op de bodem, en de app probeert om te bepalen wat het beeld is van en geven u enkele nuttige tips over wat te doen. Gebruik het om tekst te herkennen (zoals adressen), de plaatsen, de illustraties en de media (zoals covers voor boeken en films).

Als Google de Lens werkt zoals de bedoeling is, kan je wat extra web links voor gerelateerde zoekopdrachten gerelateerde afbeeldingen, enzovoort. Als het splash-schermen benadrukken, de software is nog in de vroege stadia van nu.

10) het Verkennen van de Pixel-ized Google app

Als u bent verhuisd naar het Pixel van stock Android, weet je dat je kunt veeg naar rechts in het home-scherm om naar een stack van informatie van de kaarten verstrekt door Google, het is in wezen de Google app werkt in combinatie met uw launcher.

Op Pixel Android, dat is in feite de nieuwe stock Android nu, de Google-app werkt net iets anders. Tik op de knop met de pijl op de balk aan de bovenkant zie je alle beschikbare sneltoetsen, van coffeeshops naar de spellen die je kunt spelen met de Google-Assistent.

Ook krijgt u vier secties langs de onderkant: Huis (met een lijst van relevante info kaarten), Aanstaande (kaarten met betrekking tot de zeer nabije toekomst), Zoeken (precies wat het klinkt als) en Recente (uw recente activiteit). Het is een geweldige showcase voor alles wat de Pixel telefoons kunnen doen, dankzij de nieuwste Android-Oreo-update en met alle extra toeters en bellen.

SHARE