Hvorfor Du Trenger ikke en iPhone X—Eller Andre Dyre Nye Telefonen

25
Article preview thumbnail

iPhone X Alternativer: Gode Telefoner Til Folk Som ikke Ønsker å Tilbringe $1,000

Hvis du er blant de mange mennesker som finner eye-vanning $999 prislappen på den nye iPhone X…

Les mer Les

Moto G5 Pluss, for eksempel, har en god hevder å være den beste økonomiske telefonen av året. For mindre enn $300, får du en dyktig Snapdragon 625 prosessor, en 5,2-tommers 1,920 x 1.800 pixel skjerm, og en sjenerøs 4GB RAM—det er den samme mengden RAM som du finner i for eksempel Samsung Galaxy S8.

Vi prøver ikke å late som om det er ingen merkbar forskjell i ytelse mellom de ulike telefonen nivåer, fordi det er, men om det faktisk er verdt prisen markup er et annet spørsmål. Når er siste gang du våget seg utenfor slike WhatsApp og Twitter til å gjøre noe som virkelig presset telefonens maskinvare?

Flaggskipene er ikke nyskapende i fjor

Pixel 1, fortsatt en fin telefon. Bilde: Google

I de fleste tilfeller, fjorårets flaggskip er fortsatt i salg—hvis du ønsker å treffe refurb og eBay markedet så du kan gå enda lenger tilbake i tid. Er det 2017 versjoner bedre? Ja. Av alle så mye? Nei, egentlig ikke.

Vurdere dette: $550+ 7 iPhone kan gjøre alt $1000+ iPhone X kan, bortsett fra lade trådløst og låse opp telefonen med ansiktet. Oh, og skjermen er litt mindre og rammer er litt tykkere. Det er $450 verdt av forskjellen i pris for to funksjoner som du kanskje ikke finner alle som nyttig likevel.

Alternativt kan du prøve å plukke ut forskjellene mellom det bakovervendte kameraet på Samsung Galaxy S7 og tilsvarende på Samsung Galaxy S8. Vi vil gi deg en anelse—det er ikke noen, lagre for noen litt smartere image processing triks tilgjengelig på den nye modellen. Begge disse telefonene har en 12-megapiksler, f/1.7 snapper med optisk bildestabilisering.

Dette er slik markedet er nå: Et lite vanntetting her, en liten trådløs lading det, kan en støte opp i hastighet. Mens det er ingen tvil om Pixel 2 er en bedre telefon enn den opprinnelige Piksel, sistnevnte vil koste deg $100 for mindre, har et større batteri, og kommer med en hodetelefonutgang.

Prisene holder stigende

Få din cash ut for iPhone X. Bilde: Alex Cranz/Gizmodo

Du har uten tvil lagt merke til at iPhone-X starter på $1000, mens Samsung Galaxy S8+ vil sette deg tilbake på minst $825, og Google Pixel 2 XL er knyttet på $850 mark.

De er ganske bratt priser, og trenden bare synes å gå én vei. Det har vært en lang tid siden et flaggskip telefon dukket opp fra det store navn produsenter som var priset betydelig under forventningene (Nexus 5, noen?).

Det er dine penger, selvsagt, men du kan velge å beholde gjeldende telefonen og bruke som $1000 på en helt ny laptop, eller kjøpe en flybillett til å, du vet, hvor som helst i verden. Eller kanskje du kan kjøpe (nesten) tre jævlig iPhone SE telefoner.

De høye prisene ville bli litt lettere å magen hvis mid-range-telefoner ut var det bare et kort stykke bak, men det er ikke tilfelle. For eksempel, du kan plukke opp svært anstendig Nokia 6 med stock Android for under $300, SIM-gratis. Med hvert bestått år, valg av billigere, bedre verdi telefoner blir bredere.

Du vil ikke gå glipp av programmer eller oppdateringer

iOS 11, ikke en iPhone X eksklusive. Bilde: Apple

Som vi har nevnt ovenfor, en rekke forbedringer til årets flaggskip er kosmetisk—i form av programvaren på styret, og de appene som du kan kjøre, de er nesten identiske til mid-range telefoner og flaggskipene av fjoråret. iOS-11, for eksempel, vil kjøre på alt fra iPhone 5S og fremover, Instagram-app for iOS vil kjøre på hvilken som helst enhet som kan håndtere iOS-9.0, og så videre.

Over på Google siden av gjerdet, Android har et godt omtalte problemet med fragmentering, men tatt i betraktning at alle Google apps-oppdateringen separat fra OS, det er ikke som en stor en avtale som du kan forestille deg. Android i seg selv er nå i utgangspunktet en haug av underliggende protokoller og innstillinger overskriften ny funksjon i Android 8.0 Oreo er å være i stand til å slumre varsler, så de av dere som er på 6.0 og 7.0 er ikke glipp av for mye.

Å være tydelig, det er bedre å være på den nyeste OS-oppdateringer, og appene dine kommer til å bli kjappere på nyere maskinvare, men poenget er at disse forskjellene blir mindre og mindre med hver runde av flaggskip lanseres.

Kanskje er du fortsatt kommer til å splurge på iPhone X og virkelig gjøre mest mulig ut av den nye trådløs lading har Apple introdusert dette året. Eller kanskje du allerede er i kjærlighet med din Samsung Galaxy S8 og se massevis av Netflix på flott vis. For de fleste av oss, men, den flaggskip appell bare ikke hva det pleide å være.

SHARE