Hvorfor Behøver Du ikke en iPhone, X—Eller Andre Dyre Nye Telefon

27
Article preview thumbnail

iPhone X Alternativer: Store Telefoner For Folk, Der ikke Ønsker at Tilbringe $1,000

Hvis du er blandt de mange mennesker, der finder det øje-vanding $999 pris på den nye iPhone X…

Læs mere Læs

Moto G5 Plus, for eksempel, har et godt krav på at være den bedste budget telefonen i år. For mindre end $300, vil du få en stand Snapdragon 625 processor, en 5.2-tommer 1,920 x 1.800 pixel skærm, og en generøs 4GB RAM—det er den samme mængde RAM som du vil finde i, sige, Samsung Galaxy S8.

Vi forsøger ikke at foregive, at der er nogen mærkbar forskel i performance mellem de forskellige telefon niveauer, fordi det er der, men om den rent faktisk er værd at den pris, markering, er et andet spørgsmål. Hvornår er sidste gang du har vovet sig uden for folk som WhatsApp og Twitter til at gøre noget, der virkelig skubbede telefonens hardware?

Flagskibene er ikke innovative år-til-år

Pixel 1, stadig er en fin telefon. Billede: Google

I de fleste tilfælde, sidste år ‘ s flagskibe er stadig til salg—hvis du ønsker at ramme refurb og eBay markedet, så kan du gå endnu længere tilbage i tid. Er det 2017 versioner bedre? Ja. Ved alle, at meget? Nej, egentlig ikke.

Overvej dette: $550+ iPhone 7 kan gøre alt $1.000+ X iPhone, kan, bortset fra afgift trådløst og låse din telefon med dit ansigt. Åh, og skærmen er en smule mindre og kanter er en smule tykkere. Det er $450 til en værdi af forskel i prisen for de to funktioner, som du måske ikke finder alle, at nyttige alligevel.

Alternativt kan du prøve at plukke ud af forskellene mellem de bagudvendt kamera på Samsung Galaxy S7 og tilsvarende på Samsung Galaxy S8. Vi vil give dig et fingerpeg om,—der er ikke nogen, bortset fra nogle lidt smartere billedbehandling tricks til rådighed på den nyere model. Begge disse telefoner er udstyret med en 12-megapixel, f/1.7 snapper med optisk billedstabilisering.

Dette er den måde, markedet er i dag: En lille imprægnering her, en lille trådløs opladning, så findes der en bule op i hastighed. Mens der er ingen tvivl om, Pixel 2 er en bedre telefon end den oprindelige Pixel, sidstnævnte vil koste dig $100 mindre, har et større batteri, og kommer med et hovedtelefonstik.

Priserne stiger

Få dine penge ud til iPhone X. Billede: Alex Cranz/Gizmodo

Du har uden tvivl bemærket, at iPhone X starter ved $1.000, mens Samsung Galaxy S8+ vil sætte dig tilbage på mindst $825, og Google Pixel 2 XL er bundet på $850 mark.

De er temmelig stejl priser, og udviklingen synes kun at være der går en vej. Det har været en lang tid siden, at et flagskib telefon dukkede op fra den store-name producenter, der var prissat væsentligt lavere end forventet (Nexus 5, anyone?).

Det er dine penge, naturligvis, men du kan vælge at beholde din nuværende telefon og bruge $1.000 på en helt ny bærbar computer, eller købe en flybillet til, du ved, hvor som helst i verden. Eller måske du kunne købe (næsten) tre freaking iPhone SE håndsæt.

De høje priser ville være lidt lettere at maven hvis mid-range telefoner ud var der kun en kort afstand bag, men det er ikke tilfældet. For eksempel, du kan afhente den meget anstændigt Nokia-6 med stock Android for under $300, SIM-fri. Med hvert år, valg af billigere, bedre værdi telefoner bliver bredere.

Du vil ikke gå glip af på apps eller opdateringer

iOS 11, ikke en iPhone X eksklusive. Billede: Apple

Som vi har nævnt ovenfor, en masse af forbedringer til dette års flagskibe er kosmetisk—i form af software ombord, og de apps, du kan køre, de er næsten identiske til mid-range håndsæt og flagskibene i gårsdagens. iOS 11, for eksempel, vil køre på alt fra iPhone 5S og fremefter, Instagram app til iOS vil køre på enhver enhed, der kan håndtere iOS 9.0, og så videre.

Over på Googles side af hegnet, Android har et meget omtalte problem med opsplitning, men i betragtning af, at alle Googles apps-opdateringen adskilt fra OS, er det ikke så stor en del som du måske forestiller dig. Android i sig selv er nu dybest set en masse af de underliggende protokoller og—indstillinger-overskriften ny funktion i Android 8.0 Oreo er at være i stand til at snooze-meddelelser—så de af jer, på 6.0 og 7.0 er ikke glip af for meget.

For at være klar, det er bedre at være på den seneste opdateringer af OS, og dine apps kommer til at være snappier på nyere hardware, men pointen er, at disse forskelle bliver mindre og mindre med hver runde flagskib lancerer.

Måske er du stadig kommer til at spendere på iPhone X og virkelig gøre mest muligt ud af det nye trådløse opladning har Apple indført dette år. Eller måske er du allerede i kærlighed med din Samsung Galaxy S8 og se et væld af Netflix på sin dejlige vise. For de fleste af os, selvom flagskib appel er bare ikke, hvad det plejede at være.

SHARE