Hvorfor Andre Mennesker ikke Kan Se Emojis og Hvordan for å Fikse Det

22
Bilde: Gizmodo

Vi har mer emojis på våre fingertupper enn noen gang før, men er dine venner, slektninger, kolleger og favoritt chatbots å se de fargerike tegneserie symboler du tror de ser? Det er flere ulike grunner til at emojis kan gå tapt i oversettelsen mellom programmer, enheter og plattformer, og her vil vi forklare hvordan du kan stoppe det fra å skje.

Første, noen emoji grunnleggende: Under emoji-tegn du ser på skjermer er Unicode-standarden, som er en måte å representere tekst og andre figurer som alle er enige om. Unicode angir grunnleggende emoji-symboler som er tilgjengelig, og deretter Apple, Google, Microsoft, Samsung, og uansett hvem tegne sin egen tolkning på topp—noe som er grunnen til en smiley ansikt ser annerledes på en Android-telefon enn det gjør på en iPhone.

Det er ikke et stort kommunikasjon problem hvis hamburger på skjermen er ikke det samme som hamburger på din venn skjermen, så lenge det er fortsatt en hamburger, og Unicode sørger for det. Bare vær oppmerksom når du skriver dine meldinger om at noen programvare beslutningstakere tolke emojis i ganske forskjellige måter.

For å legge til forvirring, appene er gratis å bruke emojis internt i en hvilken som helst måte de liker—så for eksempel, WhatsApp viser samme emojis på tvers av både Android og iOS. Som holder alt konsistent for WhatsApp brukere, men det gjør det vanskeligere å holde styr på emoji-design når apps er å gjøre sine egne valg.

Den beste ressursen for å sjekke om dette er Emojipedia, som selv varsler deg om en bestemt symbol ser drastisk forskjellige på ulike plattformer. For eksempel, sjekk ut de ulike stiler av emojis for innrammet bilde, shooting star, og pistol (som ser desidert leketøy-som på iOS).

Blokkert emojis

Bilde: Skjermdump

Du er sannsynligvis ikke kommer til å radikalt misforstår noen bare fordi en emoji ble trukket annerledes, men de virkelige problemene starter når emojis kan ikke vises i det hele tatt, og bare vises som tomme bokser eller noen andre nøytrale symbolet. (Forresten, hvis du trenger å finne ut hva et mysterium emoji er, @bitmoji Twitter-kontoen din kan fortelle deg.)

Disse boksene og spørsmålstegn vises fordi emoji-støtte på avsenderens enhet er ikke det samme som emoji-støtte på enheten av mottakeren. Det kan være to forskjellige Operativsystemer med ulike nivåer av Unicode-støtte; det kunne være en gammel klient app uten tilgang til nye emoji-symboler; det kan også være en utdatert tastatur app eller nettleser.

Selvfølgelig hvis du er tweeting ut en emoji-pakket budskap til millioner av mennesker, kan du ikke vite at de er alle bruker up-to-date programvare for å se på at tweet. Den eneste reelle alternativene for å unngå å bli misforstått er å ikke bruke emojis i det hele tatt, eller å falle tilbake til de gode gamle tekst-basert uttrykksikoner (ved hjelp av tegn for å representere din emojis), eller å holde seg til bare de mest grunnleggende emojis at omtrent hver plattform gjenkjenner.

Hvis du arbeider med en mindre gruppe av mennesker—barn, for eksempel—det er mye enklere å sørge for at alle er på en plattform som er opp til hastighet med den nyeste Unicode-standarder. Vanligvis, Unicode-oppdateringer vises en gang i året, med en håndfull nye emojis i dem, og det er da opp til de liker av Google og Apple for å oppdatere sine Operativsystemer tilsvarende. Når nye versjoner av Android og iOS er skjøvet ut, det er da emoji-bokser og spørsmålstegn plassholdere en tendens til å bli mer vanlig.

Det er som Unicode-støtte som er avgjørende hvis du ønsker din emojis å komme gjennom uten problemer, så hvis du er en tung bruker av mine bilder, så det kan hende du ønsker å gi råd til dine kontakter for å holde sine telefoner, datamaskiner, e-postklienter og annen programvare som up-to-date som mulig, for å holde tritt med deg.

SHARE