Hvorfor Andre Mennesker ikke Kan Se Din Emojis, og Hvordan man kan Løse Det

38
Billede: Gizmodo

Vi har fået mere emojis på vores fingerspidser end nogensinde før, men er dine venner, familie, kollegaer og foretrukne chatbots at se de farverige tegneserie symboler, du tror, de ser? Der er flere forskellige grunde til, at emojis kan få tabt i oversættelsen mellem apps, enheder og platforme, og her vil vi forklare hvordan man kan stoppe det fra at ske.

Første, nogle emoji grundlæggende: Under emoji-tegn, du ser på skærmen er Unicode standard, en måde at repræsentere tekst og andre tegn, som alle er enige om. Unicode sæt den grundlæggende emoji-symboler, der er til rådighed, og så er Apple, Google, Microsoft, Samsung, og hvem der ellers trække på deres egen fortolkning på toppen—hvilket er grunden til et smilende ansigt, der ser anderledes på en Android-telefon end den er på en iPhone.

Det er ikke et stort kommunikationsproblem, hvis hamburger på din skærm er ikke det samme som hamburger på din vens skærm, så længe det er stadig en hamburger, og Unicode gør sikker på, at. Bare være opmærksom på, når du skriver dine beskeder, at nogle software-producenter fortolke emojis i temmelig forskellige måder.

At bidrage til forvirringen, apps er gratis at bruge emojis internt, uanset på hvilken måde, de ønsker—så for eksempel, WhatsApp viser det samme emojis på tværs af både Android og iOS. Der holder alt i overensstemmelse til WhatsApp brugere, men det gør det sværere at holde styr på emoji design, når apps er at træffe deres egne valg.

Den bedste kilde til at følge op på dette er Emojipedia, som selv advarer dig, hvis et bestemt symbol, som ser væsentligt anderledes ud på forskellige platforme. For eksempel, tjek de forskellige stilarter af emojis for indrammet billede, shooting star og pistol (som ser decideret legetøj-ligesom på iOS).

Blokerede emojis

Billede: Screenshot

Du er sandsynligvis ikke vil radikalt misforstå nogen, bare fordi en emoji var tegnet forskelligt, men de reelle problemer med at starte, når emojis kan ikke blive vist på alle, og kun vises som tomme kasser eller nogle andre neutrale symbol. (Af den måde, hvis du har brug for at finde ud af, hvad et mysterium emoji er, @bitmoji Twitter-konto kan fortælle dig.)

Disse bokse og spørgsmålstegn vises på grund emoji støtte på afsenderens enhed er ikke det samme som emoji-support på enheden af modtageren. Det kunne være to forskellige Styresystemer med forskellige niveauer af Unicode-understøttelse; det kunne være en gammel klient app uden adgang til nye emoji-symboler; det kunne endda være en forældet tastatur app eller browser.

Selvfølgelig, hvis du er tweeting en emoji-pakket besked til millioner af mennesker, kan du ikke vide, at de er alle med up-to-date software til at kigge på det tweet. Den eneste reelle valg for at undgå at blive misforstået er ikke at bruge emojis på alle, eller til at falde tilbage til de gode gamle tekst-baseret humørikoner (ved hjælp af tegn til at repræsentere din emojis), eller at holde sig til kun de mest basale emojis, at næsten hver platform genkender.

Hvis du beskæftiger sig med en mindre gruppe af mennesker—dine børn, for eksempel—er det meget lettere at sikre, at alle er på en platform, der er på omgangshøjde med den nyeste Unicode-standarder. Typisk, Unicode-opdateringer vises en gang om året, med en håndfuld nye emojis i dem, og det er så op til folk som Google og Apple til at opdatere deres Styresystemer i overensstemmelse hermed. Når der kommer nye versioner af Android og iOS er skubbet ud, er, at når emoji-kasser og spørgsmålstegn pladsholdere tendens til at blive mere almindelige.

Det er, som Unicode support, der er afgørende, hvis du ønsker, at din emojis at komme igennem uden problemer, så hvis du er en tung bruger af de små billeder, så du måske ønsker at rådgive dine kontakter til at holde deres telefoner, computere, e-mail-klienter og anden software, som er up-to-date som muligt for at holde trit med dig.

SHARE