8 Irriterende iOS 11 Problemer, og Hvordan til at Håndtere Dem

30
Billede: Gizmodo

Opdatering af din iDevice til den nyeste version af iOS får du de nyeste funktioner og den bedste beskyttelse, men det kan også give en masse af de fejl og problemer. Siden dens udgivelse, iOS 11 har forårsaget utallige problemer, så her er en nem guide til nogle af de spørgsmål, du måtte se, og hvad du kan gøre ved dem.

Rapporter tyder på, at iOS 11 er et særdeles fejlbehæftet version af Apples mobile STYRESYSTEM, så der er intet du kan gøre ved nogle af de problemer. Men hey, her er en start.

At skrive “jeg” autocorrects til “A”

I en af de mærkeligste iOS 11 bugs, som vi har set, for nogle brugere at ramme en “jeg” øjeblikkeligt autocorrects det til Et “a” efterfulgt af et mærkeligt symbol.

Det er ikke klart, præcis hvorfor dette sker for nogle mennesker—måske noget er gået galt med autokorrektur AI—men Apple arbejder på en rettelse. Indtil der ruller ud, kan du forsøge at deaktivere autokorrektur via Auto-Korrektion træder i Indstillinger (hit GenereltTastaturer for at finde det).

Alternativt kan du vælge Tekst Erstatning fra den samme undermenu, tryk på plus-knappen, og indtast derefter et stort “jeg” som en sætning, og et lille “jeg” som genvej, og tap derefter på Gem – knappen.

Træg ydeevne

Altid en sikkerhedskopi, før nulstilling. Billede: Screenshot

iOS 11 arbejder på enheder hele vejen tilbage til den ærværdige iPhone 5S, og det kan være, at den opdatering, får din telefon til at bremse ned til en gennemgang: Det er helt sikkert, hvad en betydelig del af brugerne er rapportering.

De gode nyheder er, at iOS 11.1 tilsyneladende hastigheder alt lidt op, selvom du måske ikke nogensinde at komme tilbage til snappiness af iOS 10.

At prøve og klo tilbage nogle af de resultater, du kan klare noget plads på din enhed (tryk på iPhone Opbevaring eller iPad Opbevaring under Generelt i Indstillinger), eller lave en fuld backup, og derefter lave en fuldstændig nulstilling til fabriksindstillingerne.

Musikafspilleren fungerer ikke

Nogle brugere rapporterer problemer med at få Spotify til at spille pænt med afspilning knapper på iOS-11 Kontrol Center, og i dette tilfælde synes det, at en app opdatering er alt hvad du behøver for at få alt til at fungere igen.

Brugere har rapporteret, at problemet forsvinder med den nye Spotify-app til iOS. I nogle tilfælde genstarte telefonen og helt slette og derefter geninstallere Spotify fra bunden var nødvendigt.

Det er en påmindelse om, at der nogle gange fejl inde i apps vil være skyld i, at din iOS-11 elendighed. Disse bør gradvist forsvinde, efterhånden som flere udviklere tryk og opdateringer til det nye operativsystem.

Dårlig batterilevetid

iOS kan du se den største batteriets levetid lovovertrædere. Billede: Screenshot

Som altid, iOS-opdatering har ført til klager af svindende batteriets levetid. I teorien, hver på hinanden følgende iOS-11 opdatering skulle afhjælpe batteri afløb problemer lidt længere, som Apple optimerer koden og forbedrer effektiviteten på enheder, gamle og nye. Hold øje med software opdateringer og anvende dem, så snart de dukker op. Glem ikke at opdatere dine apps, som udviklere vil være at optimere deres egen kode til at spille pænt med iOS 11.

Andre end det, du er afhængig af at de sædvanlige batteri tips—gøre brug af Low Power Mode under Batteriet i Indstillinger, skru ned for skærmens lysstyrke, skal du sætte telefonen i slumretilstand hurtigere (Display & Lysstyrke i menuen Indstillinger), og så videre.

Wi-fi-og Bluetooth-sluk ikke

Dette er en feature, ikke en bug, Apple vil fortælle dig—dem vippekontakter til wi-fi-og Bluetooth i den nye kontrolcentral faktisk ikke kan slå wi-fi og Bluetooth til eller fra, som du ville forvente. I stedet, de er blot at afbryde dig, uanset wi-fi-og Bluetooth-forbindelser, du hooked op til. Den faktiske radioer inde i telefonen er stadig på udkig efter nye forbindelser og spilde mere batterilevetid, end det er strengt nødvendigt.

Til rent faktisk at skifte wi-fi og Bluetooth fra, skal du gå ind i Indstillingerne og bruge vippekontakter i wi-fi og Bluetooth – menuer. Hvis du har brug for hurtigt at nulstille forbindelser, kan du bruge airplane mode-knappen på Kontrol Center, der virker som annonceret.

Forkerte svar i Lommeregneren

Ikke har tillid til Lommeregneren. Billede: Screenshot

Dette er en underlig en: iOS 11 Lommeregner lejlighedsvis spytter den forkerte svar, tilsyneladende fordi det ikke kan registrere tastetryk hurtigt nok. Prøv at gøre 1+2+3 for at se, om du får 6 (det rigtige svar) eller 24 (som er 1+23).

Der er ikke meget du kan gøre ved denne ene undtagelse at sidde stramt og vente på Apple til at rulle ud af en rettelse. Overvejer præcise svar fra den indbyggede lommeregner er noget phone ejere er kommet til at tage for givet, at vi ville forvente fix temmelig snart.

I mellemtiden, du kan bare Google (eller Bing) dit beløb, eller skifte til et gratis alternativ fra en tredjepart udvikler, som Calcbot.

Apps fryse eller crashe

Talrige rapporter komme af iOS 11 forårsager apps til at fryse og gå ned, hvilket er ret meget, der kan forventes, når en ny udgave af iOS ruller rundt. Hvis afinstallation og geninstallation af nyeste version af den app ikke lave den fejl, så er du sikkert fast venter til enten Apple eller en udvikler til at gøre noget ved det.

Der er et par vigtige punkter at være opmærksom på selv: for det Første, iOS 11 endelig slukke støtte til 32-bit apps, som kan være grunden til at en ældre app ikke virker på alle (hvis nogen af dine apps, der er berørt af ændringen, bør du se en besked på skærmen, så at sige).

For det andet, iOS indeholder opdaterede billede-og video-formater, der kaldes HEIF og HEVC. Disse kan være årsag til problemer med foto apps i særdeleshed, indtil de er opdateret til at understøtte den nye formater—kan du deaktivere dem midlertidigt ved at gå til Indstillinger og trykke på Kamera, Formater, og Mest Kompatible.

Knitrende lyd problemer

Nogle gange er du nødt til at sidde stramt og vente på en løsning. Billede: Screenshot

Hvis du har været der knitrende lyd problemer med iPhone 8 eller iPhone 8, Plus så er du ikke alene—en række brugere har rapporteret, at den periodisk tilbagevendende problem.

Dette er en, som en Apple-opdateringen, skal have fast, i det mindste i teorien. IOS 11.0.2 opgradering omfatter en specifik løsning for nye telefoner, der havde den knitrende lyd problem under opkald, samt en række andre bug squashing patches.

Så frustrerende, som det er, nogle gange er du bare nødt til at sidde stramt og vente til Apple for at hamle op med de fejl—Apples Support-forum kan hjælpe dig med at finde ud af, om dine problemer er fælles med alle andre.

Kender flere problemer, eller rettelser, som vi ikke nævner? Lad os vide, nedenfor.

SHARE