34 Nye Funktioner til Dine Yndlings-Apps Tilføjede, At Du ikke Mærke

31
Billede: Gizmodo

Det er ikke nemt at holde op med alle funktionerne i din favorit-apps, med masser af opdateringer strømmer ned fra din app-butik valg hver uge. Bare i tilfælde af at du ikke bruger dine apps til deres fulde potentiale, her er 34 indført for nylig, tricks og værktøjer, som du måske ikke har opdaget endnu.

1) Angive flere destinationer i Uber

Du kan nu angive mere end én drop-off (eller afhentning) punkt inde i Uber-app, når du får en cab—tryk let på den , Hvor Til? boks derefter bruge plus-ikonerne til højre for at tilføje stopper du har brug for (du kan have op til to ekstra).

2) Få feedback som en rytter i Uber

En anden Uber opdatering skubbet ud på førerens side giver dem mulighed for at give en mere detaljeret feedback om problemer med ryttere, som punktlighed eller renlighed. Hvis du som rytter får samme tag to gange i en måned, vil du få besked om det.

3) Undersøge, om AR med din Bitmoji i Snapchat

Hvis du har oprettet en Bitmoji i Snapchat, det har for nylig fået nogle augmented reality beføjelser. Peg kameraet på en flad overflade, tryk et sted på skærmen, og stryg derefter gennem linser nedenunder til at finde de AR Bitmoji dem.

4) Male himlen i Snapchat

Opholder sig med Snapchat og de vidundere af augmented reality, hvis du peger kameraet på en scene, der omfatter en blok af himlen og tage et billede, mens du lader fingeren glide gennem dine filtre, som du vil se dem, for at ændre lys og stemning.

5) Tilføj stemmeurnerne for at dine Historier på Instagram

Få feedback fra dine Instagram followers ved at tilføje en afstemning i et Historie—tag et billede og en meningsmåling, der vises som en af de mærkat valg. Bemærk, at alle stemmer er offentlige og kan ses af alle, der har lov til at se Historien.

6) Komme tættere med Superzoom på Instagram

i tillæg til afstemninger, du kan nu tilføje et Superzoom virkning til en af dine Historier, og det ser ud som et nyt kamera, mulighed for at vælge mellem Boomerang og Tilbage. Bare begynde at optage og app ‘ en tager sig af zoom, med lydeffekter.

Billede: Instagram

7) Genopleve deres ungdom i Spotify

Hvis du ikke betaler opmærksomhed til startskærmen på Spotify, du kan have overset en ny auto-genereret afspilningsliste kaldes Din Time Capsule fra Spotify. Det spiller tunes plukket fra din teens—tilbage, når musikken virkelig betød noget.

8) Afspille spor med Google Assistent i Spotify

Spotify fungerer nu, hvor Google Assistant kan findes, så kan du sige: “OK, Google play, Spotify” på din Google Startside højttaler eller Android telefon (bare sørg for at indstille op til Spotify link i Google Startside app først).

9) For mad på Facebook

Alle, der News Feed scrolling fik du peckish? Du kan nu bestille mad inde i Facebook-app, der via den Bestille Mad indstilling i de vigtigste Udforske menu—en række samarbejdspartnere, der er tilmeldt, herunder EatStreet og Delivery.com.

10) til at Hæve penge på din fødselsdag på Facebook

Facebook ved alt om dig, herunder din fødselsdag, og et par uger før den store dag, vil du nu se en mulighed i News Feed til at starte en indsamling til de store lejlighed, med et udvalg af 750,000 non-profit.

11) Vise dit arbejde i Dropbox

Dropbox er at gøre det lettere at skabe en portefølje med tilføjelse af en ny $19.99/måned plan: Dropbox-Professionelle. Det lader dig styre et udstillingsvindue for dit arbejde, at spore, hvem der har set hvad, og den sædvanlige 1TB løft i online-lagring.

12) for at frigøre diskplads i Dropbox

Også i den Professionelle (og Virksomhed) tier er Smart Sync, en ny funktion, som gemmer alle dine desktop-filer i skyen, men kan du åbne dem, som om de er lokale filer. Højreklik på en fil eller mappe i Windows-eller macOS-at komme til det.

13) Sige mere i Twitter

Nyheder af denne funktion har formentlig vist på din radar allerede er, men ikke alle har adgang til det endnu: 280 tegn til dine tweets snarere end 140, så du har fået endnu mere plads til at skinne mod det langsomme fald i civilisation.

14) Se, hvad der sker nu på Twitter

Twitter er også en afprøvning af et nyt, der Sker Nu-boks i toppen af tidslinjen på Android og iOS, samle tweets og hashtags om noget, der sker lige nu (som en sportsbegivenhed) for nem adgang til inde i app ‘ en.

15) Spring introer i Netflix

Hvis du har set, at Orange er det Nye Sort intro bare en gang for meget, du vil ønsker at drage fordel af den nye Skip Intro-knappen på Netflix—ser ud til det nede i hjørnet af skærmen som en episode starter.

16) du kan Vælge dine egne eventyr i Netflix

Nogle af børnene viser i Netflix kan nu spilles som en vælge dine egne eventyr spil på iOS-eller smart Tv, hvor de unge mennesker er i stand til at vælge de historier og resultater, de ønsker at se. Prøv den bestøvlede kat i Bogen til at starte med.

17) Slet sendte beskeder i WhatsApp

Sagde noget, bør du ikke have? Den nye Slette for Alle mulighed for i WhatsApp lader dig krat noget fra samtalen: Tryk på og hold meddelelsen, tap derefter på ikonet papirkurv, og derefter vælge at Slette for alle.

Billede: Screenshot

18) for at Dele din placering i real-tid i WhatsApp

Deling af placering har været til rådighed i WhatsApp for et stykke tid, men nu kan du dele en konstant opdateret, real-time rapport om din færden med alle dine kontakter. Tryk på den vedhæftede fil-ikonet, og derefter Beliggenhed til at gøre det.

19) Send podcasts til Sonos højtalere i Pocket Casts

En af de mest populære podcast apps derude, Pocket Casts nu arbejder med Sonos højtalere og software, men funktionen er stadig i beta: Hoved til Musik Tjenester-sektionen i nogen af dine Sonos-apps for at finde det.

20) afspiller podcasts på nettet med Pocket Casts

Også ny i Pocket Casts er en radikal omlægning af den web-afspiller, der synkroniserer dine podcasts med, hvad er mobile apps, du har installeret. Opdateringen tilføjer bedre afspilningsliste værktøjer, en mørk tilstand, og en masse andre forbedringer.

21) Find ud af dine venners smag i Apple Musik

Apple app forbedringer er som regel bundet til nye iOS versioner af kurset, og med iOS 11 Apple Musik får nogle ekstra social opdagelse funktioner. Hoved til For Dig tab for at finde venner til at følge, og til at oprette din egen profil.

22) Sætter din musik på dit hjem skærmen i Apple Musik

Apple Musik også findes på Android, og denne version blev for nylig opdateret med en ny for Nylig Spillede widget til din startskærm. Det gør ikke meget ud over at give dig hurtig adgang til din musik, men det er en praktisk indstilling at have.

23) Svar smartere i Gmail

Kan du godt har bemærket dette, hvis du bruger Gmail en masse, men Smart Svar nu dukker op i bunden af e-mails på både Android og iOS—de kan hjælpe dig hurtigt og præcist, magt gennem din indbakke på rekord tid.

24) Installerer officielle add-ons i Gmail

Google har netop åbnet dørene på en ny Gmail-Add-ons butikken, og mens de valg i øjeblikket er temmelig sparsomme (Trello og Asana er her), disse plugins, der passer problemfrit ind i web-klienten og Android app til at tilføje ekstra funktioner.

25) Indsætte tegninger i Apple Mail

Som for Apple ‘ s standard mobil e-mail klient, en af de nye funktioner, der er kommet med iOS 11 blev mulighed for at oprette tegninger inde i dine beskeder. Langt tryk i en besked, skal du finde Indsæt Tegning mulighed, og begynde at få kreative.

26) Trække og slippe objekter i Apple Mail

Tilføjede også, at Apple Mail—samt en masse andre apps på iOS-11—er evnen til at trække og slippe tekst og billeder i beskeder. Tryk og hold på et billede eller en blok af udvalgte tekster, og det løfter sig klar til at flytte.

27) Spørge (og svar) spørgsmål om steder i Google Maps

Google Maps tilbyder et væld af oplysninger om steder, men hvis der mangler noget, nu kan du stille et spørgsmål fra et sted detaljerne på kortet. Google Maps har også ind imellem bliver du bedt om at besvare spørgsmål om steder du har besøgt.

28) med at Finde parkering, hvor du er på vej hen på Google Maps

Google Maps tilbyder nu at finde parkering til dig, hvis du er på Android, og du er på vej til en af de 25 AMERIKANSKE byer støttede så langt. Den indstilling vises i kørselsretningen-kort, og der bør rulle ud af mere meget snart.

Billede: Google

29) Komme i den rette vognbane i Apple Maps

Her er en ny funktion, der kan gøre dig til at skifte tilbage til Apple Maps, uanset kortlægning app, du bruger lige nu—app ‘ en giver dig nu lane vejledning, så du ved præcist, hvor du er meningen at være i mærkelige byer.

30) Zoom med den ene hånd i Apple Maps

Apple Maps har endelig fulgt de af Google Maps til at lade dig zoom med den ene hånd, snarere end to, når du er ude og omkring. Dobbelt tryk og hold på kortet, og derefter flytte din finger eller tommelfinger op eller ned på skærmen.

31) Læs artikel senere i Google Chrome

Enhver browser værd at se er en læs-det-senere har, og Google Chrome til iOS har for nylig tilføjet et: Åbn menuen, tryk på knappen Del, og Læse Senere vises. Din Læsning Liste og derefter vises i den primære app-menu.

32) Download artikler i Google Chrome

Over på Android, Google Chrome, kan du bogmærke websteder eller downloade dem i deres helhed. Åbn app-menuen, og tryk på download-ikonet øverst til at gemme hele webstedet, eller ved at trykke længe på et link for at hente den pågældende side.

33) Stoppe med at blive sporet i Safari

En af de overordnede funktioner, der ankommer med iOS 11 var en anti-tracking mulighed i Safari, kaldet Forhindre Cross-Site Tracking under Safari i Indstillinger. Det forhindrer annoncenetværk fra at opbygge en profil på dig på tværs af flere websteder.

34) kan Automatisk aktivere Læseren Se i Safari

Rod-gratis Reader Udsigt i Safari til iOS kan nu anvendes automatisk på bestemte websteder eller på tværs af alle steder—langt tryk på Læseren Udsigt ikon i stedet for at trykke det til at hente indstillinger for det aktuelle websted.

SHARE