34 Nye Funksjoner Dine Favoritt-Apps til At Du ikke Merker

29
Bilde: Gizmodo

Det er ikke lett å holde opp med alle funksjonene i din favoritt apps, med dusinvis av oppdateringer helle ned fra app store på valg hver uke. Bare i tilfelle du ikke bruker dine apps til sitt fulle potensiale, her er 34 nylig introdusert triks og verktøy som du kanskje ikke har oppdaget ennå.

1) Angi flere destinasjoner i Uber

Du kan nå angi mer enn én drop-off (eller pick-up) punkt inne i Uber-appen når du får en cab—trykk på Hvor Skal du? boksen da bruk pluss-ikonene til høyre for å legge til den stopper du trenger (du kan ha opp til to ekstra ones).

2) Få tilbakemeldinger som en rytter i Uber

En annen Uber oppdatering skjøvet ut på førersiden lar dem gi mer detaljert tilbakemelding på problemer med ryttere, som punktlighet, eller renslighet. Hvis du som en rytter få den samme koden to ganger i løpet av en måned, vil du bli varslet om det.

3) Utforske AR med din Bitmoji i Snapchat

Hvis du har satt opp en Bitmoji i Snapchat, er det nylig fått noen augmented reality krefter. Pek med kameraet på en flat overflate, trykker et sted på skjermen, og dra gjennom linser under for å finne AR Bitmoji seg.

4) Paint the sky i Snapchat

Bor med Snapchat og underverkene av utvidet virkelighet, hvis du peker med kameraet på en scene som inneholder en blokk av sky og ta et bilde, som du sveiper gjennom filtrene du vil se seg for å endre lys og stemning.

5) Legg til urnene for å Historiene dine på Instagram

Få tilbakemelding fra din Instagram-følgere ved å legge til en meningsmåling i en Historie—ta et bilde og en meningsmåling vises som en av de klistremerke valg. Vær oppmerksom på at alle stemmer er offentlig og kan sees av alle som er tillatt å vise Historien.

6) kom nærmere med Superzoom i Instagram

i tillegg til meningsmålinger, kan du nå legge til en Superzoom effekt til noen av dine Historier, og det ser ut som et nytt kamera valget mellom Boomerang og Bakover. Bare starte opptaket, og appen tar seg av zooming, med lydeffekter.

Bilde: Instagram

7) Gjenopplev ungdom i Spotify

Hvis du ikke betaler oppmerksomhet til Hjem-skjermen på Spotify, du kan ha gått glipp av en ny auto-generert spilleliste som heter Time Capsule-enheten fra Spotify. Det spiller låter plukket fra dine tenåringer tilbake når musikken virkelig betydde noe.

8) Spille av spor med Google Assistent i Spotify

Spotify fungerer nå, uansett hvor Google Assistent kan bli funnet, så du kan si “OK Google, spille Spotify” på Google Hjem høyttaler eller Android-telefon (bare sørg for å sette opp Spotify koblingen i Google Hjem-appen først).

9) For mat på Facebook

Alle som News Feed rulle fikk du sulten? Du kan nå bestille mat inne i Facebook-appen, via Bestille Mat alternativet i de viktigste Utforske meny—en rekke partnere er påmeldt, inkludert EatStreet og Delivery.com.

10) skaffe penger på bursdagen din i Facebook

Facebook vet alt om deg, inkludert din bursdag, og et par uker før den store dagen nå vil du se et alternativ i News Feed til å starte en innsamlingsaksjon for de store anledninger, med et utvalg av 750,000 non-profitt.

11) Vise frem ditt arbeid i Dropbox

Dropbox gjør det enklere å lage en portefølje med tillegg av en ny $19.99/måned plan: Dropbox Profesjonell. Den lar deg administrere en presentasjon av arbeidet ditt, spore hvem som har sett det, og de vanlige 1 TB økning i lagringsplass på nettet.

12) frigjør plass på Dropbox

Også i den Profesjonelle (og Bedrift) kjernekapitaldekning er Smart Sync, en ny funksjon som lagrer alle dine desktop filer i skyen, men gjør at du kan åpne dem som om de er lokale filer. Høyreklikk på en fil eller mappe i Windows eller macOS å få til det.

13) Si mer i Twitter

Nyheten om denne funksjonen har sannsynligvis dukket opp på radaren allerede, men ikke alle har tilgang til det ennå: 280 tegn for dine tweets snarere enn 140, slik at du har enda mer plass til tog mot langsom nedgang på sivilisasjon.

14) Se hva som skjer nå på Twitter

Twitter er også trialling et nytt Skjer Nå-boksen på toppen av tidslinjen på Android og iOS, gruppering sammen tweets og hashtags om noe som skjer akkurat nå (som en sportsbegivenhet) for enkel tilgang inne i appen.

15) Hoppe over den introer på Netflix

Hvis du har sett at Oransje er den Nye Black intro bare én gang for mange, vil du ønsker å dra nytte av den nye Skip Intro-knappen på Netflix—se opp for den ned i hjørnet av skjermen som en episode starter.

16) Velg ditt eget eventyr på Netflix

Noen av barna viser i Netflix kan nå spilles som en velge ditt eget eventyr spill på iOS eller smart Tv, der unge er i stand til å plukke de historier og resultater de ønsker å se. Prøv Puss i Reserve for startere.

17) Slett sendte meldinger i WhatsApp

Sa du noe du ikke burde ha? Den nye Slett for Alle alternativ i WhatsApp kan du skrubbe noe fra samtalen: Trykk på og hold meldingen, deretter trykker du på papirkurv-ikonet, og deretter velge å Slette for alle.

Bilde: Skjermdump

18) til å Dele posisjonen din i sanntid i WhatsApp

Deling av posisjon har vært tilgjengelig i WhatsApp for en stund, men nå kan du dele en kontinuerlig oppdatert, real-time rapport på hvor du er med alle dine kontakter. Ta hurtig på vedlegget ikonet, og deretter Stedet til å gjøre det.

19) Send podcaster, til Sonos-høyttalere i Lommen Kaster

En av de mest populære podcasting apps der ute, Pocket Kaster arbeider nå med Sonos høyttalere og programvare, selv om funksjonen er fortsatt i beta: Hode til Musikk-Tjenester i noen av din Sonos apper for å finne det.

20) Spiller av podcaster på internett med Lomme Kaster

Også nytt i Lommen Kaster er en radikal oppgradering av web player som skal synkronisere podcaster med det mobile apper du har installert. Oppdateringen legger til bedre spilleliste verktøy, en mørk modus, og en haug med andre forbedringer.

21) Sjekk ut dine venners smak i Apple Musikk

Apple app forbedringer er vanligvis knyttet til nye iOS-versjoner av kurset, og med iOS 11 Apple Musikken blir litt ekstra sosial oppdagelse funksjoner. Hode til For Deg-fanen for å finne venner til å følge og å sette opp din egen profil.

22) Sette musikken på din hjemme-skjermen i Apple Musikk

Apple Musikk også finnes på Android, og denne versjonen nylig ble oppdatert med en ny Nylig Spilt widget for din hjem-skjermen. Det gjør ikke mye foruten å gi deg rask tilgang til musikken, men det er et praktisk alternativ.

23) Svar smartere i Gmail

Du har kanskje lagt merke til dette om du bruker Gmail mye, men Smart Svar nå dukker opp på bunnen av e-poster på både Android-og iOS—de kan hjelpe deg raskt og konsist makt gjennom innboksen din på kort tid.

24) Installere offisielle add-ons inne i Gmail

Google har nettopp åpnet dørene på en ny Gmail-Add-ons store, og mens valg i øyeblikket er ganske sparsom (Trello og Asana er her), disse plugins passer sømløst inn i web-klient og Android app for å legge til ekstra funksjoner.

25) Sett inn tegninger i Apple Mail

Som for Apples standard mobil e-postklient, en av de nye funksjonene som kom med iOS 11 var muligheten til å lage tegninger inne meldingene dine. Trykk lenge på en melding, kan du finne det Sett Tegning alternativet, og begynner å bli kreative.

26) Dra og slipp objekter i Apple Mail

Det er også lagt til Apple Mail—samt en rekke andre apps i iOS 11—er evnen til å dra og slippe tekst og bilder i meldinger. Trykk på og hold et bilde eller en blokk av utvalgte tekst og det løfter opp klar for reposisjonering.

27) Be (og svar) for spørsmål om steder i Google Maps

Google Maps tilbyr massevis av informasjon om steder, men hvis det er noe som mangler, kan du nå stille et spørsmål fra et sted detaljene kort. Google Maps også noen ganger blir du bedt om å svare på spørsmål om steder du har besøkt.

28) Finne parkering der du kommer i Google Maps

Google Maps vil nå tilby å finne parkering for deg, hvis du er på Android og du er på vei til en av de 25 AMERIKANSKE byer støttet så langt. Alternativet vises i veibeskrivelse kort, og burde rulle ut mer allment snart.

Bilde: Google

29) finn riktig kjørefelt i Apple Maps

Her er en ny funksjon som kan gjøre deg slå tilbake-til-Apple-Kart fra hva kartlegging app du bruker akkurat nå—appen gir deg nå lane veiledning slik at du vet nøyaktig hvor du er ment å være på fremmede byer.

30) Zoom med én hånd i Apple Maps

Apple Maps har endelig fulgt føre til Google Maps lar deg zoome med én hånd, snarere enn to når du er ute og farter. Dobbel trykk og hold på kartet, og beveg deretter fingeren (eller tommelen) opp eller ned på skjermen.

31) Les artikler senere i Google Chrome

En hvilken som helst nettleser verdt en titt har er en lese-det-senere-funksjonen, og Google Chrome for iOS nylig lagt til: Åpne menyen, trykker du på Del-knappen, og Lese Senere vises. Leselisten din, vises deretter i de viktigste app-menyen.

32) for å Laste ned artikler i Google Chrome

Over på Android, Google Chrome kan du bokmerke nettsteder eller laste dem ned i sin helhet. Åpne app-menyen, og trykk på last ned-ikonet på toppen for å lagre hele nettstedet, eller langt trykk på en lenke for å laste ned denne siden.

33) Slutte å bli sporet i Safari

En av overskriften funksjonene som kommer med iOS 11 var en anti-sporing valg i Safari, kalt Hindre Cross-Site Sporing under Safari i Innstillinger. Det hindrer annonsenettverk fra å bygge opp en profil på deg på tvers av flere nettsteder.

34) Automatisk aktivere Leseren Vise i Safari

Det ryddig Leser Vise i Safari for iOS kan nå brukes automatisk på bestemte nettsteder eller på tvers av alle nettsteder—langt trykk på Skjermleser-View-ikonet snarere enn å trykke for å få opp alternativer for gjeldende område.

SHARE