34 Nya Funktioner Din Favorit-Appar till Att Du inte Märker

29
Bild: Gizmodo

Det är inte lätt att hänga med alla funktioner i din favorit-appar, med massor av uppdateringar hälla ner från app store val varje vecka. Bara i fall du inte använder dina appar till sin fulla potential, här finns 34 nyligen infört knep och verktyg som du kanske inte har upptäckt ännu.

1) Ställa in flera destinationer i Uber

Du kan nu ange mer än en drop-off (eller pick-up) punkt inuti Uber appen när du får en cab—tryck på Vart? rutan sedan använda plus ikonerna till höger för att lägga till de hållplatser som du behöver (du kan ha upp till två extra).

2) Få feedback som rider i Uber

En annan Über uppdateringen trycks ut på förarsidan låter dem ge mer feedback på problem med ryttare, som punktlighet eller renhet. Om du som ryttare att få samma kod två gånger i månaden, du blir informerad om det.

3) Utforska AR med din Bitmoji i Snapchat

Om du har satt upp en Bitmoji i Snapchat, det fick nyligen några augmented reality befogenheter. Peka med kameran på en plan yta, peka någonstans på skärmen, svep genom linserna under för att hitta det AR Bitmoji och kära.

4) Måla himlen i Snapchat

Bor med Snapchat och undrar om augmented reality, om du riktar kameran mot ett motiv som innehåller ett block av himlen och ta en bild, som du sveper genom ditt filter du ser och kära för att ändra ljus och atmosfär.

5) Lägg till valurnorna för att dina Berättelser på Instagram

Få feedback från din Instagram följare genom att lägga till en omröstning i en Berättelse—ta en bild och en enkät visas som en av de dekal alternativ. Observera att alla röster är offentliga och kan ses av vem som helst som är tillåtna att visa Historien.

6) kom närmare med Superzoom i Instagram

utöver enkäter, du kan nu lägga till en Superzoom effekt till någon av dina Berättelser, och det verkar som en ny kamera alternativ mellan Boomerang och Bakåt. Bara börja med inspelning och appen tar hand om zooma, med ljudeffekter.

Bild: Instagram

7) Återuppleva din ungdom i Spotify

Om du inte betalar uppmärksamhet till startsidan på Spotify, du kan ha missat en ny auto-genererade spellista som heter Din Time Capsule från Spotify. Det spelar låtar plockade från dina tonåringar—tillbaka när musiken verkligen betydde något.

8) Spela upp spår med Google Assistent i Spotify

Spotify fungerar nu var Google Assistant kan hittas, så att du kan säga “OK Google, spela Spotify” på ditt Google-Hem högtalare eller Android-telefon (se bara till att ställa in Spotify-länk i Googles Hem appen först).

9) Beställa mat på Facebook

Alla som nyhetsflöde rullning fick du sugen? Nu kan du beställa mat inne i Facebook-appen, via det För Mat alternativ i de viktigaste Utforska menyn—ett antal partners har anmält sig, däribland EatStreet och Delivery.com.

10) samla in pengar på din födelsedag på Facebook

Facebook vet allt om dig, inklusive din födelsedag, och ett par veckor innan den stora dagen du ska nu se ett alternativ i nyhetsflödet för att starta en insamling för de stora tillfällen, med ett urval av 750,000 icke-vinst.

11) Visa upp ditt arbete i Dropbox

Dropbox är att göra det enklare att skapa en portfölj med tillägg av en ny $19.99/månad plan: Dropbox Professionell. Det kan du hantera en presentation av ditt arbete, spåra vem som har sett det, och den vanliga 1TB öka i online-lagring.

12) frigör diskutrymme i Dropbox

Även i den Professionella (och Företag) nivå är Smart Sync är en ny funktion som lagrar alla dina desktop-filer i molnet men kan du öppna dem som om de är lokala filer. Höger-klicka på en fil eller mapp i Windows eller macOS till att få till det.

13) Säga mer i Twitter

Nyheter om denna funktion har förmodligen dykt upp på radarn redan, men inte alla har tillgång till det ännu: 280 tecken för dina tweets snarare än 140, så har du fått ännu mer utrymme att rasa mot den långsamma nedgången av civilisationen.

14) Se vad som händer nu i Twitter

Twitter är också att testa ett nytt Händer Nu är rutan längst upp på tidslinjen på Android och iOS, gruppera samman tweets och hashtags om något som händer just nu (som sportevenemang) för enkel tillgång inuti appen.

15) Hoppa över introt i Netflix

Om du har sett att Orange är det Nya Svarta intro bara en gång för mycket, du vill dra nytta av de nya Skip Intro-knappen på Netflix—se upp för det nere i hörnet på skärmen som en episod börjar.

16) Välj ditt eget äventyr i Netflix

Några av barnen visar på Netflix kan man nu spela som en välj ditt eget äventyr-spel på iOS eller smarta Tv-apparater, där ungdomarna har möjlighet att plocka berättelser och resultat som de vill se. Prova Mästerkatten i Boken till att börja med.

17) att ta Bort meddelanden som skickats i WhatsApp

Sa du något som du inte borde ha? Den nya Radera för Alla alternativ i WhatsApp kan du skrubba något från samtalet: Tryck på och håll kvar på meddelandet och knacka sedan på papperskorgen och sedan välja att ta Bort för alla.

Bild: Skärmdump

18) för att Dela din plats i real-tid i WhatsApp

Läge att dela med sig har funnits i WhatsApp för en stund, men nu kan du dela en ständigt uppdateras i realtid rapport på var du befinner dig med någon av dina kontakter. Tryck på ikonen för bilagan, då Läge att göra det.

19) Skicka poddsändningarna till en Sonos-högtalare i Pocket Casts

En av de mest populära podcast-appar ute, Pocket Casts nu fungerar med Sonos högtalare och program, även om funktionen är fortfarande i beta: Huvud till Musik-Tjänster, avsnitt i någon av dina Sonos-appar för att hitta den.

20) Spelar upp poddsändningar på webben med Pocket Casts

Också nytt i Pocket Casts är en radikal modernisering av den webb-spelare som synkroniserar dina poddsändningar med vad mobila appar som du har installerat. Uppdateringen lägger till bättre spellista verktyg, en mörk läge, och en massa andra förbättringar.

21) Kolla in dina vänners smak i Musik Apple

Apple app förbättringar är i allmänhet bundna till nya iOS versioner av kursen, och med iOS 11 Äpple Musik får lite extra social discovery funktioner. Bege dig till För att Du fliken för att hitta vänner att följa och att skapa din egen profil.

22) Sätt din musik på startskärmen i Apple Musik

Apple Musik som också finns på Android, och denna version har nyligen uppdaterats med en ny Nyligen Spelade widget för din startskärmen. Det behöver inte göra så mycket förutom att ge dig snabb åtkomst till dina låtar, men det är en praktisk möjlighet att ha.

23) Svar smartare i Gmail

Du kan mycket väl ha märkt det om du använder Gmail en hel del, men Smart Svar nu dyker upp längst ned i e-post på både Android-och iOS—de kan hjälpa dig att snabbt och kortfattat makt genom din inkorg på rekordtid.

24) Installera officiella tillägg inne i Gmail

Google har just öppnat dörrarna för en ny Gmail-Add-ons butik, och medan de val just nu är ganska gles (Trello och Asana är här), dessa plugins att passa perfekt in i web-klient och Android app för att lägga till extra funktioner.

25) Infoga ritningar i Apple Mail

Som för Apples standard för mobil e-postklient, en av de nya funktioner som kommit med iOS 11 var det alternativ för att skapa ritningar inne i dina meddelanden. Ett långt tryck på ett meddelande och hitta Sätt att Rita alternativ, och börja bli kreativa.

26) Dra och släppa objekt i Apple Mail

Även lagt till Apple Mail—liksom en hel del andra appar i iOS 11—är möjligheten att dra och släppa text och bilder i meddelanden. Tryck på och håll ner på en bild eller ett block av den markerade texten och lyfter upp dig redo för ompositionering.

27) Be (och svar) frågor om platser i Google Maps

Google Maps erbjuder massor av information om platser, men om något saknas, du kan nu ställa en fråga från en plats detaljer kortet. Google Maps också ibland uppmanas du att svara på frågor om platser du har besökt.

28) att Hitta parkering där du är på väg på Google Maps

Google Maps kommer nu att erbjuda för att hitta parkering för dig, om du är på Android och du är på väg till en av de 25 städer i USA som stöds så långt. Alternativet visas i vägbeskrivning kort, och ska rulla ut mer allmänt snart.

Bild: Google

29) Komma i rätt körfält i Apple Maps

Här är en ny funktion som kan göra att du växla tillbaka till Apple Kartor från vad kartläggning app som du använder just nu—appen ger dig nu lane vägledning så att du vet exakt var du är menad att vara i främmande städer.

30) Zoom med en hand i Apple Maps

Apple Maps har äntligen följt av Google Maps att låta dig zoom med en hand i stället för två när du är ute och omkring. Dubbeltryck och håll ned på kartan och flytta ditt finger (eller tumme) upp eller ned på skärmen.

31) Läs artiklar senare i Google Chrome

Alla webbläsare som är värt en titt har en läsa-det-senare-funktionen, och Google Chrome för iOS har nyligen lagt ett: Öppna menyn, tryck på knappen Dela, och Läsa Senare visas. Din läslista sedan visas i den största app-menyn.

32) Ladda ner artiklar i Google Chrome

Över på Android, Google Chrome kan du bokmärka webbplatser eller ladda ner dem i sin helhet. Öppna app-menyn och tryck på download-ikonen för att spara hela webbplatsen, eller tryck länge på en länk för att ladda ner den sidan.

33) att Sluta få spåras i Safari

Ett av de centrala funktioner som anländer med iOS 11 var en anti-tracking-alternativ i Safari, som kallas Förhindra Cross-Site Spårning under en Safari i Inställningar. Det hindrar annonsnätverk från att bygga upp en profil på dig på flera platser.

34) Automatiskt möjliggöra för Läsaren att Se i Safari

Den trasselfri Läsaren Läser i Safari för iOS kan nu tillämpas automatiskt på specifika webbplatser eller på alla områden—ett långt tryck på Läsaren Visa ikon, snarare än att trycka på den för att få upp alternativ för den aktuella platsen.

SHARE