10 Triks for å Gjøre Deg til et Google-Pixel 2 Master

23
Bilde: Gizmodo

Oh plukket opp en skinnende ny Google-Pixel 2 eller Pixel 2 XL gjorde du? Ikke nødt til å returnere den på grunn av tv-en eller lyd problemer? Ønsker å grave litt dypere inn i de ryddig funksjoner som er tilgjengelige på Google ‘ s eget merke smarttelefon? Vel, har du kommet til rett sted—her er 10 triks for å gjøre mer med dine Pixel 2 eller Pixel 2 XL telefonen.

1) Se Spiller Nå historie

Bilde: Skjermdump

Du har uten tvil lagt merke til Pixel 2 telefoner har et innebygd, Shazam-stil musikk anerkjennelse funksjonen som vises på den låste skjermen (du kan slå det på eller av ved å gå til Innstillinger, Sikkerhet og beliggenhet, og Låse skjermen preferanser).

Du kan gjøre mer selv: Få tak i Spiller Nå-Historie fra Google Play, og du har en arkivert liste over alle sanger som har blitt identifisert. Appen er gratis å bruke og lar deg starte sanger i ditt valg av musikk spiller også.

2) Konfigurere den På et Øyeblikk widget

Høyre øverst på startskjermen er en Piksel-eksklusivt På et Øyeblikk-widget som viser været detaljer, kommende avtaler, og mer.

Du får et begrenset antall tilpasningsmuligheter med denne widgeten. Trykk lenge på en tom del av hjem-skjermen velg deretter Hjem Innstillinger og På et Øyeblikk, hvor du finner alternativer for kalender-hendelser og trafikkinformasjon. Dessverre kan du ikke slå den av for nå, eller plassere det på nytt, eller virkelig gjøre mye med det—med mindre du installerer et alternativ launcher.

3) Slå av alltid-på-skjerm

Bilde: Skjermdump

Alltid på skjerm er at Pixel 2 telefoner kan skilte med er pen, men ikke nødvendigvis velkommen hele tiden—og det har en effekt, om enn svak, på batteriets levetid.

Du kan ha den svart-hvitt-widget bare dukker opp når du løfter opp telefonen, eller slå funksjonen helt av. Gå til Innstillinger, Display, Avansert, og deretter Ambient display—det er muligheter som er her for å vise informasjon når du løfter telefonen, dobbelt-trykke på skjermen, og når nye meldinger kommer inn.

Veksle alle den slår seg av for å slå alltid-på-skjerm til en alltid av skjermen. Du kan fortsatt se varslinger med et trykk på power-knappen.

4) Ta kontroll over HDR+

Den hemmelige saus på innsiden av HDR – + – modus på Pixel 2 er det som gjør sitt kamera skiller seg ut fra mengden, men hvis du tror du vet bedre enn Googles algoritmer, kan du deaktivere funksjonen eller sette den til manuelt.

Kanskje du ikke liker effekten HDR+ produserer, eller kanskje du vil lage en særlig se på bildene dine uten hjelp i programmet—fra Kamera-app, trykker du på menu-knappen (tre horisontale linjer, øverst til venstre), trykk deretter Innstillinger, deretter Avansert. Veksle HDR – + – bryteren til På for å få en HDR – + – alternativet på kameraets lukker skjermen.

Ta hurtig på at ny-knappen, og du kan manuelt slå HDR+ av eller på for hvert bilde. Alternativet merket “HDR – +” er faktisk en auto-modus, mens “HDR+ enhanced” – styrker HDR – + – tech, til å bli brukt.

5) Deaktivere Bevegelse Bilder

Bilde: Skjermdump

Vi snakker om foto triks på Pixel 2 og Pixel 2 XL, du kommer til å ønske å ha en spille rundt med det Bevegelige Bilder-funksjonen, som fanger opp en liten bit av video rundt hver snap (akkurat som Apples Live-Bilder).

Hvis du trykker på det Bevegelige Bilder-ikonet på toppen av kameraets lukker skjermen (det er sirkulære i midten) du kan angi at funksjonen er på, av, på eller auto—antagelig det siste alternativet bare fanger opp en klipp hvis forholdene ligger til rette, selv om vi ikke har vært i stand til å definitivt finne ut av dette på en eller annen måte.

Se på disse bildene i Google Bilder, og du får en lav-res videoklipp sammen med high-res bilde. Ta hurtig bevegelse-knappen øverst for å aktivere eller deaktivere video avspilling.

6) Erstatte Google Assistent

Hvis du er en bruker Pixel da er du sannsynligvis en Google-Assistent bruker, lanserer den lærerassistent-app med en klemme på sidene av enheten, eller et langt trykk på Home-knappen.

Du kan velge å bruke en annen assistent hvis du vil—spesielt Cortana, selv om andre apper, kan bli lagt til listen i fremtiden. Når du har installert Cortana, gå til Innstillinger, Apps og varsler, Avansert, Standard-apper, og Bistå & taleinndata. Trykk Hjelpe app – knappen for å velge Microsoft eller Google hjelper.

Dette deaktiverer Aktiv Kant (squeezable sider) launcher, men betyr at Cortana kommer opp når du langt trykk på Home-knappen, klar til å svare på dine spørsmål.

7) Låse opp den mørke modus

Bilde: Skjermdump

Pixel har en skjult mørk modus, kan du aktivere, men det er ikke veldig lett å finne, og det tilbyr ikke noe i veien for tilpasning, i hvert fall for tiden.

For å få til det, bare bruke en mørk bakgrunn med et langt trykk på en tom del av startskjerm og trykk på Bakgrunner. Den Fantastiske marmor under den Levende universet overskriften vil gjøre, en roterende bildet av Jorden fra verdensrommet.

Vips, app skuff og rask innstillinger-ruten gå mørke. Ikke alt endrer seg selv, og dine meldinger og Innstillinger-appen bli å se det samme.

8) Fikse vise farger

Vi kommer ikke til å kaste seg ut for dypt inn i den farge og metning debatt som skjer rundt Pixel-telefonene akkurat nå, men vi kan gi deg et par tips for å endre egenskaper for skjerm hvis de ikke er til din smak.

Hode til Innstillinger, deretter Vises deretter Avansert, og du kommer over en Levende farger slå—slår denne på for å få farger som er mindre naturlig, men mer levende. Et nytt alternativ vil snart bli lagt til Pixel 2 telefoner for å øke fargemetningen videre, ifølge Google, så se opp for det.

Dette blir Android, en tredjeparts utvikler har steppet inn for å hjelpe så godt: Oreo Colorizer kan du lage et bredere fargespekter på Pixel 2. Ingen rot er nødvendig, men du må tillate installasjon av en app fra utenfor Google Play-Butikken, som i Oreo håndteres når du forsøker å åpne en APK.

9) Tappe inn i kraft av Google Linse

Bilde: Skjermdump

Tilgjengelig nå på Pixel 2 telefoner og rulle ut over den opprinnelige Punkter, Google Objektiv viser frem noen av Googles nyeste bildet anerkjennelse AI.

Den lever i Google Bilder selv, ikke Kamera-app—åpner et bilde, trykker du på den lille Linsen knappen nede på bunnen, og appen prøver å finne ut hva bildet er av og gi deg noen nyttige tips om hva du skal gjøre neste. Bruk den til å gjenkjenne tekst (for eksempel adresser), steder, kunstverk, og media (som dekker bøker og filmer).

Hvis Google Objektivet fungerer som tiltenkt, kan du få noen ekstra web-lenkene for relaterte søk, relaterte bilder, og så videre. Som splash screens understreke, programvaren er fortsatt i en tidlig fase akkurat nå.

10) Utforske Pixel-ized Google app

Hvis du har flyttet til Pixel fra lager Android, vet du at du kan sveipe til høyre fra startskjermen for å få til en bunke med kort informasjon levert av Google, er det egentlig den Google-app som arbeider i tandem med startprogrammet.

På Pixel-Android, som er effektivt det nye lager Android nå, Google app fungerer på en litt annen måte. Trykk på pil-knappen i menyen øverst for å se alle de tilgjengelige hurtigtastene, fra nærliggende kaffebarer til spill du kan spille med Google Assistent.

Du får også fire seksjoner langs bunnen: Hjem (med en liste over relevante info kort), Kommende (kort knyttet til meget nær fremtid) Søk (akkurat hva det høres ut som), og de Siste (nylig aktivitet). Det er et flott utstillingsvindu for alt Pixel-telefoner kan gjøre, takket være den nyeste Android Oreo oppdatering og alle sine ekstra bjeller og fløyter.

SHARE