10 Tricks til at Gøre dig Selv en Google-Pixel 2 Master

34
Billede: Gizmodo

Åh plukket op en skinnende ny Google-Pixel 2 eller Pixel 2 XL gjorde du? Ikke var nødt til at returnere det på grund af tv-eller lyd-spørgsmål? Der ønsker at grave lidt dybere i det smarte funktioner, der er tilgængelige på Google ‘ s eget mærke smartphone? Godt, er du kommet til det rette sted—her er 10 tricks til at gøre mere med din Pixel 2 eller Pixel 2 XL telefonen.

1) Se, Nu Spiller historie

Billede: Screenshot

Du har uden tvivl bemærket den Pixel 2 telefoner har en indbygget, Shazam-style musik anerkendelse funktion, der vises på lås skærm (du kan slå det til eller fra ved at gå til Indstillinger, Sikkerhed og position, og Lås skærmen præferencer).

Du kan gøre mere selv: Få fat i Nu Spiller Historie fra Google Play, og du har fået en arkiveret liste over alle sange, som er blevet identificeret. App ‘ en er gratis at bruge og lader dig starte sange i dit valg af musikafspiller.

2) Indstil den På et Øjeblik-widget

Helt i toppen af din startskærm er der en Pixel-eksklusiv et Overblik widget, der viser oplysninger om vejr, kommende kalender aftaler og meget mere.

Får du et begrænset antal muligheder for tilpasning med denne widget. Langt tryk på et tomt område på startskærmen, vælg derefter Hjem Indstillinger, og Ved et Blik, hvor du vil finde indstillinger for kalenderbegivenheder og trafik. Desværre kan du ikke slukke for den for nu, eller flytte det, eller rigtig gøre så meget med det—medmindre du installere et alternativ launcher.

3) sluk altid-på skærm

Billede: Screenshot

Den altid-på-skærm-funktion, der Pixel 2 telefoner prale er pæn, men ikke nødvendigvis velkommen hele tiden—og det har en betydning, om end svag, på batteriets levetid.

Du kan have den sort / hvid-widget, der kun dukker op, når du løfter telefonen eller slukke den helt. Gå til Indstillinger, Display, Avanceret, og klik derefter Ambient display—der er muligheder her for at vise info, når du løfter telefonen, dobbelt-trykke på skærmen, og når nye anmeldelser kommer i.

Skifte alle af switches fra for at deaktivere det altid-på display i en altid-off-displayet. Du kan stadig se meddelelser med et tryk på power-knappen.

4) Tage kontrol over HDR+

Den hemmelige sauce inde HDR-tilstand på Pixel 2 er det, der gør sit kamera skille sig ud fra mængden, men hvis du tror, du ved bedre end Google ‘ s algoritmer, kan du deaktivere funktionen eller indstille den til at aktivere manuelt.

Måske du ikke kan lide den effekt, HDR+ producerer, eller måske har du lyst til at oprette en bestemt look til dine billeder uden software hjælp—fra Kamera-app, trykke på menu-knappen (tre vandrette linier, øverst til venstre), derefter Indstillinger, og derefter Avanceret. Skift HDR+ kontakten til On for at få en HDR+ option på kameraets lukker skærmen.

Tryk let på denne knap, og du kan manuelt tænde for HDR+ on eller off for hvert billede. Den valgmulighed, der er mærket “HDR+” er faktisk en auto-tilstand, mens den “HDR+ forbedret” tvinger HDR+ tech til at blive brugt.

5) Deaktiver Motion Fotos

Billede: Screenshot

Apropos foto tricks på Pixel 2 og Pixel 2 XL, du kommer til at ønsker at have en spiller rundt med Motion Fotos funktion, som fanger en lille smule af video omkring hver snap (ligesom Apple ‘ s Live-Billeder).

Hvis du trykker på Bevægende Billeder-ikonet øverst på kameraet lukker skærmen (det er den cirkulære én i midten) du kan indstille funktionen til on, off eller auto—formentlig som sidste mulighed, blot indfanger et klip, hvis betingelserne er rigtige, selvom vi ikke har været i stand til definitivt at finde ud af dette på den ene eller anden måde.

Se disse billeder i Google Billeder, og du får en low-res video klip sammen med din high-res billede. Tryk på motion-knappen øverst for at aktivere eller deaktivere afspilning af video.

6) Udskifte Google-Assistent

Hvis du er en Pixel bruger, så er du sandsynligvis en Google-Assistent brugeren, at lancere Assistent app med en klemme på siderne af enheden eller et langt tryk på Home-knappen.

Du kan vælge at bruge en anden assistent, hvis du vil—specielt Cortana, selv om andre apps, som kan være tilføjet til listen i fremtiden. Når du har installeret Cortana, skal du gå til Indstillinger, Apps og meddelelser, Avanceret, Standard-apps, og Hjælpe voice input. Tryk på Hjælpe-app – knappen for at vælge din Microsoft eller Google hjælper.

Dette deaktiverer den Aktive Kant (squeezable sider) launcher, men betyder, Cortana kommer op, når du ved at trykke længe på knappen Hjem, klar til at besvare dine spørgsmål.

7) Låse den mørke tilstand

Billede: Screenshot

Pixel har en skjult mørk-tilstand du kan aktivere, men det er ikke meget let at finde, og det giver ikke noget i vejen for muligheder for tilpasning, i det mindste for tiden.

For at få fat i det, kun anvende en mørk baggrund med et langt tryk på et tomt område på startskærmen, og tryk på Tapeter. Den Fantastiske marmor under den Levende univers overskrift vil gøre, en roterende skudt af Jorden fra rummet.

Hey presto, den app skuffe og hurtige indstillinger for ruden til at gå i mørke. Ikke alt ændrer sig dog, og dine meddelelser og Indstillinger for app ophold på udkig samme.

8) Løse skærmen farver

Vi kommer ikke til at vade for meget i farven og mætning debat, der sker rundt omkring Pixel telefoner lige nu, men vi kan give dig et par tips til at ændre egenskaber for skærm, hvis de ikke er til din smag.

Hoved til Indstillinger og derefter ViseAvanceret, og du vil komme på tværs af en Levende farver skifte—slå denne til for at få farver, der er mindre naturlig, men mere levende. En ny mulighed, vil snart blive tilføjet til Pixel 2 telefoner til at øge farvemætning yderligere, ifølge Google, så ser ud til at.

Dette er Android, en tredje-parts udviklere har trådt til for at hjælpe så godt: Oreo Colorizer kan du oprette en bredere farveskala på din Pixel 2. Ingen root er nødvendigt, men du er nødt til at tillade installation af en app fra lande uden for Google Play-Butik, som i Oreo håndteres, når du forsøger at åbne en APK.

9) Tryk på i kraft af Google Linse

Billede: Screenshot

Nu er tilgængelig på Pixel 2 telefoner og rullende ud over den oprindelige Pixel, Google Linse viser off nogle af Google ‘ s nyeste billede anerkendelse AI.

Den lever i Google Billeder selv, ikke Kamera-app—åbn et foto, tryk på den lille Linse-knappen ned i bunden, og den app, der forsøger at identificere, hvad billedet er af og give dig nogle nyttige forslag om, hvad de skal gøre næste. Brug den til at genkende tekst (ligesom adresser), steder, kunst og medier (som omslag til bøger og film).

Hvis Google Linse virker efter hensigten, kan du måske få nogle ekstra web-links til relaterede søgninger, der er relateret billeder, og så videre. Som splash-skærme understrege, software er stadig i sin vorden lige nu.

10) Udforske Pixel-udgave fra Google app

Hvis du har flyttet til Pixel fra stock Android, vil du vide, at du kan stryge til højre på startskærmen for at komme til en stak af de oplysninger, kort, der leveres af Google—det er i det væsentlige Google app, der arbejder i tandem med din løfteraket.

På Pixel Android, som er effektivt stock Android nu, Google app fungerer lidt anderledes. Tryk på pil-knappen på værktøjslinjen øverst for at se alle de tilgængelige genveje, fra de nærliggende caféer til spil, du kan spille med Google-Assistent.

Du får også fire sektioner langs bunden: Hjem (med en liste af relevante info-kort), Kommende (kort om den meget nær fremtid), Søgning (præcis, hvad det lyder som), og den Seneste (af din seneste aktivitet). Det er et fantastisk udstillingsvindue for alt det, Pixel telefoner kan gøre, takket være den nyeste Android Oreo opdatering og alle deres ekstra klokker og fløjter.

SHARE