10 Knep för att Göra dig Själv en Google-Pixel 2 Master

22
Bild: Gizmodo

Åh plockade upp en skinande ny Google Pixel 2 eller Pixel 2 XL gjorde du? Inte tvungen att lämna tillbaka den på grund av att skärmen eller ljud frågor? Vill gräva lite djupare in i de fina funktioner som finns tillgängliga på Googles egna varumärken smartphone? Tja, har du kommit till rätt plats—här är 10 knep för att göra mer med din Pixel 2 eller Pixel 2 XL telefonen.

1) Se ditt Nu Spelar historia

Bild: Skärmdump

Du har säkert märkt Pixel 2 telefoner har en inbyggd, Shazam-musik erkännande funktion som visas på låsskärmen (du kan slå på eller av genom att gå till Inställningar, Säkerhet & plats, och Lås skärmen preferences (inställningar).

Du kan göra mer om: att Få tag på Nu Spelar Historia från Google Play, och du har fått en arkiverad lista över alla låtar som har identifierats. Appen är gratis att använda och låter dig starta låtar i ditt val av musikspelare också.

2) Konfigurera en Överblick widget

Rätt på toppen av din hem-skärmen är en Pixel-exklusiva med en Blick På en widget som visar vädret detaljer, kommande avtalade tider i kalendern, och mer.

Du får ett begränsat antal alternativ för anpassning med denna widget. Tryck länge på en tom del av startskärmen välj sedan Hem Inställningar och med en Blick, där hittar du alternativ för kalenderhändelser och trafikinformation. Tyvärr kan du inte stänga av det för nu, eller flytta det, eller verkligen göra mycket med det—om du installerar en alternativ launcher.

3) Stäng alltid på-display

Bild: Skärmdump

Alltid på-display funktion som Pixel 2 telefoner skryta är snyggt men inte nödvändigtvis välkommen hela tiden—och det har en effekt, om än liten, på batteriets livslängd.

Du kan ha den monokroma widget som bara visar upp när du lyfter upp telefonen, eller stänga av den helt och hållet. Gå till Inställningar, Visa, Avancerat, och sedan Omgivande display—finns det alternativ här för att visa information när du lyfter telefonen, dubbel-klickar på skärmen, och när nya anmälningar kommer in.

Växla alla stängs av för att slå alltid på-displayen i en alltid-off display. Du kan fortfarande se aviseringar med ett tryck på power-knappen.

4) Ta kontroll över HDR+

Den hemliga sås inne HDR – + – läge på Pixel 2 är det som gör att kameran sticker ut från mängden, men om du tror att du vet bättre än Googles algoritmer, kan du inaktivera funktionen eller ställer in det för att aktivera manuellt.

Kanske du inte gillar effekten HDR+ producerar, eller kanske du vill skapa ett visst utseende för dina foton utan programvara hjälp—från Kameran tryck på meny-knappen (tre horisontella linjer, högst upp till vänster), sedan Inställningar, sedan på Avancerat. Växla HDR+ växla till På för att få en HDR+ option på kamerans slutare skärmen.

Tryck till på att ny-knappen och du kan manuellt stänga av HDR+ av eller på för varje bild. Alternativet är märkt “HDR+” är faktiskt ett auto-läge, samtidigt som “HDR+ enhanced” krafter HDR+ tech för att användas.

5) Inaktivera Motion-Bilder

Bild: Skärmdump

På tal om foto tricks på Pixel 2 och Pixel 2 XL, du kommer att vilja ha en spela runt med Rörliga Bilder har, som fångar lite av video runt varje snap (precis som Apple ‘ s Live-Bilder).

Om du trycker på Rörliga Bilder ikon på toppen av kameran slutaren skärmen (det är den runda i mitten) du kan ställa in funktionen på på, av eller auto—förmodligen det sista alternativet endast fångar ett klipp om förutsättningarna är rätt, men vi har inte kunnat definitivt räkna ut det på ett eller annat sätt.

Dessa bilder är Google Bilder och du får en lågupplöst video-klipp tillsammans med din högupplösta bild. Knacka på motion-knappen högst upp för att aktivera eller avaktivera uppspelning av video.

6) Ersätta Google Assistant

Om du är en Pixel användaren då är du förmodligen en Google Assistant user, starta Assistent app med en klämma på sidorna av enheten eller ett långt tryck på Home-knappen.

Du kan välja att använda en annan assistent om du vill—särskilt Cortana, men andra program kan läggas till listan i framtiden. När du har installerat Boken, gå till Inställningar, Appar & anmälningar, Advanced, Standard-appar, och Hjälpa till & röstinmatning. Tryck på den Hjälpa app – knappen för att välja din Microsoft eller Google hjälpare.

Detta inaktiverar Active Edge (squeezable sidor) launcher men innebär att Boken kommer upp när du trycker länge på knappen Hem, redo att svara på dina frågor.

7) att Låsa upp den mörka läge

Bild: Skärmdump

Pixel har en dold mörk läge kan du aktivera, men det är inte så lätt att hitta och att det inte finns något i vägen för anpassning alternativ, åtminstone för tillfället.

För att komma åt det, bara applicera en mörk tapet med ett långt tryck på ett tomt område på startskärmen och peka på Tapeter. Den Fantastiska marmor en i det Levande universum rubrik kommer att göra, en roterande skott av Jorden från rymden.

Hey presto, app lådan och snabb inställningar fönstret gå mörk. Inte allt förändras dock, och dina meddelanden och Inställningar app vistelse söker samma.

8) Fastställa visa färger

Vi kommer inte att gå alltför djupt in i den färg och mättnad debatt som händer runt om i Pixel-telefoner just nu, men vi kan ge er ett par tips för att ändra egenskaper för bildskärm om de inte är till din belåtenhet.

Bege dig till Inställningar och sedan VisaAvancerade, och du kommer att stöta på ett Levande färger strömbrytare—slå på för att få färger som är mindre naturligt men mer levande. Ett nytt alternativ som snart kommer att läggas till Pixel 2 telefoner för att öka färgmättnad vidare, enligt Google, så håll utkik efter det.

Detta är Android -, en tredje-parts utvecklare har klivit in för att hjälpa: Oreo Colorizer kan du skapa en bredare färgskala på din Pixel 2. Ingen rot krävs, men du måste tillåta installation av en app från länder utanför Google Play Store, som i Oreo hanteras när du försöker öppna en APK.

9) utnyttja kraften i Google Lins

Bild: Skärmdump

Finns nu på Pixel 2 telefoner och rulla ut över den ursprungliga Pixlar, Google Lins visar upp några av Googles senaste bilden erkännande AI.

Den lever i Google Bilder om inte Kameran app—öppna en bild, tryck på den lilla Linsen knappen längst ned på sidan, och appen försöker identifiera vad bilden föreställer och ger dig några bra förslag på vad de ska göra härnäst. Använd den för att känna igen text (som adresser), platser, bilder och media (som omslag för böcker och filmer).

Om Google Lins fungerar som avsett, kan du få några extra länkar för relaterade sökningar relaterade bilder, och så vidare. Som stänk skärmar betona, programvaran är fortfarande i sin linda just nu.

10) Utforska Pixel-utnyttjade Google app

Om du har flyttat till Pixel från stock-Android, du vet att du kan dra direkt från startskärmen för att få en bunt med kort information som tillhandahålls av Google—det är i huvudsak Google app som arbetar i tandem med din launcher.

På Pixel Android, som är effektivt nya lager Android nu, Google app fungerar på ett något annorlunda sätt. Tryck på knappen med pilen i fältet längst upp för att se alla tillgängliga genvägar, från närliggande caféer spel du kan spela med Google Assistent.

Du får också fyra sektioner längs botten: Hem (med en lista av relevant info kort), Kommande (kort om en mycket snar framtid), Sök (precis vad det låter som), och den Senaste (din senaste aktivitet). Det är ett bra skyltfönster för allt Pixel telefoner kan göra, tack vare den senaste Android Oreo uppdatera och alla deras extra finesser.

SHARE