5 Redenen om te Bouwen van een Hackintosh (en Hoe je aan de Slag)

97
Afbeelding: Wesson Wang/Unsplash

Windows fans kunnen bouwen aan hun eigen computers als ze niet kunnen vinden in de winkels, overeenkomen met hun behoeften, maar op maat gemaakt Macs zijn veel moeilijker in elkaar te zetten, als Apple niet wil dat zijn software en hardware van elkaar gescheiden. Maar als je hebt de tijd, en echt nodig je beefy-computer met mac os, dan moet u het bouwen van je eigen hackintosh—dat is wat de mensen noemen custom build macOS machines.

Het installeren van mac os op niet-Apple apparatuur in strijd met de LICENTIEOVEREENKOMST. Dus je moet hacken een beetje om alles goed te laten verlopen. Dit betekent ook dat recht uit de poort u heeft geen technische ondersteuning van Apple of een beroep als het begint te blokkeren van uw systeem uit de cloud-diensten.

Dat gezegd hebbende, veel ondernemende system builder heeft samen een hackintosh, en het is niet moeilijk om te bouwen of heb je een vrije middag. Moet je eerst de software: Een werkende kopie van macOS. Je kan niet alleen lopen in een Apple Store en koop het besturingssysteem, en zelfs als je het zou kunnen dat het niet zou werken uit de doos op je nieuwe computer.

In plaats daarvan zult u wilt om toegang te krijgen tot een Mac-computer op een of andere manier, gebruik maken van de App Store te downloaden van de huidige OS, en dan krijgt het op een USB-stick met Unibeast, een software-tool die gebruikt wordt gemaakt van een opstartbare macOS installeren op niet-Apple machines.

Afbeelding: Screenshot

Ten tweede, het krijgen van de juiste onderdelen bij elkaar is ook belangrijk als je niet wilt worden voldaan met een golf van onoverkomelijke bugs en problemen—macOS niet omgaan met een hoop hardware het niet herkennen—maar online middelen zoals TonyMacx86 kan hier helpen. U kunt bouwen een machine zelf of kies een pre-built desktop of laptop die bekend staat om goed te werken met macOS.

Als dat alles lijkt ontmoedigend laat het niet worden! Het bouwen van een hackintosh is veel gemakkelijker dan je zou vermoeden. En er zijn tal van goede redenen te geven het een gaan. Hieronder zijn vijf goede redenen om te investeren tijd en moeite in het opbouwen van een hackintosh, samen met een aantal aanwijzingen voor het aan de slag.

1) U kunt de spec

Misschien wel de nummer één reden waarom iedereen bouwt zijn eigen computer (mac os, Windows of anders): De spec is allemaal aan u. Mensen denken meestal over de snelheid van de processor en extra harde schijven, maar het omvat dingen zoals poorten en alle aangesloten apparatuur zo goed als de nieuwe MacBook net niet genoeg voor u de poorten, samen een hackintosh machine die doet.

Van de interne grafische kaarten aan de schermgrootte, het is allemaal aan u (binnen reden—zoals we hebben gezegd, macOS spelen niet gelukkig met elk hardware component die er zijn). Dan is er de upgrade aspect om te overwegen, want je kunt je systeem configureren om veel gemakkelijker om toe te voegen in de toekomst dan iets gekocht van Apple.

Video kaart te traag? Met een hackintosh je kunt gewoon bestellen van een nieuwe kaart online en installeren de volgende dag.

Afbeelding: Gizmodo

2) Apple langzaam update cyclus

Apple is nauwelijks waardoor het gemakkelijk voor de power gebruikers om hun handen te krijgen op een aantal high-end Mac kit nu. Recente MacBook pro ‘ s zijn een beetje aan de overbodige kant, de nieuwste en grootste iMac Pro zal hier niet tot in December bij de eerste, en voor de langverwachte opvolger van de prullenbak-vormige Mac Pro, je gaat nog meer tijd voor.

Op de achterkant van die staat van zaken, waarom niet samen je eigen super-aangedreven, high-spec Mac machine? Zoals we hierboven vermeld, u krijgt uw eigen keuze van de functies en onderdelen (binnen reden), en als u het niet eens bent met Apple ‘ s keuzes, dat is fijn. U kunt het draaien van mac os op topsnelheid lang voordat een iMac Pro of Mac Pro-eigenaren zijn.

3) Uw huidige Mac machine is markeren

Dit is gerelateerd aan het vorige punt, maar zo goed als Macs zijn in de levensduur inzet, zullen ze uiteindelijk beginnen met het tonen van hun leeftijd—en op dat punt zou kunnen beginnen met het controleren van een aantal van de prijzen voor nieuwe machines, die de neiging hebben te dwalen op de premie kant. Het bouwen van een Hackintosh kan een manier van het behandelen van uzelf met een nieuw systeem, zonder de uitgaven heel veel geld.

Het hebben van een bestaande macOS machine up-and-running maakt het gemakkelijker voor u om houden van de software en de hulpmiddelen die u nodig hebt om het creëren van je hackintosh anyways. Het betekent ook heb je een ouder systeem om op terug te vallen als er iets mis zou gaan met uw nieuwe bouwen.

Afbeelding: Apple

4) kunt U het bouwen van een systeem met een doel

We hebben gezegd over het maken van een aangepaste specificatie voor uw machine, maar een andere reden voor het bouwen van een hackintosh is dat je kunt ontsnappen aan de standaard ontwerpen en vormen factoren naar voren gebracht door Apple. Of u wilt macOS draait op een kleine media center, of als onderdeel van een smart home systeem, of zelfs in uw auto, een hackintosh maakt het mogelijk.

U ineens dezelfde flexibiliteit die de Windows-gebruikers hebben het altijd gehad, mede door de overvloed van opties apparaat. Misschien dat je eens wilt proberen om macOS omhoog en draait op een 2-in-1 tablet, in plaats van het kopen van een iPad Pro. De vrijheid van keuze die je krijgt met een hackintosh van toepassing op het type apparaat als de interne onderdelen.

5) zou Je misschien iets leren langs de weg

Het samenstellen van een hackintosh is niet zo moeilijk als het vroeger was, maar het is niet echt makkelijk: Je bent nog steeds te hebben om je handen vuil te maken met het downloaden van software en BIOS-updates en systeem gebouw (als u kiest voor een volledig aangepaste rig). Kans groot dat je gaat om te slaan een paar wegversperringen langs de weg als je probeert en alles werkt.

Dat zei al, als iedereen die is gebouwd op een Windows-systeem kent, je gaat veel meer te leren over de innerlijke werking van je nieuwe laptop of desktop gebruikt dan u zou doen als je zou even de deur uit en kocht iets wat al klaar. Het duurt mogelijk langer aan de slag te gaan met uw hackintosh maar achteraf wordt de reis zeker de moeite waard.

Als u meer wilt weten over de opbouw van uw eigen Mac dan is er een uitstekende bronnen die u zult willen tot uw beschikking: TonyMacx86. Deze website heeft hoe je gidsen, onderdeel gidsen, en een ton van andere hackers bouwen van hun eigen apparaten die u kunnen voorzien van ton van ondersteuning en begeleiding terwijl u uw eigen nieuwe machine. Het is gemakkelijk de beste hackintosh resource beschikbaar op het internet, en de volgende plaats moet je hoofd op je reis.

SHARE