5 Ongelooflijk Domme Security Fouten Je Maakt Elke Dag

95
Foto: Unsplash

Terwijl u kunt nooit 100 procent veilig tegen hackers, virussen, en andere onaangename verrassingen op de loer op het internet zonder in te gaan volledig uit het rooster, kan je op zijn minst knip de domste beveiliging fouten blijven maken—serieus, nu is het tijd om deze aan te pakken, voordat u een kans hebben om spijt van krijgen.

1) het Gebruik van dezelfde login-gegevens voor altijd

Afbeelding: Screenshot

Je hebt eerder gehoord, maar we zeggen het nog eens, want veel mensen schijnen niet te betalen let op: gebruik niet dezelfde wachtwoorden voor verschillende accounts, en wijzig uw wachtwoorden regelmatig. Als je strijd om te onthouden wachtwoorden, een app om het te doen voor u.

Het gebruik van hetzelfde wachtwoord voor alles wat is zoals het hebben van een achterdeur sleutel opent ook uw kluisje, begint uw auto, en geeft toegang tot uw bankrekeningen—als iemand zou moeten gebeuren over, ze hebben toegang tot alles.

Het wijzigen van wachtwoorden, ondertussen, beschermt u tegen de nu regelmatig lekken van gegevens gebeurt van grote en kleine bedrijven. Als uw inloggegevens verschijnen op het web, het maakt niet uit zo veel als je hebt sinds ze veranderd.

“Het kraken van wachtwoorden-technologie heeft gevorderd door sprongen en grenzen,” zei Darren Guccione, CEO van Keeper Veiligheid. “Slechte jongens nu hun slachtoffers op sociale netwerken om mijn zoekwoorden die ze voeden zich in kwaadaardige programma’ s die gebruik maken van machine-intelligentie te testen variaties tot de deur ontgrendeld is.”

“Niemand houdt van wachtwoorden, maar ze zijn meer dan ooit belangrijk deze dagen,” vervolgde hij. “En degenen die voor je werkte vijf jaar geleden waarschijnlijk nutteloos vandaag.”

2) het Niet-beschermen van uw telefoon scherm te vergrendelen

Afbeelding: NeonBrand/Unsplash

Als iemand eenmaal voorbij de lock-scherm op je telefoon, ze kan posten op Facebook, het lezen van uw e-mails, spam uw contacten, en waarschijnlijk om een tal van elektronische goederen van Amazon. Nog steeds, zo veel als 15 procent van de gebruikers nog steeds niet bij het beschermen van hun telefoon met een PIN of een biometrische methode van identificatie.

Er is nu een schat van gezicht en vingerafdruk en iris scanning technologie op de markt, dus er is geen excuus voor het niet gebruiken van het in—en een lange PIN-code is nog steeds net zo veilig (zolang je het niet invoeren van het in het volle zicht van iemand anders).

Iets wat je zeker moet vermijden is het patroon te openen, dat is makkelijker te kopiëren, volgens een recente studie van de US Naval Academy en de Universiteit van Maryland, Baltimore County. Uit het onderzoek blijkt dat tweederde van de mensen kan opnieuw een patroon te hebben bespioneerd doe je het eenmaal door, in vergelijking met een zes-cijferige PIN die alleen 1 op de 10 deelnemers waren in staat om te kopiëren, na een enkele blik.

“Om te beschermen tegen de schouder surfen, 6-lengte Android ontgrendelen patronen kunnen verschijnen veiliger, maar onze bevindingen tonen aan dat 6-cijferige Pinnen bieden de meeste zekerheid voor een waarnemer probeert om nauwkeurig opnieuw het wachtwoord,” Ravi Kuber van de Universiteit van Maryland Baltimore County, één van de onderzoekers die werken aan het onderzoek, vertelde Gizmodo.

3) Niet met behulp van twee-staps-verificatie

Afbeelding: Screenshot

We hebben al gesproken over hoe vaak wachtwoorden en login-gegevens lijken te lekken op het internet deze dagen, en twee-stap in wezen legt een extra beschermende barrière in de weg—evenals uw gebruikersnaam en wachtwoord, hackers moet nog een beetje info om in te loggen op uw account op een nieuwe, onbekende apparaat.

Dat is soms een code die is gegenereerd in een app en soms een SMS verzonden naar uw vertrouwde telefoon, maar wat de methode, het maakt uw rekeningen een heel stuk veiliger.

Vrijwel overal kunt u een account biedt nu een soort van twee-factor bescherming: Facebook, Twitter, Google, Apple, Microsoft, Instagram, Dropbox, Amazon… de lijst gaat op en op. De methode voor het instellen in elk geval vrij duidelijk en eenvoudig—gewoon een duik nemen in uw beveiligingsinstellingen.

“Als je gewoon browsen online of het bekijken van een item op een online veiling, zult u niet nodig voor multifactor-authenticatie,” Raj Samani, Fellow en Chief Scientist bij McAfee, vertelde Gizmodo. “Echter, als u de aankoop van dat artikel, het is een heel ander verhaal, omdat je nu de uitwisseling van financiële gegevens. Je moet het juiste niveau van beveiliging op basis van de waarde van de rekening.”

“Hackers vinden het veel minder aantrekkelijk om te proberen te hacken van een persoonlijke account die is beveiligd met een multifactor-authenticatie, want het zal niet eenvoudig zijn.”

4) het Delen van te veel informatie

Afbeelding: Screenshot

Alle informatie die u openbaar delen op het web kan worden gebruikt om uw identiteit te stelen, denk je wachtwoorden, of te antwoorden op de beveiligingsvragen het beschermen van uw account—van een Instagram foto waarop uw straat een tweet over uw hond, wiens naam die u ook hebt gebruikt voor uw veiligheid vraag.

Natuurlijk delen is de norm nu—alleen mensen van een bepaalde leeftijd zal zich herinneren hoe vreemd (en potentieel gevaarlijk) voelde het delen van foto ‘ s op Facebook wanneer de functie voor het eerst uitgerold. Nog, is er geen reden waarom je niet kunt denken voordat je post.

Dat betekent geotagging alleen als het nodig is (en wanneer de afstand van uw huis of kantoor), het houden van echte namen en persoonlijke gegevens tot een minimum beperkt, en vertrouwd te maken met de hulpmiddelen die u kunt gebruiken voor het beperken van de doelgroep voor uw berichten.

“Het is noodzakelijk om te begrijpen hoe u kunt beperken wat iemand anders kunt vinden over je online,” David Emm, principal security researcher van Kaspersky Lab, vertelde Gizmodo. “Kaspersky Lab onderzoek toont aan dat bijna een derde van de mensen met sociale netwerken delen hun berichten, check-ins en andere persoonlijke gegevens, niet alleen met hun vrienden, maar met iedereen die online is.”

“Als je niet zou iets publiceren op de voorpagina van een dagblad niet online.”

5) het Gebruik van wi-fi zonder na te denken

Afbeelding: Screenshot

Het is maar al te verleidelijk is om verbinding te maken met wat de publieke wifi-netwerken die u kunt vinden om te blijven up-to-speed met Snapchat, Twitter, en Gizmodo, maar je moet nooit laat je dorst voor connectiviteit cloud uw oordeel over wat veilig is en wat niet.

De problemen met openbare wi-fi is dat iedereen anders verbinding kan maken met het zo goed als u, en dat maakt het inherent minder veilig dan uw eigen netwerk. Als u absoluut moet gebruik maken van wi-fi op de go, de veiligste manier om online te ver van huis is om te investeren in een kwalitatief VPN-pakket en maak uw eigen gecodeerde route naar het web.

Als u niet wilt dat de kosten en de moeite van een VPN zijn er nog de veiligheid maatregelen die u kunt nemen: Controleer de voorwaarden voor het krijgen van online stick aan op de diensten die u al hebt geregistreerd voor eerder dan aanmelden voor nieuwe (waar mogelijk), voorkomen dat het doen van iets belangrijk op openbare wi-fi (zoals bankieren of e-mailen), en kijk voor de HTTPS-pictogram voor het invoeren van gevoelige informatie.

“Openbare wi-fi is een bijzonder handige keuze voor altijd op, en is een geweldig alternatief voor het gebruik van onze telefoon gegevens,” zei Marty P. Kamden, CMO bij NordVPN. “Echter, gratis openbaar wi-fi is niet veilig.”

“Hackers en andere kwaadwillende organisaties zijn altijd op zoek naar gaten in de beveiliging die ze kunnen gebruiken: Openbare wi-fi voor hen is een goudmijn als je niet met behulp van de juiste veiligheidsmaatregelen om uw gegevens veilig zijn.”

SHARE