Windows Phone Is Dood—het Maken van Android is de Volgende Beste Ding

56
Android, aangedreven door Microsoft. (Afbeelding: Gizmodo)

Windows Phone is dood, maar Microsoft is niet steeds van mobiele—het is in feite een verdubbeling zou betekenen van zijn inspanningen. Met tal van apps voor iOS en Android nu uit en het verbeteren van de snelle, kunt u opnieuw veel van het gevoel van een Windows Telefoon op uw bestaande handset, zo lang als je kunt leven zonder die draaien tegels. Hier is hoe om te gaan all-in met Microsoft op mobile.

Wij gaan richten op Android hier, want het is van nature meer een skinnable en aanpasbaar te zijn dan Apple ‘ s mobiele platform en Microsoft is volle te benutten. U kunt een vergelijkbare suite van Redmond apps voor iOS, maar je bent nog steeds met een ervaring die is meestal van Apple. Pak je een Android-telefoon en we aan de slag gaan.

Het installeren van de Microsoft launcher

Android launchers, voor de niet-ingewijden, worden weergegeven wanneer u op de Home-knop—dat de controle van de pictogrammen, de achtergrond, de indelingen voor het beginscherm, de app drawer en meer. Het is niet helemaal hetzelfde als het installeren van een geheel nieuwe versie van Android, maar het kan voelen als hij.

Microsoft heeft haar eigen launcher genoemd Pijl Launcher sinds 2015, maar het is onlangs een opknapbeurt en een rebranding voor Microsoft Launcher. De nieuwe versie is niet publiekelijk beschikbaar op het moment van schrijven, maar je kunt de beta is geïnstalleerd op uw Android-apparaat via de onderstaande link downloaden vanaf hier.

Microsoft setup Launcher. (Afbeelding: Screenshot)

De lancering van de launcher ex, en je krijgt om te kiezen voor een aantal aspecten van de interface, en de optie van het hebben van de Bing dagelijks wallpaper op je telefoon ook. U zult moeten geven de app een aantal rechten en kan dus alles onder controle op je telefoon, en meld u aan met uw Microsoft-account, als u wilt eenvoudig synchroniseren van al uw Microsoft spullen naar uw nieuwe aangepaste Android-telefoon.

Net als bij Google ‘ s stock launcher, kunt u vanaf het startscherm te krijgen op een feed van het weer, agenda en nieuws. Widgets toon uw vaak gebruikte apps, recente berichten en foto ‘ s, favoriete contacten, en dit kan allemaal aangepast worden. Je hebt ook handige widgets voor het noteren van notities en het zien van documenten op uw toestel en in OneDrive.

De launcher kan nemen over uw startschermen. (Afbeelding: Screenshot)

Je hoeft niet all-in gaan met Microsoft-services—je kunt laten zien Google-agenda ‘s in plaats van Outlook die bijvoorbeeld—maar zoals u zou verwachten, alles werkt het beste met Microsoft’ s eigen diensten. Een van de widgets kunnen worden vastgemaakt aan één van uw home-schermen voor een betere look.

Elders uw huis pictogrammen op het scherm en de app drawer een visuele revisie, en de aanhoudende Google-zoekvak aan de bovenkant van het scherm is vervangen door een permanente Bing search box—u kunt eigenlijk dit is voor Google of Yahoo als je wilt, of helemaal uitschakelen. Tik op de Launcher knop Instellingen op het beginscherm aanpassen van vrijwel elk aspect van het startprogramma, uit de richting van apps gaat u in, om die bewegingen worden ondersteund binnen het systeem.

Installeren van Microsoft apps

Dus ben je veranderd de look en feel van uw Android-apparaat en een onderscheidende Microsoft tint—vervolgens moet u het installeren van alle mobiele apps die Microsoft beschikbaar stelt voor Android, die draaien om meer dan je zou denken.

Er is Outlook, Skype, Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Xbox bijvoorbeeld, als een basis om Te Doen app, en een lock screen manager genoemd Volgende: Dit laatste is niet in het bijzonder Microsoft-zwaar, behalve voor het trekken in Bing wallpapers, maar het is ontwikkeld door Microsoft en misschien wel meer geïntegreerd met de Microsoft Launcher in de tijd.

Hey Cortana, het vervangen van de Google-Assistent. (Afbeelding: Screenshot)

Als je wil Windows-ify uw telefoon is echter dat sommige apps zijn belangrijker dan anderen. Cortana kan vervangen Google Now, Google-Assistent, Samsung Bixby of wat de smaak van de slimme AI buddy die je al hebt, en tegenwoordig kan daadwerkelijk gestart worden met een lange druk op de Home-knop—volg de instructies in de app dit in te stellen.

OneDrive, ondertussen, brengt alles in uw Microsoft-cloud-opslag locker over naar uw Android-telefoon. Als je wilt, het zal ook automatisch uploaden van uw foto ‘s en video’ s naar de cloud, maar u zult moeten betalen voor meer ruimte als je begint te lopen. Ook dit kan worden ingesteld via de binnenkant van de app wanneer u het installeert.

OneDrive voor Android. (Afbeelding: Screenshot)

Tot slot is er Microsoft Rand-voor-Android—op het moment dat we het schrijven van dit, de browser is alleen beschikbaar met een uitnodiging van Microsoft, maar het moet voor iedereen voor te lang. Het grote voordeel voor Microsoft loyalisten, ongeacht de verschillende ins en outs van de Rand van de vs Chrome debat, is dat je alles synchroniseren van de desktop-versie van Edge, zoals bladwijzers en browsegeschiedenis.

Met Microsoft Launcher en Microsoft de apps al geïnstalleerd, en Cortana klaar om te gaan met de druk op een knop of het roepen van een spraakopdracht, uw Android-telefoon is plotseling op zoek naar een stuk meer als een Windows Phone. Scheel uw ogen en plakken van een Nokia-sticker op de achterkant en het zou bijna het echte ding.

Sluit Android naar Windows 10

Sinds de lancering, Windows 10 heeft gemaakt aansluiten op Android vrij eenvoudig, mede dankzij de veelzijdigheid van Android en mede dankzij Microsoft het maken van haar grote naam apps cloud-gerichte en direct beschikbaar op mobiel. Het gebruik van Android met een Windows PC is al geen eenvoudige kwestie wat uw merk of model van de telefoon.

Op elke versie van Windows 10 installeren van Windows Phone collega en u kunt swap-bestanden, foto ‘ s, muziek, en meer tussen uw computer en uw mobiele—voor het grootste deel, dit wordt gedaan door het installeren van de apps die we hebben hierboven vermeld, maar de Begeleider maakt het proces een beetje meer duidelijk.

De Val Makers Update maakt het aansluiten van telefoons makkelijker. (Afbeelding: Screenshot)

Met de Daling van de Makers Update, Windows 10 krijgt zelfs vriendelijker met Android-telefoons (en iPhones), zodat u verder uw mobiel surfen op het web op uw bureaublad, en (op termijn) af te trekken van trucs zoals het bewerken van documenten naadloos beide platforms. De Val Makers Update druppels op 17 oktober, maar je kunt testen of de functie in als je deel uitmaakt van het Windows-Insider programma.

Eerste open Instellingen op je PC, het hoofd in de Telefoon sectie en kies Voeg een telefoonnummer toe: Vul je mobiele nummer en je krijgt een sms naar uw apparaat gestuurd. Volgende open Cortana op uw telefoon, en ervoor kiezen om te proberen het Doorgaan op de PC hebben (er zou moeten verschijnen als een optie op de Komende paneel). Doorloop de stappen en niet alleen kunt u doorgaan met bladeren op uw PC, kunt u de gemiste oproepen en sms-berichten op uw desktop of laptop.

Surfen op het Web kan worden overgeschakeld naar het bureaublad. (Afbeelding: Screenshot)

Het is nog in een vroege fase, maar hier is iets om te probeer het nu: Tik op het nieuwsbericht in de Komende paneel in de Cortana app en tik vervolgens op Doorgaan op de PC knop, die naar beneden in de rechterbenedenhoek. Kies Doorgaan en als bij toverslag van dezelfde browser (in elk tabblad moet worden weergegeven in Microsoft Rand op uw Windows-machine 10.

Dit alles wordt verwacht te krijgen gelikter de loop van de tijd. Het is misschien niet echt een volledige Windows Phone-ervaring op je Android-toestel, maar u kunt zo dicht bij, het is niet moeilijk om te begrijpen waarom heeft Microsoft besloten de stekker eruit te trekken op de ontwikkeling van een volledige mobiele OS van haar eigen als het kan gewoon bouwen op wat Google en Apple aan het doen zijn plaats.

SHARE